|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
24.6.2008 14:48:29   
BUMBIKA
Bok cure!UPravo sam pogledala stranicu sa smajlićima i odlična je!!user posted image
Meni je sinek maloprije zaspao, pa ja došla vidjeti šta ima kod vas  i popiti kavicu!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1901
24.6.2008 14:49:53   
tiha
bumbika iz osijeka si stvarno smo si blizuuuuuuuuuuuuuuser posted image ...bas fora!!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1902
24.6.2008 14:53:26   
maja
uh, evo istegnula sam se, sad mi treba user posted image , ali prvo idemo user posted image , samo čekam muža, pa ću opetuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1903
24.6.2008 14:54:34   
maja
he,he, baš su dobri! Bok curićke! Da TIha, da ga slučajno nebi zaboravila!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1904
24.6.2008 14:54:44   
BUMBIKA
Da tiha,jako smo si blizuuuu.morat ću vas napustiti jer mi se sinćić upravo probudio, pa se javim kasnije

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1905
24.6.2008 14:58:16   
tiha
i moja se javlja u sobi moram i ja...al ak bude dobra vracam se!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1906
24.6.2008 14:59:58   
Florijan Jakov
pozdrav društvu...ja bila do podne u firmi, morala ići napraviti neke stvarčice, FJ bio kod kume i kumice, uzivali su...on jeć pošteno drma od 1 sat...valjda će se probuditi do 4! evo ja taman malo pospremil astan, napravil preraspored, jer mi je već dosadilo sve na istom mjestu user posted image  

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1907
24.6.2008 15:03:37   
Ruža
Hej curke evo i nas! Uf, Uf kako je vruće, vruće za popuser posted image . Preselit ću se u auto, tamo imam klimu i baš mi je lijepo...
Bili smo kod doktora i sve je o.k. naručili su nas za uvz i sad čekamo taj famozni 4d da vidimo i to čudo tehnologije.user posted image
Đuro je nemoguć danas kao da i on vježba sa Sopekicom po trbuhu, ako ne izvali pupak danas neće nikada. Protestira što ga smetaju.
Božica pa ti si nam prava djevojčica skupa sa svojim curkama, tko bi rekao da se iza takvog lica skriva prava brbljavica...user posted image  Curke su čečerići pravi, neće trebati puno dukata i miraza za udaju...user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1908
24.6.2008 15:03:54   
maja
Pozdrav FJ! Evo došao muž, idemo ručati!!!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1909
24.6.2008 16:17:12   
Elena
Bok cure,danas je tako paklena vrucina da vam se ne sedi ni na kom,ja taman sam sela 5 min,da popijem jednu user posted image kad ono birc prazan.Ali dobro pozdravljam vas,tiha nikako da se sretnemo u bircu i vec mi falis user posted image ,Bozice ti imas praveuser posted image user posted image kod kuce,ma medenjaci,Tina ovo je za Lunicu i drugi zubicuser posted image ,a za sve ostale cure saljem veeelika pusa i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1910
24.6.2008 16:19:12   
maja
Elena, ja sam tu, ostani samnom!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1911
24.6.2008 16:24:07   
Elena
Nadam se da cu uspeti svratiti malo kasnije da vas pozdravim jer veceras mi dolaze goste,a sutra ujutro idem za Kratovo pa nadam se da cu uspeti sve da sredim na vreme i malo da se druzim s vama,ali u slucaj da mi nesto ne podze po planu POZDRAVLJAM VAM I budete mi ljepe i raspolozene kao do sad,bokic!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1912
24.6.2008 16:25:24   
Elena
ej MajaHVALA BOGU DA JE NEKO SVRATIO U BIRC,STA MI RADIS KAKO SI MI?sTA TI RADI VELIKI MOMAK NOA,pravi navijacuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1913
24.6.2008 16:28:32   
maja
Sa tatom je u sobi pa se zabavljaju i ja sam malo ležala, pa mi se spava a ne volim spavati po danu jer sam sva strgana tako da sam došla vidjeti šta ima na raji i malo surfam internetom usputuser posted image i vruće je užasno, baš bi user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1914
24.6.2008 16:29:38   
Elena
user posted image user posted image user posted image i ja bi tako Maja ali nemauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1915
24.6.2008 16:32:06   
maja
evo onda za tebeuser posted image a i za mene

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1916
24.6.2008 16:34:06   
Elena
user posted image user posted image user posted image hvala Maja ne znam kako cu ti se oduzitiuser posted image user posted image user posted image ali smislicu nesto bar za to sam najboljauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1917
24.6.2008 16:35:52   
maja
jel i kod vas jako vruće?! Ja bi u šetnjicu sa Noom ali van se nemože prije 8, bili jučer ranije u gradu, sav se preznojio i onda je bio sav  nikakav!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1918
24.6.2008 16:36:49   
Elena
Maja tako mi je bed da ti kazem user posted image ali moram srecouser posted image da se pakujem,a to ne volim,uf,a tek kad treba da se raspakujemuser posted image user posted image user posted image ali sta se mora mora se,caos.Pisemo si,bokicuser posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1919
24.6.2008 16:38:07   
Elena
vruce je pa se ne dise,evo dok Martina spava klima je uklucena ali stom ustane svi smo ko u saunauser posted image user posted image user posted image na prirodni nacin slabimo i drzimo linijuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1920
24.6.2008 16:44:03   
maja
user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1921
24.6.2008 16:45:00   
koka
Ej cure evo samo da se javim  user posted image . Evo bila ja na kontroli .I šta mi kaže. user posted image okrenuta na zadakuser posted image . Sad mi je bolje, malo me utiješile moje drage cure i nekako je lakše. A šta je tu je. Nadam se da če biti sve uredu.  Koju vrtiguzu imam user posted image , u zadnjem tjednu ona mi se ide okretati user posted image . E imat ću ja posla s njom. 

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1922
24.6.2008 16:46:27   
koka
Drage moje i ovdje 31 stupanj. Al evo MM rekao da ćemo na plažu, pa da si malo skratimo muke.user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1923
24.6.2008 16:50:06   
maja
Jel ideš na carski onda?! A vi se barem imate gdje rashladiti! Ma zapravo nama nikako ne paše, kad je vruće umiremo, kad je hladno smrzavamo se!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1924
24.6.2008 17:01:19   
Puli
evo se probudila zvonio mi mob. a cura još pava

koka tvoja sunči prava račica ona ide unazaduser posted image user posted image user posted image

bućni se za sve nas da se i mi malo rasfriškamouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!