Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:09:33
|
|
|
|
osobno
|
a šta mene niko ne pripoznaje? ćoravice, je li može kiki majica?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:09:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
i mi smo od 10h pa nadalje a i navece bas isto od 17h pa dok ne krene urlati ova moja 8h nam je malo prerano ajd'' mi baci numero na pp da i tebe utefterisem ti patujak jedan i ne vidis se preko standova pa te nije niko ni zamijetio majica joj je taman a boja mi je savrsenaa, taman ima uz nju jedne leginsice i jedne vruce pantalonice
< Poruku je uredio callanhoe -- 4.6.2010 22:11:32 >
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:22:13
|
|
|
|
osobno
|
I to boja onih baletanki šta su ti bile velike... Nego,evo da te javno pohvalim, baš si super prija. Uvik sam tila imat žensku priju koja bi mi se sviđala zapravo .
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:29:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
nemoj da me faliss ja to mrziimmm meni se sve cini da cu se ja vratiti po one baletanke samo mi jos ostaje onda i torbu takvu naci
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:31:43
|
|
|
|
cuba
|
evo sam ti poslala broj pa se javi za kaficu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!