|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fakultet
17.6.2010 9:48:37   
ZVRK
ja nisam upisala fax.imam samo srednju završenu a ako zvrkić bude htio da ''ide dalje''od srednje skole pokušati ću mu to omogućiti iako zna kazati da če on raditin sa  tatom u radioni

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
17.6.2010 9:52:15   
Točkica28
Ja sam završila Muzičku akademiju. Dragi višu građevinsku.
Duboko se nadam da će mi djeca ići na neki fax. Zašto? Mali milion razloga...
I naravno da mi je bitno da klinci jednog dana budu pošteni i dobri ljudi, iako ne vidim kakve veze ima to s njihovim školovanjem.

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 27
17.6.2010 10:27:42   
mariola
mm i ja imamo ekonomski fakultet. Imamo solidne poslove koje ne bi imali da nemamo vss. U današnje vrijeme mi je nekako normalno da se ide dalje poslije srednje ali ako moje dijete odluči biti mehaničar, ja ću mu kupiti alatuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 28
17.6.2010 10:29:10   
marija0
mm i ja nismo završili nikakav fakultet, on je kuhar a za to ovde posla ima samo liti, a ja sam tek prošle godine završila srednju tako da sad pauziram ali ne mislim upisivat fakultet nego neki tečaj ali to tek sljedeće godine... mal je grad pa svi koji završe nešto ostaju u tim većim gradovima a ovde se zapošljava priko veze tako da ni od škole ništa kad bolje pogledam ali ipak ću ja upisati pa šta bude..user posted image
a za dicu (ko i moji roditelji za mene i brata) bi tila da završe srednju a dalje kako budu tili, to će bit njihova odluka..

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 29
17.6.2010 13:29:14   
cokolada
Zavrsila sam Prehrambeno biotehnoloski fakultet, radim na fakultetu.
Mislim da je skolovanje izuzetno vazno i svoje dijete odgajam i odgajat cu da je to normalni slijed u skolovanju, to se jednostavno mora. Nadam se da ce jednoga dana zavrsiti fakultet, nije bitno koji.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 30
17.6.2010 13:42:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: troubled

mislim da se želja i volja uvelike izgrađuju dok djeca odrastaju, tako da onda kasnije ni nema potrebe za forsiranjem...

ne bude li tako, bože moj, tu sam da im svima dam podršku za ono što žele...

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 31
17.6.2010 13:43:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

U današnje vrijeme mi je nekako normalno da se ide dalje poslije srednje ali ako moje dijete odluči biti mehaničar, ja ću mu kupiti alatuser posted image

E ovo si dobro rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 32
17.6.2010 13:50:15   
pepeljuga
Ja sam zavrsila DIF a mm FER,niko me nije forsirao nego sam sama to tila,kad se sjetim koliko sam se izmucila i da sad ne mogu naci posao u struci rekla sam da svoju djecu necu forsirati....neka sami odluce a ja cu im to pokusati omoguciti i podrzati ih u svakoj odluciuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 33
17.6.2010 13:55:52   
inesica
Danas sam dala zadnji ispit na ekonomiji! user posted image Ne vjerujem da ce mi to u skorije vrijeme znaciti nesto na poslu.
Dobro, dosta hvale...ajmo malo o meni :)
Bilo bi dobro da jednog dana ode na faks, ako se znanje u buducnosti bude vise cijenilo nego danas, ako ne, bilo bi mi drago da od svog rada moze posteno zivjeti, i da radi ono sto voli. to je na kraju i najvaznije. Voljela bih da ne poraste cijena skolarina, da svi koji zele mogu studirati, a ako zeli otici "trbuhom za kruhom" daleko od nas roditelja, bilo bi mi vjerojatno tesko to prihvatiti (a jos teze i zamisliti-jer jos mi trci po trbuhu :)), ali ako je za njegovo dobro...svakako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!