Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 20:04:40
|
|
|
|
Puli
|
fotke su suuper
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 20:10:59
|
|
|
|
maja
|
Super slike! Cvijeta prava cura, a Vladimir super opasni dečko, slatkiši mali!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 20:11:37
|
|
|
|
Puli
|
kako je noa jel papao
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 20:14:18
|
|
|
|
maja
|
je hvala Bogu, danas mi papa svakih 2-2,5sati, još mi je malo cvrčav, ali puno bolje stanje nego jučer! Nadam se da će sutra vbiti još i bolje jer idemo nećakinji na rođić
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:06:48
|
|
|
|
mirna
|
bok curke, gdje ste sve? u zagrljaju vaših mm-ova? u maksimiru je bilo danas super... ponovit možemo sljedeći tjedan.. ali prvo čekamo slikice druženja iz ostalih krajeva: npr. slavonije i istre... Organizirajte se malo cure, jer je stvarno super kada možeš neku virtualnu osobu spojiti s realnom...
< Poruku je uredio mirna -- 28.6.2008 21:07:16 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:48:58
|
|
|
|
Puli
|
pa što je ovo večeras nigdje nikoga da hladnu pivicu popije e baš sam
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:54:07
|
|
|
|
Puli
|
sad me još i raja zeza izbacilo mi poruku
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:56:59
|
|
|
|
Puli
|
subota prokleta subota nigdje nikog pustinja u našim snovima još samo sjećanja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:57:07
|
|
|
|
tonkica
|
Evo mene, tu sam! Došla doma, popapali večeru koju je mm skuhao, pa sam stavila slikice da ih vidite i ošla s mm u šetnju. Maloprije se vratili. Super je vani, pa smo se malo trgnuli i išli u skitnju. Veliš Cvijeta pavala onda oko sat vremena poslije Maksimira? Super! Ipak se uspjela malo oporaviti. Stvarno mi je drago da sam bila danas s vama! Kak veli Mirna, spojiš virtualnu osobu s realnom. I naravno, tu sam za repete!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 21:59:12
|
|
|
|
Puli
|
je je zaspala ja otišla do svekrive ni lajanje psa ju nije probudilo bila zgužvana i mokra kad se probudila pa je sredili mm me pokupio pa smo skupa doma prošetali
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:00:35
|
|
|
|
Puli
|
hvala na pomoći danas baš si bila super pomagačica a i cvijetiću si se dopala ponovit ćemo naravno već drugi tjedan
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:02:03
|
|
|
|
tonkica
|
Slatkica mala! Na kraju ju je umor totalno savladao, pa je ipak nadoknadila malo sna. Preslatka je! I ona i Vladimir.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:03:53
|
|
|
|
tonkica
|
Nema na ćemu Puli! Meni tak i tak ruke za sad totalno slobodne, pa se podrazumijeva da ću pomoć. I Cvijeta se meni dopala, totalna je slatkica! Vesela, brbljava, živahna! Prava curica! I naravno da može i drugi tjedan opet.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:04:09
|
|
|
|
Puli
|
i tvoja mija će sigurno biti slatkica jedva čekamo da ju upoznamo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:04:50
|
|
|
|
Puli
|
i još mi baterija na mišu crkava stvarno ću pop
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:05:37
|
|
|
|
tonkica
|
Jedva čekam da ju vidim! Mog malog !
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:06:33
|
|
|
|
tonkica
|
A njesra, baš te ide onda večeras! Di su svi? Nema nikog od ekipe.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:10:12
|
|
|
|
Puli
|
ne znam kokita otišla i odmah raspad sistema ruža sigurno jede slađu tiha na svadbi anne seli božica odmara s mužem i leonom mirna se javila a za tinu pojma nemam
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:13:20
|
|
|
|
tonkica
|
Bome da, nema Kokite i odmah pala posjećenost Raji. Mom mm isto dosadno, pa veli da bude pustio neki film s kompa. Tak da ću se i ja za sad odjavit, pa navratim opet poslije. PUSA Cvijeti prije nego zaspi.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:17:01
|
|
|
|
Puli
|
dat ću joj jednu kad se probudi spava od devet sati odoh i ja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:17:15
|
|
|
|
mirna
|
cure moje peglam i kupam se u znoju... imam još sigurno pola sata posla... Usput gledam erin brockovich...gledala sam već taj film, ali mi je još uvijek fenomenalan. julijina najbolja uloga
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:18:03
|
|
|
|
Puli
|
šaljemo ti tonkice cijelo stablo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:19:33
|
|
|
|
Puli
|
i ja se slažem mirna ja sam ga gledala dvaput i stvarno joj je to uloga života mm gleda gospodara prstenova ja obožavam prvi dio trilogije ali već sve napamet znam
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:22:31
|
|
|
|
Puli
|
došla i ošla brza ko vjetar ova mirna
|
|
|
Anketa
smisao životaBebač i jakoji je po vama smisao života?djeca (
51%)
ljubav (
22%)
prijateljstvo,hobiji,novac (
2%)
vjera (
10%)
nešto drugo.... (
16%)
Broj svih glasova: 122Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!