Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:04:28
|
|
|
|
Puli
|
jel se tekma gleda španjolci vode allez allez samo neka ostane tako
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:04:35
|
|
|
|
tonkica
|
Ja prošetala prije par godina već jednom, stvarno je prekrasno. Uzet ću fotić, pa poslikam. To na vas vještica djeluje. Muka mi kad se sjetim toga...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:05:03
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Puli jel se tekma gleda španjolci vode allez allez samo neka ostane tako POTPISUJEM!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:05:17
|
|
|
|
njanja
|
Tonkice, čula sam da su rastoke prekrasne....bio mi je pred 15-tak dana šogor....Ajme baš ti zavidim.....To mi je u planu za proljeće kada lavić naraste... Uživaj za sve nas sutra! laku noć cure!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:06:38
|
|
|
|
Puli
|
može tonkice može slikice nam stavi da i mi u rastokama uživamo bila sam vijedna sve raspremila teta blebeta pere a mm ima 100 gotovih kosica za lutke
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:07:59
|
|
|
|
Puli
|
njanja jel nam lavek spava i tako veliš ciku hoće bravo za njega
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:08:26
|
|
|
|
tonkica
|
Hoću Njanja, hvala! Cvijeta pava? Kak nam je princeza danas bila raspoložena?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:08:47
|
|
|
|
božica
|
E sada te više neću zvati puli -tuli nego nego nego-nemogu se sjetit kad se sjetim javim ti i tak vi velite cure no dobro e tina1602 znaš s kim sam danas bila na kavi Pa sa Tanjom B. i rekla sam joj za tebe i Lunu i muža ali nezna tj. nije sigurna-kaže da zna jednu kristinu---ali opet nije sigurna sada su mi na trenutak smaili zastali-izgleda da je raspad sistema kod mene doma na mom kompu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:10:43
|
|
|
|
Puli
|
tino ja obožavam mace koje je boje tvoja mala na balkonu nek ostane kod vas naviknut će se ona na lunu i luna na nju samo ju prvo kod veterinara odvedite na cijepljenje i da ju očisti od glista i provjeri da nema buhica (ako ima možeš je biokillom cijelu prešpricati ili joj staviti ogrlicu)
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:11:46
|
|
|
|
njanja
|
da Puli, lavić spava od 8.30 ....Bili danas kod MM-vih pa je pod dojmom malo ranije bio gladan i zaspao....tko zna što nas čeka po noći.....Jučer smo bili kod mojih pa je tamo cijeli dan papao i spavao....A u noći se stalno budio i tražio cicu....Valjda od uzbuđenja je trebao utjehu... Ma samo neka spava....Idem i ja pomalo.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:13:28
|
|
|
|
Puli
|
pava stavila ju ranije zaspala oko pol osam dan do 5 suuper smijalica pričalica i svađalica bila a onda krenulo plakanje šubi dubi nikak da izađu nam zubi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:14:40
|
|
|
|
njanja
|
Ajde kada stignete (ništa hitno) pogledajte malo, opet tražim savijete: http://www.ringeraja.com.hr/forum/tm.asp?m=16070&mpage=1 znam da sam dosadna, stalno vas nešto pitam, ali mislim si ja teorija je jedno, a iskustvo mama ipak drugo.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:14:51
|
|
|
|
tonkica
|
A jadničak mali! Nikak prestat s patnjom oko zubića. Držat ćemo Mia i ja fige da nam zubići čim prije izađu i prestanu mučiti curicu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:14:57
|
|
|
|
Puli
|
njanja laku noć i neka pava da te puno ne budi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:17:10
|
|
|
|
njanja
|
Hvala....A vama sretno sa zubićima.... (jooooooj već se vidim za par mjeseci kako sjedim na RR i pitam šta da radim kada Janu počnu zubići..... )
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:24:00
|
|
|
|
tonkica
|
Ojdoh ja peglat, taman stignem do kraja tekme, nemam puno. Brzo se vratim, nemojte sve pobjeć!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:24:52
|
|
|
|
božica
|
a njanja zakaj bi bila dosadna ti ili bilo tko sa pitanjima Ja da sam nakon prvog djeteta otkrila forum za savjete vjerujem da bi možda viki duže dojila bez dohrane. Zato smo tu da si pomognemo -ako možemo kissi kissi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:27:02
|
|
|
|
Puli
|
Zato smo tu da si pomognemo -ako možemo naravno tko pita ne skita božice kissi kissi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:28:36
|
|
|
|
Puli
|
gdje nam je tinica pobjegla nestala bez traga
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:29:28
|
|
|
|
Puli
|
e da moram maji poslati jedan da vidi da sam je se sjetila večeras
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:34:41
|
|
|
|
Puli
|
ole španjolci
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:37:14
|
|
|
|
Puli
|
viva espana španjolci su prvaci
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:40:45
|
|
|
|
božica
|
puli ti si zakon nedaš se sam tak-tu se veseliš sama-ma prava si ti cura Al sam se prepala sad------ kako živimo blizu šume uvijek mi se vrte strahote po glavi-sada idem prozor zatvoriti a ono nekaj zašuška-prvo sam pomislila zmija uhuh-mislim da je vrećica zašuškala-pa sam neku noć ćula sovu hu huhuhu hu huhu i tako pa znam ćuti i žabe kako krekeću kre kre krekre kre-a sada cucki laju ma oni su najmanje opasni----------i cvčci oni cvrće ali ih nikada nisam vidla osim u crtiću-pa ih se namanje bojim. Koga se vi bojite u ovim ljetnim noćima
< Poruku je uredio božica -- 29.6.2008 22:41:59 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:43:53
|
|
|
|
Puli
|
ja ti cvrčkove na moru u ruku znam uloviti čega se bojim zmija brrr one su mi najodvratnije škorpiona al ne horoskopskih i onih odurnih rozih guštera na moru
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 29.6.2008 22:47:59
|
|
|
|
Puli
|
i kod nas cvrči cvrči cvrčak e a cvijeta ima i brata šišmiša posvojila jednog zove se Zvijerko i živi u Veternici e boža a hobotnice sam ko dijete lovila rukom bojim se živu škarpinu skidati s udice ako ju ulovim u ribolovu mama mi se ubola kad sam bila mala pa mi ostalo u ružnom sjećanju
< Poruku je uredio Puli -- 29.6.2008 22:48:24 >
|
|
|
Anketa
BITI ILI NE BITInjanjaDa imate priliku ići u SAD na 10 tak dana-trošak je relativno velik, niste planirali, dijete je 1 god premalen za ono što vi smartate da bi trebao biti za tako veliki put....ali prilika je....
DA ILI NE????DA (
62%)
NE (
38%)
Broj svih glasova: 125Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!