Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:31:57
|
|
|
|
tiha
|
bilo je predivno a kak bi bilo jedes pijes pleses....zabava do jutra! onda drugi dan opet festa rucak i glazb cijlo opodne a komp rikava!!!!u subotu sam samo nestala kak sam pisaLAPORE TAK SU SE REDOM BRISALE ukljuce se malo velika slova malo mala pa malo slova nestaju ovo je zabavno pa se svakih 10 min ugasi ludnica
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:37:05
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Puli! Baš mi treba.... Tiha neka ste se vi lijepo proveli, da nije kompić od odmaranja poludio?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:44:45
|
|
|
|
Puli
|
može biti previše se odmarao pa mu treba kava da se razbudi
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 12:46:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:49:20
|
|
|
|
Puli
|
svima slađu šaljem da se ohladite
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:50:41
|
|
|
|
Puli
|
proći će ti to brzo lilivana nemoj biti tužna stiže slađo da te utješi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:50:47
|
|
|
|
mirna
|
Meni se diže kosa od ljutnje... sused je počeo lupati po zidovima taman kad sam maloga stavila u krevet i još mi ne spava zbog buke.. Ljudi uopće ne razmišljaju da netko ima dijete koje treba spavati popodne..........
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:53:21
|
|
|
|
maja
|
Vratili se iz grada, vani užas! Pijem kavicu i ručak skuhala i blesa kupila neki umak za meso i sad vidim da u njemu ima graha e Maja,Maja, šta bi ja sastojke pročitala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:53:55
|
|
|
|
Puli
|
i mene to jako ljuti u životu ko i bakice koje ulete u pekaru poslije mene i guraju se preko reda jutros sam jednu sredila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:55:00
|
|
|
|
mirna
|
e sada vidim kroz prozor da je otišao deda do susjeda, jer i on ne može spavati... deda....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:55:00
|
|
|
|
Puli
|
maja možeš probati malo možda ne bu reakcije
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:55:18
|
|
|
|
maja
|
ne bit ljuta Mirna, tako ti je to i nema pomoći i mene to zna ljutiti kad mi znaju u rano jutro se derati ili kad mi s motorom prođu kraj kuće da sve grmi a moj mali osjetljiv na sve!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:57:46
|
|
|
|
Puli
|
deda ti je zakon mirna jedan za njega
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 12:57:49
|
|
|
|
maja
|
a-ca na susjede
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 13:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 13:06:55
|
|
|
|
maja
|
U tome se i ja slažem da bi dijete trebalo učiti na buku. Preko dana je super, ali kad mi počnu kasno navečer kad je pravo vrijeme za spavanje lumpovati ili ujutro kad bi još i ja spavala e tu pop
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 13:12:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 13:13:39
|
|
|
|
maja
|
joj, na to sam zaboravila bit će veselo! Jel si na poslu?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 13:34:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 13:55:55
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke! Deda je sredio situaciju (ima 86 godina i još uvijek se zna izboriti za svoj mir ..). meni paše, ja ništa kriva, a mali je zaspao čim su prestali lupati... Da sam ja otišla vjerojatno bi sutra bilo u zg-vijestima da slovenci u zg maltretiraju susjede...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:04:32
|
|
|
|
tonkica
|
Pozz svima u bircu! Kak ste mi kaj? Dišete na škrge ili? Mirna za djeda, ti se nisi vidljivo bunila, a opet Vladimir ima mir i može pavati.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:06:04
|
|
|
|
mirna
|
Mi imamo klimu upaljeno...Jesi se ti odmorila od šetanja u prirodi? lilivana, odakle si ti? vjerojatno si već spominjala, ali ja sam kratke pameti...
< Poruku je uredio mirna -- 1.7.2008 14:07:06 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:12:27
|
|
|
|
tonkica
|
Ja naručena za pregled u pol 4, pa nisam još ni palila klimu, budemo kad se vratimo doma. A u kući mi čak i nije tako strašno danas. Joj, jučer sam fakat napravila dobru rutu. Bili smo u Rastokama, ošli oko 10, vratili se u 4. Pa smo onda još stali u Avenue mall, pokupili moju mamu koja je radila do 5 i vozili ju u Goricu. Pa sam ja biserka na radiju čula da je u Benettonu počelo sniženje od 50% u Gorici, pa smo se mama i ja još i do tamo prošetale. Uglavnom, nogice su bile buhtlaste, Mia je uživala u nošenju i nije se javljala sve dok negdje iza 8 nismo došli doma. Noge mi malo splasnule preko noći, a sad su opet duplo veće. Već sam se navikla, još je malo do kraja, pa bum nekako zgurala.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!