|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
24.6.2008 17:14:41   
njanja
Evo i mene na sekundu u bircu.....Koka, jesi li bolje?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1926
24.6.2008 17:18:08   
koka
Ma nemam pojma, ovaj moj ludi ginekolog nije mi baš puno toga rekao. U četvrtak idem ponovo pa ću valjda znati više.  Hoču, hoču bučnuti ću se i pomisliti na vasuser posted image , tako kad se stresete znajte da je to od mene user posted image  user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1927
24.6.2008 17:18:28   
Ruža
Hej curke! Jel dišete na škrge?user posted image  Baš je upeklo...user posted image
Išla sam malo odmoriti, ali nisam uspjela zaspati od ovog mog Đure, danas ne prestaje user posted image cijeli dan. Jel to normalno da ne odmori ni malo?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1928
24.6.2008 17:20:28   
Ruža
Joj Kokita bućni se ti nama i više puta. Možda i Sunči onda zapliva u trbuhu i okrene se na pravi put!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1929
24.6.2008 17:22:17   
koka
Jesam Njanja TNX. Sad me MM vodi na more . Ovdje vručine ubijaju, Kako ide dojenje? 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1930
24.6.2008 17:22:54   
njanja
Koka, ajde da te utješim: ti se makar možeš bućnuti u moru...Ja ga gledam, ali nećemo mi tako skoro...... Eto vidiš, ima nečega dobrog u današnjem danu!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1931
24.6.2008 17:24:48   
njanja
Dojenje ide super, LAV jede ko lud....samo nikako da se riješimo leptirića....ja mu ponudim bez, ali neće pa mi je muka siliti ga....Ma pokušavati ću i dalje, ali ako je najgore što nam se može desiti leptirić, neka je...Glavno da mlijeka ima i da je jan sit....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1932
24.6.2008 17:27:33   
Puli
ma bitno da papa i da imaš mlijeka
a leptirići ili bez nije bitno

koka ugodno brčkanje želimo

ružo i mene cvijetić znao izluđivati
isto bi imala privatne  tulumeuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1933
24.6.2008 17:28:33   
koka
user posted image user posted image user posted image Njanja, evo sad se idem brčnuti, pa stvarno se možda i ova moja odluči još okrenut.user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1934
24.6.2008 17:28:59   
Ruža
Bravo Njanja.user posted image  Dobro kažeš, neka sve ostane na leptiriću. Drago mi je da nam se ti dobro oporavljaš. Kako tvoja škembica? Jel boli još?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1935
24.6.2008 17:30:46   
Ruža
Kokita odi, odi i nek curka kopira mamu pa okrene jedan krug po škembi!user posted image  Dobar provod vam želimo!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1936
24.6.2008 17:30:46   
njanja
Puli, ma da..i ja kažem....ravnat ću se po osjećaju...kada budem mogla ću ga nudit da proba bez, a kada vidim da je jako gladan neću forsirat...glavno da papa i da je zadovoljan..... Koka, uživajte na moru....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1937
24.6.2008 17:32:05   
njanja
Hej Ružo....super sam...više ne boli....kao nova sam...tu i tamo malo zategne kada se noću uspavam u 1 položaju....A škemba..joj...kao da sam još trudna.... user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1938
24.6.2008 17:34:20   
Puli
nego što njanjauser posted image

samo slušaš svoj instinkt

i sve će biti ok

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1939
24.6.2008 17:35:40   
Puli
ružo hajd brzo

šalji  kakvo voće da se ohladimo

nešto si nam zakazala danasuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1940
24.6.2008 17:40:03   
Ruža
Super Njanja, baš mi je drago da se brzo i dobro oporavljaš. Kad te čitam stvarno ulijevaš nadu i povjerenje, stoga ne razmišljaj da odeš na neko odvikavanje prije nego moj Đuro ne odluči van. user posted image  Trenutno si nam idol!user posted image  

Puli samo kazaj? Lubenica, voćna salata, breskvica, šljivica, nektarinka, bananka....???? Što treba i šaljem Cezija hitro! 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1941
24.6.2008 18:15:45   
tonkica
Pozdrav svima i runda za sve! user posted image  
Vidim da ima novosti. Ružo i moja Mia ti je prošla tu fazu, po cijeli dan bi se ritala i vrtila. Njanja baš mi je drago da dojenje napreduje i da Jan nije gladan. SUPER!
Koka samo plivaj, pa će se i Sunčica okrenut u pravi položaj.
A svima ostalima veliki pozdrav!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1942
24.6.2008 18:26:15   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto i danas ide OTVORENO na HTV1 negdje oko 10:25 navecer bas o MPO. Ja sad u 5 idem tu dole u park snimiti kratak prilog pa ce se valjda na temelju njega u studiju kometirati user posted image
Drzite mi fige da se sjetim kazati ono najbitnije i pospotati tetu Petir i njene sirove izjave user posted image

Evo cure ja dala trominutni prilog za emisiju na temelju kojeg ce se vjerojatno i povuci rasprava o MPO, pa uzivajte u mojoj malenkosti i mom pametovanju  user posted image
A sad odoh u Baumax po harmonika vrata user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1943
24.6.2008 18:29:52   
tonkica
user posted image  Tikica! Budem zavirila u Otvoreno da te vidim i čujem prilog.
I sretno u šopingu u Baumaxu.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1944
24.6.2008 18:36:09   
Ruža
Bravo Tikica! Baš ćemo pogledati večeras...
Sretno u šopingu!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1945
24.6.2008 19:49:37   
Puli
eto nas doma

prvo ćemo na kupanac

mala
pa velika

pa dojdem na druženje

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1946
24.6.2008 20:05:22   
Puli
na portalu ja sama i 1323 gosta

bježim da ne postanem sumnjivauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1947
24.6.2008 20:06:20   
njanja
Hvala Ružo!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1948
24.6.2008 20:11:18   
tiha
curke moze hladna limunada?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1949
24.6.2008 20:15:10   
njanja
Thx tonkice.....sada je zapravo toliko sit da neće ni da spava.....sad ćemo mi njega oprati malo s gazicom i vodom pa idemo spavat i nanat.... U četvrtak imamo 1. kupanje pa javim dojmove, a u petak idemo 1. puta van (doduše u parkić iza zgrade, ali njemu će to biti veeeeeliki svijet user posted image ) Pozdrav curke i laka vam noć (meni skoro već poćinje user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!