Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:03:17
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Puli od srca želimo stretan imendan! Velika od nas dva! Tina razmisli prvo dali bi ju zadržala, a ako ju hoćete kako curke kažu odnesi ju vetrinaru da ju pregleda. Klinci obično jako vole životinje. Meni jedino nekako baš nisu za kuću.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:03:37
|
|
|
|
tonkica
|
Slažem se za macu, za sad nek bude na sigurnom, dalje od Lune. A za dalje budeš vidjela. Nemoj se ljutit zbog njegovih! Znaš da to uvijek tak s njima ide... Moj mm je jedinac, u tome i je problem, jer odjednom sam ja tu i svekrvina maza od 30 g. sad ima svoju obitelj i ženu s kojom više voli provodit vrijeme nego s njima. To je tak normalno... Njen sinek više nije samo njen...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:04:33
|
|
|
|
tonkica
|
Bok Ružo! Nije valjda da ste već roštiljali?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:07:03
|
|
|
|
tina1602
|
ma živcira me to što tu ljenčinu paze i maze. neće mu ništa reć. kao prvo ništ ne radi. spava do 12. i drži sve 4 u zraku... a on koristi taj auto najviše... tako su mma zvali da gura auto kad im se strgo, po kiši... a ovaj je sjedio kod kuće.... ne znam šta reći, živci sumi na rubu, od te njegove obitelji... uffff
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:07:34
|
|
|
|
tina1602
|
bok ružice, kako đuro?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:10:44
|
|
|
|
tonkica
|
Prestrašno Tina! Ovaj im je stalno na oku, pa ga ne trebaju toliko, a tvoj mm im je onda zanimljiviji. Kaj on sam veli na tu situaciju?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:11:40
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica tek ćemo predvečer roštiljati, kad malo zahladi. Upravo sam i režnjiće završila i sad je sve spremno! Osim što mi ja mogla malo u horizontalu... Tina znam da te ljute sigurno jako, ali slabo ćeš tu išta postići dok mm nešto sam ne poduzme. A oni su nažalost uvijek jako slabi na svoje...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:15:40
|
|
|
|
tina1602
|
šuti kap pilić. već mi je dosta i njega što je kao uslužni pas, a i njegovih jer misle da mogu upravljat svačijim životima... curke odo seja ispružit kod lune, jer ću inače spalit na živce....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:21:37
|
|
|
|
tonkica
|
Tina lijepo se odmori i ne daj se živcirat. Btw, jesi pričala s njim i objasnila mu kako se ti osjećaš? Ružo i mislila sam da budete kasnije, sad je još prevruće za peči roštilj. Joj, ražnjići... Moji omiljeni!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 14:45:21
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica pošaljem ti malo kad budu gotovi... Odoh se i ja ispružiti malo... Uživajte curke!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 20:01:58
|
|
|
|
Puli
|
vidim da vas nema pa ću vam samo poslati jednu jer sam nekakva danas valjda umor i hormoni zbog divljaju pa ne znam hoći li navraćati kasnije
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 20:52:37
|
|
|
|
tonkica
|
Stigli gosti, pa mi nisu dali na raju. Hvala ti Ružo, baš su ti fini ražnjići! Puli ne daj se jednoj glupoj !!! Smješak na lice i mam bude lakše! PUSA od nas.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 20:53:39
|
|
|
|
božica
|
nemoj ić puli nemoj ić daj ostani-znaš da nisi jedina takva i ja sam sva nesretna- neznam zakaj- Ma danas sam popila kavu sa mljiekom u bircu a kako ja ne pijem kave-- ----- normalno mene puca ćudno-prvo morala sam trćati nakon kave po stepenicama do 3 kata-nisam mogla ćekati lift sva sam se tresla pa sam došla gore i leonici dala cice-jadno dijete-pa sam pojela juhicu i malo se smirila i sada sam kao umorna a nisam-kužiš kaj oću napisati i tako šta mi cvijetili radi--eno moja leona spava
