Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 16:37:10
|
|
|
|
tonkica
|
Elena pozdrav i tebi, ali nisam imala sreće da te ulovim online! Pregled prošao, i dalje sam zatvorena, beba je dobro okrenuta, glavica je dolje i sve je pod kontrolom! Sad me nije više ni naručivala. Ako me ulove trudovi, direktno u bolnicu. A ako ne bude ništa do termina, onda dolazim taj dan kod nje po uputnicu i nakon toga svaki drugi dan na pregled u bolnicu. Pa ćemo vidjet kad će Mia htjet na zrak. Glavno da je sve OK i pod kontrolom i da je curkica dobro okrenuta.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 16:46:18
|
|
|
|
mirna
|
za miju!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 17:27:57
|
|
|
|
maja
|
Mia,Mia Bili malko vani, ali je ipak ljepše unutra. Evo ja papam slađu, jel tko za?!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 17:48:18
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za Miu! Znači još samo upoznavanje slijedi.. Đuro isto o.k. prava ljudina 1300 g. Pravi mali gladoš, stalno je nešto žvakao, ako ne ruku onda na prazno. Što se vidi i po krvnoj slici, sve mi je potamanio. Joj curke stvarno je taj 4d nešto posebno, vidi se sve i kosica i kako se mršti i otvara okice i žvače ručice...ma neopisivo.. Ako imate priliku otići stvarno se isplati...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 18:06:19
|
|
|
|
njanja
|
Ajme Ružo, vidjela si Đurota-ili kako se ono sladoledar zove?Sve ok? Si dobila i sličice? Nego cure, ajde OPET pomagajte, tema je na: http://www.ringeraja.com.hr/forum/tm.asp?m=16430&mpage=1&key=䀮 hvala,zahvalna anja
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:11:07
|
|
|
|
Puli
|
joj što mrzim kad mi izbaci poruku bok curičke
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:13:55
|
|
|
|
Puli
|
bravo za Miu je ružo to je super ja imam hrpu 4 d slika cvijetića još iz buše si mahnula Đuki i poslala mu pusu od nas s raje
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:40:06
|
|
|
|
božica
|
bravo za miu A malom sladoledaru isto bravo Đuro Đuro Đuro
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:44:23
|
|
|
|
maja
|
Đuro, Đuro Mi se idemo kupati, ali sam došla zaviriti da ne budem sutra u velikom zaostatku! Pusa svima i laka vam noćica!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:52:19
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Okupljamo se polako. Eto kako bebe rastu i od slađe... Naravno da smo se odmah poslje uvz_a otišli počastiti slađom. Dobila sam i slikice i cd koji ne radi? Kako ste mi vi provele dan? Kod nas je trenutno takva sparina i pritisak da nema ni daška vjetra...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:55:45
|
|
|
|
božica
|
Pusa svima i laka vam noćica! IZVORNA PORUKA: maja potpisujem božica.c
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:57:46
|
|
|
|
Ruža
|
Ma curke pa nećete valjda sve u krpe? Rano je još... Božica kako nam je Viki? Jel se navikla kod kuće? Curke imate veliki pozdrav od Koke!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 20:57:52
|
|
|
|
Puli
|
cd koji ne radi? pa kako a da nije dvd pa neće na kompu jer ni moje s uzv nisam mogla na kompu gledati samo na dvd-u
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:00:00
|
|
|
|
Puli
|
očito da nisam jedina crknuta jer svi u krpe bježe pozdravi nam kokitu reci joj da nam jaaaaaaaaaaaako fali
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:02:40
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme Puli pa ti imaš 5 ! Bravo, bravo! Svaka čast mislim da si za ovo zaslužila jednu veliku čakaladu!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:02:48
|
|
|
|
njanja
|
e hvala vam puno za brze odgovore na temu mlijeka
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:03:38
|
|
|
|
Ruža
|
A cd ne fercera ni u dvd_u ni na kompu... Što nam Cvjetić radi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:06:12
|
|
|
|
Puli
|
baš mi je žao ružo ništa njanja drago mi je da smo ti mogli pomoći
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:06:59
|
|
|
|
njanja
|
Ružo...i kako Đuro-sladoledar izgleda?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:07:32
|
|
|
|
Puli
|
evo cuge za sve
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:08:17
|
|
|
|
Puli
|
malo čagice
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:09:45
|
|
|
|
Puli
|
i malo klopice
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:10:27
|
|
|
|
Puli
|
i slađo za đuku
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:11:02
|
|
|
|
Puli
|
častim za svojih pet5
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:13:58
|
|
|
|
njanja
|
Cure, ja vas napuštam, na 1. prog će mi počet Dobre namjere-to sam ulovila u trudnoći i sad preskočila par tjedana....ali danas nadam se gledam...pa odoh spavati.... Laka vam noć..pozdrav do sutra!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!