|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
24.6.2008 12:37:54   
božica
danas mi ženska nešto slabo spava-kak vaše pišulje i mali noa spavaju danassuser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1876
24.6.2008 12:40:28   
maja
Mali od susjeda ima 5,5mjeseci i težak 11kguser posted image ,ali je hranjen od početka na Zbregov mlijeko i griz, katastrofa! I jauče njegova baka kako ga ne može držati, mislim si ne mogu ni ja svoje dijete od 5,5kg!
A i Noica je počeo gledati tv, kad ga presvlačim, tv mu je iza glave i sav se iskrivi da nebi što propustiouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1877
24.6.2008 12:42:06   
maja
Mali Noa spava dobro, ujutro smo se sat vremena razgovarali, pa je zaspao, pa kad se probudio stavila ga kraj sebe pa smo začorili do 10, pa sad je opet spavao, sad idemo na gablec, pa se nadam da će opet spavati jer ja moram vježbatiuser posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1878
24.6.2008 12:46:10   
božica
samo ti odi na gablec nedaj si smesti svojih pola sata gablanja-

bravo za vježbanje majo majo majo majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1879
24.6.2008 12:46:30   
Puli
odspavala dve ture po 45 min danas
poslije će valjda malo duže

moja gleda baby tv ima jedan crtić pič i poč  i mirna je ko bubica kad on ide
moram si ih snimit hrpu za more

božice mene moja jutros otuširala za dobro jutrouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1880
24.6.2008 12:49:18   
božica
stvarno kaj je preveć je preveć-mislim 5,5 mjeseci i 11kg-pa to je buco maliuser posted image

moja viki sada sa 2,8 god. ima 13 kg.

slatki su kad se muće da vide kaj ima na tvu-kad se iskriveuser posted image

eno je sada je malo kenjkala pa sam ju stavila u krevetac i malo si poprićala i zaspala-valda će potegnuti barem do 15h

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1881
24.6.2008 12:49:49   
Puli
e da moja  maloprije hakirala komp smanjila slova na jedva vidljive točkice meni tebalo 5 min. da skužim di se slova povećavaju pa da vas mogu pročitatiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1882
24.6.2008 12:51:55   
Puli
ali je hranjen od početka na Zbregov mlijeko i griz, katastrofa
              a kravlje mlijeko bebe ne bi smjele vele do godine dana

evo opet imam tvoricu moram je ići sreditiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1883
24.6.2008 12:52:10   
božica
božice mene moja jutros otuširala za dobro jutro IZVORNA PORUKA: Puli

puli puli ubit ćeš me sa svojim izjavama OTUŠIRALA

pa tak i moja po nekih pola sata spavanja-vidjeti ćemo sada oće  li mala potegnuti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1884
24.6.2008 12:54:36   
božica
kaj da ja nabrojim kak zovemo malu ali TVORICA još nije bila smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se i pišem

NAša je smradec,prasica,slinavica..nemrem se sjetit kad se sjetim pošeljem ti pp-ŠALA ŠALA

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1885
24.6.2008 12:55:35   
mirna
bok curke moje...

na brzino vam se javljam: malo prije smo došli iz grada...vani je vruće za popuser posted image . Na putu do tam smo izgubili čep za tank. mm ga traži oko crpke...user posted image   Mali je zaspao u auto, pa se probudio čim smo ga stavili u krevetić...user posted image   sada na brzino grijem bolonjez od jučer i kuham tjesteninu... poslijepodne bi htjeli na kupanac... to će biti veselo s nenaspavanim djetetom....

Vidite da sam u žurbi..user posted image . pozzz svima i pusa  od vladimira svim snahama.user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1886
24.6.2008 12:56:25   
božica
ja umjesto da se doma primim nekakvoga posla tu piskaram--user posted image user posted image user posted image user posted image
a šta ću kad me sada komp dosta dobro služi-ono sinoć je bilo koma sve je nekako sporo radio-ovo je MRAK zemlja zrak

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1887
24.6.2008 12:57:51   
Puli
user posted image puse tebi i vladimiru

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1888
24.6.2008 12:59:02   
Puli
dobro da ga nisiuser posted image user posted image ili jesi pa ste danas uuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1889
24.6.2008 12:59:27   
božica
dobro je mirna bitno je da nisi nestala sa obitelji-živi ste-zdravi ste-gladni ste-kad  se najedete bit ćete siti i to je to--------------------------------------pozz
ćuvaj nam vledeka nemoj ga izgladnjivati kaj će mi gladni zet-da mu još moram i kuhati e da nebi.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1890
24.6.2008 13:04:10   
tiha
curke bok! bozice curice su ti i vise nego preslatke!!! bubice male

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1891
24.6.2008 13:09:41   
tiha
puli ovi smajliji su ti bas fora hehe...odakle ti ti

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1892
24.6.2008 13:25:30   
tiha
cure gdje ste?user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1893
24.6.2008 13:26:38   
tiha
user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1894
24.6.2008 13:49:53   
Puli
išli papati

a mm poslije ručka uzeo jogurt a curka gleda i hoće mu maznut žlicu

pa sam išla i njoj dati kašicuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Puli -- 24.6.2008 13:50:09 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1895
24.6.2008 13:51:01   
Puli
tiha link za smajlije  je Cosgan.de - Animierte Smilies und Gifs

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1896
24.6.2008 13:56:07   
tiha
hvala nest mi steka ta stranica al probat cu poslje!!! cvjetic nam je velik i sad bi svasta papala....da vidis moju nesmije se nista jest odma ona mora neka neka rastu...srceka nasa mala!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1897
24.6.2008 14:01:36   
Puli
samo neka nam papaju

da narastu veliki i zdravi

i neka nam puuno pavaju

idem na jedno obiteljsko popodnevno spavanje

puse javim se kasnije

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1898
24.6.2008 14:13:11   
maja
user posted image ja vježbala i Noa mi neda mira, sad se nisam istegnula i sad je zaspao, joj, joj

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1899
24.6.2008 14:25:05   
tiha
mora noa malo mamu zezat!!! nebi znala da ga imas da te nezeza!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!