< Poruku je uredio božica -- 29.6.2008 20:54:41 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 20:55:57
|
|
|
|
božica
|
Ej tonkica bok jesi bila danas u Gorici znaš da sam te se sjetila jer leona i ja smo bile i šetale sa mamom-pa sam te se sjetila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 20:58:42
|
|
|
|
tonkica
|
Curke purke najte biti tužne! Bit će bolje!!! Nisam Božice, trebala sam ić sa mm kad je bio gotov s poslom, ali su nam došli gosti, pa na kraju niš od toga. Idem sutra. Di si bila na kavi? Jel ima ljudi tam iza Robnjaka?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:12:40
|
|
|
|
božica
|
Di sam bila na kavi Neću ti reć---šala šala Bila sam u MIR-u na kavi na trgu------a ima ljudi u Barbari a vjerujem da ih ima i kod robnjaka-Jelda kako je lijepo otići u goricu-svakoga koga znam a da je živio u Gorici pa se preselio u zg--pati za njom....-jer je topla
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:25:55
|
|
|
|
tonkica
|
Istinu zboriš Božice! Pogotovo kad živiš na istom mjestu punih 26 let, pa se preseliš nekam drugam. Fale mi šetnje Goricom, bircevi, topla ekipa. Šmrc... Oduvijek sam voljela život u Gorici. Živiš u miru, Zagreb ti je blizu. Kad hoćeš ekipu, tu je, kad hoćeš mir, imaš i njega. Idealno! Još ti je kod mojih slijepa ulica, milina za klince!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:37:15
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke.. I ja sam nekak ... Umorna sam od kupanja... bilo nam je lijepo i mali je uživao 100 na sat... a sada ne znam kaj mi je: možda je i meni pms ili nama je puli to zbog horoskopa... uspjela sam se i posvađati s MM.... Napuštam vas danas... Vračam se sutra bolje volje...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:46:55
|
|
|
|
tonkica
|
Baš te htjedoh pitat kak je bilo u Čatežu? Ništa curke, odite se odmarat i sutra dođite odlično raspoložene na kavicu! PUSA svima
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:47:56
|
|
|
|
božica
|
da to je super kada ima dijece a sljepa ulica-vidiš i ja imam sljepu ulicu iza kuće-ali nema djece-osim mojih-ovi drugi su veliki-------- mirna mirna samo se odi odmoriti ako moraš kissi kissi Ja brijem da neću dugo jer me kava drži--e bome ju nebum skoro pila-ja kad popijem kavu nemogu spavati od nje ---Ona će mi biti dobra kada ću ići van negdje u 8mj.--nadam se da će mala poćeti po noći spavati-da mogu sa mužem van
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:50:22
|
|
|
|
tonkica
|
Ne budem ni ja dugo, sutra planiramo mm i ja ić malo na izlet dok sam još mobilna. Ak ne padne kiša, idemo na Rastoke. Pravu kavu ti ja ni ne pijem, samo ju kuham. A pijem ili nes ili cappucino. I to mi je čist dovoljno.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:56:22
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Pravu kavu ti ja ni ne pijem, samo ju kuham. A pijem ili nes ili cappucino. I to mi je čist dovoljno. meni al reko nisam dugo pa popijem sa mlijekom-kak non stop pijem kapuchina-al kaj je preveć je preveć Lijepo se provedi sa mužem sutra kissi kisssi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 21:59:40
|
|
|
|
tonkica
|
Tnx, valjda budem! Samo da me putem trudovi ne ulove. PUSA i tebi i Leoni.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:00:53
|
|
|
|
Puli
|
ili nama je puli to zbog horoskopa... moguće mirna moguće eto mene bolje je malo sam se iscmoljila i sad sam super valjda hormoni opet luduju tonkice uživaj sutra nisam bila ali vidjela rastoke na tv-u predivne su i odmah se sjetih tadije i njegovij predivnih pjesama
< Poruku je uredio Puli -- 29.6.2008 22:01:22 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:02:49
|
|
|
|
Puli
|
božice vidim da si imala fitness danas sigurno je mlohi plohi sad ravan nakon utrke po štengama
|
|
|
Anketa
Petra ili Lina?Tamara!Koje vam je ljepše?Lina (
37%)
Petra (
63%)
Broj svih glasova: 155Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!