Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:43:58
|
|
|
|
mirna
|
još sam malo ovdje...odspavala sam poslijepodne, pa sam fit... Stvarno je noćna smjena u krizi bez ivke i koke, a mi moramo raditi prekovremene...
< Poruku je uredio mirna -- 28.6.2008 22:44:53 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:44:11
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Puli ne znam kokita otišla i odmah raspad sistema ruža sigurno jede slađu tiha na svadbi anne seli božica odmara s mužem i leonom mirna se javila a za tinu pojma nemam a ja, mene se nitko ni sjetio nije baš sam razočarana, no dobro, došla vidjeti šta ima, nema ništa, laku noć vam želim!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:46:28
|
|
|
|
mirna
|
nemoj biti tužna majo...evo ti jedan poklon za bolju volju...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:47:59
|
|
|
|
maja
|
hvala Mirna ali ipak odlazim da malo odmorim! Želim ti lijepu nedjelju!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 28.6.2008 22:51:08
|
|
|
|
mirna
|
Laku noć Majo...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 0:17:10
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curke! Nikoga u noćnoj smjeni? Dok ja stignem, svi se već razbježali. Sređivali smo dvorište malo, šišala grmiće i sređivala cvijeće, poslje sam išla praviti kolače i sladoled jer sutra imamo malu fešticu. Slikice su vam super, Cvjetić i Vladimir preslatki, a ti Tonkica super izgledaš. Za koliko ono trebš roditi??? Koka se javila, curka je još visoki zadak( uživa u buši ), ostaje do daljnjega u bolnici. Puno vas sve pozdravlja. Odoh još pripremiti meso za roštilj i srediti kuhinju pa možda netko od noćne smjene i navrati...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 0:30:22
|
|
|
|
tonkica
|
Ej Ružo, ja sam tu! Za koliko trebam roditi: 12 dana. Baš mi je krivo sad zbog Maje, nju nismo nabrojali kad smo vidjele da nema nikoga online. Oprosti Majo, nije bilo namjerno! Ti znaš da mi tebe volimo i mislimo na tebe!!! PUSA
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 0:47:34
|
|
|
|
tonkica
|
Aha! Sad sam i ja skužila kak se radi ticker, pa sam složila i Mii i meni jedan. za nas dvije pametnice. Tina pozdrav! Vidim te! Šta piješ?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 0:57:11
|
|
|
|
Ruža
|
Hej Tonkica pa super izgledaš za nekoga tko će za 12 dana roditi! Drago mi je da ste se dobro provele! Što se nudi hladno za popiti?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 8:54:53
|
|
|
|
Puli
|
majo samo za tebe sorry nije bilo namjerno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:16:53
|
|
|
|
božica
|
Ma Majo nije ti njima za zamjeriti udarilo ih maksimisko sunce u glavu -sigurno su se preveć sa autanom našpricale pa ima kontra djelovanje kissi kissi kissi jen dva ti i ja jedna pjesma.........
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:21:14
|
|
|
|
Ruža
|
Kavica? Ima li zainteresiranih?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:22:49
|
|
|
|
božica
|
bok Ružo Nisam za kavicu još-kasnije ću kapucchino-samo ti popij a ja vas napuštam jer se idem spremati za Goricu pozzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:23:46
|
|
|
|
Puli
|
naravno uvijek
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:26:18
|
|
|
|
Ruža
|
Evo Puli stiže kavica , kolačić još nije završen, ali biti će za posljepodne! Što nam Cvjetić radi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:29:03
|
|
|
|
Puli
|
spava spavala u komadu do pol šest i onda nije htjela zaspati jedno sat vremena se zabavljala u kindaču pa ju je mm zabavljao sat vremena ja drijemala pa opet ja pola sata u 8 i 15 zaspala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:30:18
|
|
|
|
Puli
|
a mi imamo radne akcije ja rezuckam mm ljepucka
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 9:45:24
|
|
|
|
Puli
|
ružo si se čula jutros s kokitom kako nam ona gura bolničke dane
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 10:17:19
|
|
|
|
maja
|
Bok svima! I mi smo imali ujutro karnevale, on se probudi naspavan i baš ga boli briga za njegove roditelje
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 10:26:15
|
|
|
|
Ruža
|
Neka je Majo, mora vas malo trenirati... Kakva Sopekica uz njega... Čula sam se s Kokitom, sve po starom, curka se još rita sve u 16! Izgleda da joj se baš sviđa u trbuhu!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 10:42:55
|
|
|
|
njanja
|
Bok cure, dobro jutro, juče sma vas propustila i već mi falite....Super su vam slike iz Maksimira.....cvjetić je preslatka, a Vladimir je pravi frajer...one slatke plave loknice......A Tonkica, stvarno super izgledaš!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 11:50:42
|
|
|
|
tonkica
|
Hvala na komplimentima curke! Mene oduševila Cvijeta i kovrčavi Vladimir. Baš su medeni! Još je Vladimir bio fest ozbiljan, pravi dečko! Vidiš Puli, Maksimir stvarno pozitivno utječe na Cvijetu, poslije spava sve u 16! Paše joj svježi zrak.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 11:52:17
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo puno, puno pozdravi Kokitu kad se čuješ s njom! Mislimo na njih dvije i držimo fige da Sunčica što prije krene van. Velika za nju!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 12:32:39
|
|
|
|
tina1602
|
bok curke, evo mene napokon.... da vam nešto kažem.... sinoć se je čula jedna mala mica tu pokraj rijeke, mm i ja ju nismo mogli slušati, i mm je otiao po nju, neko ju je ostavio . donesao ju je, ja joj dala papat.... i sada je kod nas..... da li mislite da je pametno da imamo malu micu u kući pokraj lune... stvarno me strah pa vas molim za savjet
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 12:41:49
|
|
|
|
tonkica
|
Hej Tina, bok! Ja ti baš nisam pristalica kućnih ljubimaca u blizini tak male djece. OK ako je to kućni ljubimac od prije, pa je sa bebom od početka, a ovak mislim da bi bilo OK odnijeti macu veterinaru da vidi da li je zdrava, da ne bi poslije bilo nismo znali. To je bar moje mišljenje.
|
|
|
Anketa
Težinamodesty blaiseKoliko često provjeravate svoju težinu?više puta dnevno (
6%)
jednom dnevno (
15%)
jednom tjedno (
28%)
rijetko (
36%)
nikada (
15%)
Broj svih glasova: 67Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!