Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 12:52:51
|
|
|
|
Puli
|
super tina ni moj nije loš ručali, curka pava pa idem malo leći i odmoriti skupljati snagu za popodnevnu šihtu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.6.2008 13:19:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:23:15
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke... Malo vas čitam, ali imam puno posla... uz to još i ručak kuham.. idem provjeriti da li nije već nešto zagorilo... Pusa svima!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:29:26
|
|
|
|
tina1602
|
ja danas ne kuham ništa, osim svojoj lunici. mrkvu, tikvicu i krumpir.... mm je otišao radit, neće ga biti do devet, a onda imamo jedan posao koji treba danas završiti pa ćemo pitati baku da dođe pričuvati lunu, da možemo to ići napravit. da sutra bude gotovo..... hvala dragom bogu da je krenulo i baš sam sretna
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:35:53
|
|
|
|
maja
|
Super Tino! A i ja danas ništa ne kuham, imam još od jučer! Trebala bi se primit peglanja, sve oprano, osušeno, morala bi malo da se negomila, ali prvo si idem popiti ness!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:39:36
|
|
|
|
maja
|
Ipak ću kavu, sad vidjela da nema mlijeka Lilivana, pozdrav tebi, vidjela ja da tebe nema ali sam mislila da se nećeš više družiti sa nama, ali ipak hoćeš
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:46:40
|
|
|
|
Puli
|
jel netko za slađu papam voćni kvatro
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 13:50:06
|
|
|
|
Puli
|
he he čim spomenuh slađu ruža došla kako ste nam ti i đuka što nam je s kokitom i sunči
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:00:52
|
|
|
|
maja
|
Kod nas počelo puhati, bit će opet nekakvog nevremena
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:00:52
|
|
|
|
Ruža
|
Tko to spominje slađu.... Evo i mene baš sam vas se poželila, jučer feštali do kasno i dok sam sve raspremila i stigla do vas, svi ste već zbrisali. Kokita nam je o.k. još uvijek se čeka da Sunči krene u akciju, ali neda se ona mudrica mala. Puno vas sve pozdravlja! Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:03:01
|
|
|
|
Puli
|
ok malo umorno mijenja vrijeme pa valjda od toga ružo stiže slađo pozdravi nam kokitu baš mi jako fali
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:07:03
|
|
|
|
tina1602
|
pozdravi i meni kokitu.... ja sada kad budem išla u grad ću se isto počastiti sa velikim sladoledom..... zaslužila sam..... moram vidjet oće poslije posla doći zasvekriva ili ne. ako neće onda gibamo, jer nije jako sunce i pirka vjetrić..... kako steeeeeeee miiiii? ruža se odaziva samo kad se spominje slađo...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:10:24
|
|
|
|
Ruža
|
Puli vrijeme je baš teško... Zašto ne odmoriš malo skupa s Cvjetićem.? Hvala za slađu,mmmmm, baš je dobar....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:11:12
|
|
|
|
tina1602
|
majo noa ti je presladak da ne zaboravim i vi ste
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:11:38
|
|
|
|
Puli
|
pusa tebi i pusi mi lunicu i ja razmišljam da odemo u skitnju kad se probudi dok ništa ne pada čekam da mi se lega s posla javi da li dolazi po košaru za bebu ili ne
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:11:42
|
|
|
|
tina1602
|
puli a meni slađo
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:13:06
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tina1602 majo noa ti je presladak da ne zaboravim i vi ste Hvala Tina, tek po slikama vidim kako mi dijete raste i mijenja se!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:13:11
|
|
|
|
Puli
|
već sam se pola sata odmorila obično kad zaspim ona se probudi pa mi je onda bolje za kompom biti i s vama se družiti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:14:26
|
|
|
|
Puli
|
tino nisi se izjasnila ja sam pitala i ponudila a jedino ruža odgovorila stiže dupla porcija za tebe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:15:30
|
|
|
|
tina1602
|
hvala puli baš je finnn, mmmmm
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:15:54
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: tina1602 majo noa ti je presladak da ne zaboravim i vi ste Hvala Tina, tek po slikama vidim kako mi dijete raste i mijenja se! i ja isto majo
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:18:07
|
|
|
|
tina1602
|
moja spavala od 12, sad išla vidit aona budna... nisam ni skužila.. nije se ni javila.. sad joj dam jest i giftamo....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:18:25
|
|
|
|
Puli
|
i po robici kad sad vidim one prve stvari ne mogu vjerovati da je u njih stala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:19:32
|
|
|
|
Puli
|
moja spavala od 12, sad išla vidit aona budna... nisam ni skužila.. nije se ni javila.. i moja neki dan isti scenarij imala baš su mudrice naše male jarčice
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 30.6.2008 14:20:56
|
|
|
|
maja
|
Baš da, mi smo do sad dobivali robicu od nećakinje, ali kako moj Noa raste sve mi se čini da ćemo sad mi njoj davati robicu Ja vas sad malo ostavljam i idem peglati, kod nas pravo zapuhalo pa idem to iskoristiti da ne zakuham!
|
|
|
Anketa
podstanarikeksićimate li podstanare i kakav vam stan ostave kad odu?imam (
14%)
nemam (
50%)
imati ću (
0%)
i ja sam podstanar (
22%)
ima ih svakakvih, i treba se dobro naoružat živcima (
13%)
Broj svih glasova: 76Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!