ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: pakić Čitam sve ove postove, pa Elenin, i mislim da nije imala namjeru opet uzburkati strasti. Ne branim niti osuđujem nikoga, ali sudjelujući na raji, shvatila sam jedno.... sve mi smo različite, potječemo iz različitih sredina i imamo drugačije poglede na svijet i život. Ja sam takva da puno razmišljam o drugima i sve što napišete, odražava VAS. Ovdje mislim, da je Eleni bilo teško, skupile su joj se neke stvari, i možda je htjela sam od vas čuti koju riječ podrške, razumijevanja.... Slažem se ovdje sa njom, u tome da ni jedna od nas ne može staviti ruku u vatru za ono što će se dogoditi sutra, jer život je nepredvidljiv i često pred nas stavlja najgora iskušenja. A one koje se zaista potuže, kao anonimne ili ne... možda im samo treba potvrda da nisu same u tome što prolaze..da ima još onih koji se muče i kojima život nije čista pjesma... Iako, slažem se i sa time da javni forumi baš i nisu mjesto za iznošenje takvih problema, ali svakome nekad dođe teško, a tipkovnica te ne gleda sa sažaljenjem, papir ti se ne ruga... Ja to razumijem... a ako još jednom pročitate elenin post, možda i vi razumijete.... Pakić,srce si i drago mi je da si me razumjela,to mi puno znači,u pravu si .A što se tiče mog braka,od fizičkog "zlostavljanja" sam na početku braka pretrpjela samo koju pljusku,što je za moj pojam previše..nije bilo ničeg više u tom periodu..Kratko je trajalo hvala Bogu,i sada se mogu pohvaliti mužem koji me stvarno voli,kao i djecu i pružio bi nam i trudi se pružiti nam sve što poželimo..od materijalnih stvari do puuuuuno ljubavi..Oko djece se zajedno brinemo,bebače držimo ko kap vode na dlanu ((a i ove starije ),on uspavljuje Saru,a ja Jana,svakodnevno im pjeva,čita pričice i vodi u šetnju,bdije noću uz mene dok su bolesni..imamo svojih žutih minuta ali to je sve pod rokom službe ..Sada uživamo u dječici,veselimo se svakom danom i nadamo se da ćemo jednoga dana imati malo više vremena za sebe ..i nije mi bila namjera reći da bi ja svoga muža prevarila,jer ga stvarno volim i divna je osoba,već da ne treba nikad reći nikad..Žao mi je ako su neki moj post pogrešno razumjeli,nije mi bila niti najmanja namjera unesti bilo kakav nemir,jer ovdje ga na žalost ima i previše ..Mislim da se sve nekako izokrenulo krivim tokom,pa je najbolje više se i ne osvrtati na ovu temu...Ako se netko osjećao povrijeđen mojim riječima,ja se još jednom od srca ispričavam..i kakve god da jesmo,svejedno ne mogu bez vas