|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
24.6.2008 11:59:39   
tina1602
ovo dižemo na firmu,ma katastrofa, treba porezna prijava,šta da ti pričam, dobavljači, s time da mora navesti iznose..
tako sam ja htjela dignutikredu na svoje ime, a ona isto taži jamca koji mora imati plaću ohoho...
ma dajte si mira...
žao mi je to nisam u privrednoj,moja sestra ima tamo pogodnosti,uff
ja ne mogu uopće u minus i to mi je jadno, a u privrednoj semože s porodiljnim u minus..
nije da bi htjela ići u minus, ali ovo je koma, pa danas nema čovjeka koji je u minusu i to je noormalno.. i stvarno mi je potreban tajminus.. bezveze..
joj ufff. bjesna sam ko pas..

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1851
24.6.2008 12:03:44   
maja
ha,ha, evo ja ću se pohvaliti da nisam u minusu, MM je, kartica nemamo i ne kupujemo na čekove, ali zato moj mužić nakon posla u firmi,na svu sreću još državnoj, radi i doma

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1852
24.6.2008 12:04:30   
Puli
žao mi je tino

pa svi smo u minusu to je normalno

mene hvala bogu spašava taj minus

jer u muževom obrtu dok ekipa plati on već potrošio na materijale i sl.

ili ima novaca ili nema uopće

ono što se kaže iz šupljeg u prazno pretače

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1853
24.6.2008 12:06:48   
Puli
ja trenutno jesam ali jer smo pusuđivali šogiju za posao pa zato ušla

nije htio pitati a vidjela sam da je u komi pa ga pitala koliko treba jer imam minusa pa mu mogu posuditi

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1854
24.6.2008 12:07:22   
tina1602
e pa to je to...
meni puno puta je potreban taj minus...
jer mm ne radi nigdje nego samo u obrtu...
i dok oni plate, nema novaca, a treba pogotovo za malenu, onda idemo sestrinu karticu peglat jer nema namdruge..
a bašbimi trebao... ufffff

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1855
24.6.2008 12:09:33   
tina1602
curke moje, šta da vam pričam..
od ovog porodiljnog ako sam vidjela 300kn.
sve otišlo.
a da stvar još bude bolja jučer sam uplatila 300kn na krivi račun, jer ovaj nadobudni iz porezne ne zna objasnit.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1856
24.6.2008 12:11:00   
tina1602
IZVORNA PORUKA: maja

ha,ha, evo ja ću se pohvaliti da nisam u minusu, MM je, kartica nemamo i ne kupujemo na čekove, ali zato moj mužić nakon posla u firmi,na svu sreću još državnoj, radi i doma

i ja i ja, ali zato što ne mogu..
da mogu vjerojatno bi već debelo bila u njemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1857
24.6.2008 12:13:35   
maja
pa jel će ti vratiti tih 300kn

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1858
24.6.2008 12:14:15   
Puli
i dok oni plate, nema novaca

ista situacija kod mog mm-a

nasreću da ja imam punu plaću prvih 6 mj.

sad će biti malo teže

ali preživjet ćemo

a i svekriva nam neke pare dužnauser posted image

a mene kad se vratim na posao čeka dupla plaća za desetgodišnjicuuser posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1859
24.6.2008 12:15:06   
tina1602
ma mogu tražit povrat ili preknjiženje. ako budem tražila povrat, tko zna kada ću dobit.... naravno kada se njima duguje onda kamate rastu, a kada oni tebi duguju e onda možeš čekati

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1860
24.6.2008 12:15:28   
božica
majo veliki plus što nemate kertice niti ćekove-BRAVO BRAVOuser posted image user posted image user posted image

mi ih imamo na sreću odnosno na žalost-jer kak puli veli pretaćemo iz šupljeg u praznouser posted image user posted image

puli nije ono moja rima to je iz jedne pjesme koja se zove cirkus kolorado-tebe nitko nemože nadrimatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1861
24.6.2008 12:15:45   
tina1602
puli ima pp

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1862
24.6.2008 12:17:38   
božica
puli ima pp puli ima pp puli ima pp puli ima ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1863
24.6.2008 12:17:56   
maja
ma da muž nema taj dodatni posao ne znam ni kako bi kod nas bilo! Na svu sreću za Noicu i ne trošim puno, robice ima od nećakinje, a pelene sam za sada kupila jedne, jer je nadobivao kad se rodio i za krštenje!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1864
24.6.2008 12:21:29   
maja
hel Božice, baš ti je Leonica narasla, a na onoj prvoj slici si ti, zar ne?! Ja pomislila nekakva curica!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1865
24.6.2008 12:24:15   
božica
je majo bome je narasla -kao da ima 4mjeseca  a ne tri-ona ti je sada velika ko viki sa 4mjeseca(ima oko 6,5 kg-63 cm)-a ovo za curicu si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i tvoj noa raste ko gljivek mali-kak ide noćno podrigivanje-ako ga imauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1866
24.6.2008 12:25:18   
Puli
božica nam je ko curetak mali
s repićem i trakicom na glavi
i dvije male pišulje ima
koje se smiju od srca svima

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1867
24.6.2008 12:26:24   
maja
Noa je isto 63, ali kilu lakši, a ponekad ga još dižem jer se počne vrpoljiti!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1868
24.6.2008 12:26:39   
božica
puli ovo bum si skopirala i isprintala na friz staviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1869
24.6.2008 12:27:51   
Puli
(ima oko 6,5 kg-63 cm)

cvijeta s četiri imala 6600 i 63.5

stvarno je komad od ženskeuser posted image

mi danas sreli curku malu frendicu  iz rodilišta(s mamom se njenom skompala na pregledima)

curka stara ko cvijeta i ima 9 kg

bome to treba nositiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1870
24.6.2008 12:28:23   
tina1602
preslatkeeeeeeeeee steeeuser posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1871
24.6.2008 12:31:14   
Puli
ma svi su oni
šešerćići mali
još kad im se šešir na glavu stavi

luda sam ko pegla
a i rima mi štima
godi mi ova ventilator klimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1872
24.6.2008 12:34:18   
Puli
moja smiješkica se probudila

čula da joj svira omiljeni crtićuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1873
24.6.2008 12:34:37   
tina1602
IZVORNA PORUKA: Puli

ma svi su oni
šešerćići mali
još kad im se šešir na glavu stavi

luda sam ko pegla
a i rima mi štima
godi mi ova ventilator klimauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1874
24.6.2008 12:36:09   
božica
thx na komplimentimauser posted image
sada dok sam tipkala sa vama leona je lupkala po nekim medekima u onom jajetu-nosiljki-dođem do nje a ona se sva izgurala na koso onako sva zgužvana i gleda tv-pa sam ju uzela malo evo je tu me cijelu popljuvala

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!