Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 21:59:07
|
|
|
|
Ruža
|
O pa sve su se razbježale? Evo pristavila ručkić za sutra, kad dođem s posla samo ribice ispečem i gotovo. Tonkica kako nam se ti osjećaš sad kad je sve sitnije?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:00:51
|
|
|
|
Ruža
|
O Tonkica pa i ti nam imaš 4 zvjezdice? Kad prije? Stvarno si nam vrijedna bila...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:09:38
|
|
|
|
tonkica
|
Uzbuđeno što ćemo napokon upoznati našeg malog ! Reći da me strah ili nije, ni ne mrem baš. U biti i nije, jer ne znam šta me čeka. Samo se nadam da neće biti nikakvih komplikacija i da će sve proći OK. Ja se spremam sad ispeć biskvit za kolač, jer ću sutra s rernom samo cijelu kuću još više ugrijat, sad se čak i da disat nekako. U subotu sam čini mi se dobila 4 , baš prije sastanka u Maksiču. Sad još tipkam ko luda dok nema bebe, kad Mia dođe, neću više toliko vremena provodit u vašem društvu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:13:35
|
|
|
|
tonkica
|
Odoh na brzinu ispeći biskvit, ak uspijem javim se još poslije.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:22:47
|
|
|
|
mirna
|
bok curke! Puli nam ima 5 zvijezdica: sad može u miru otići u du, jer je 5 maksimum... a tonkica me prestigla s 4 , a tek je mjesec dana na RR... Moram i ja početi malo više pisati....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:25:23
|
|
|
|
mirna
|
ružo ja sam te navečer posnimala, pa sam pojela skoro cijeli queens šumsko voće sladoled...pms
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:26:32
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica fini kolačić ispeci! Mirna a što je s tobom? Pa nekad si nam svima bila neuhvatljiva?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:28:40
|
|
|
|
Ruža
|
Neka si Mirna, ti bar ne moraš voditi računa o kilama. Meni je ipak draži onaj iz slastičarne, ali u nedostatku toga prođe svaki. Baš sam te htjela pitati što je s linoladom večeras?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:28:58
|
|
|
|
mirna
|
Zato ste i trebale platiti hakera! Sada vas ne mogu više uhvatiti...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:30:06
|
|
|
|
Ruža
|
Brzo ti nas još stigneš samo treba krenuti u akciju!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:30:36
|
|
|
|
mirna
|
linolada je u frižideru... jako je slatka, pa me je strah da opet ne završim s gljivicama zbog pretjerane konzumacije slatkog...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:30:58
|
|
|
|
mirna
|
Ružo kako je bilo na 4D UZ?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:35:40
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna jesi probala plymicol kremu za gljivice? Za vanjsku je primjenu, ali dušu dalo za svrab. Super je bilo na uvz_u, stvarno je mrak ta tehnologija, neusporedivo sa običnim. Sve vidiš kao uživo. Mene je oduševilo. Jesi bila kad ?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:37:28
|
|
|
|
mirna
|
Sada trenutno mi ne treba krema: bolje spriječiti nego liječiti. Nisam bila na 4D... jesi li dobila slikice? što je radio đuro?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:42:34
|
|
|
|
Ruža
|
Imaš pravo, ali ako opet napadnu probaj! Već sam pisala, dobila sam slikice i cd koji ne radi. Đuro pravi mali gladoš, stalno nešto žvače. Ma super se sve vidi, kosica, mimika lica, usnice, okice... Stvarno neusporedivo sa običnim. A cijena za obični do sad je bila 200kn, a ovaj je 250. Isplati se svake kune. Kad planirate Vladeku sestricu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:47:10
|
|
|
|
mirna
|
Nemoj me to pitati jer ću se rasplakati (pms)...danas smo već vodili debatu o tome..ja bi odmah, ali MM je racionalniji.. ne možemo u ovim okolnostima..
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:52:33
|
|
|
|
Ruža
|
Ma znam, nije lako, ali opet kad bi uvijek čekali da se sve stvari poslože...Pitanje dali bi ikada dočekali.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 22:57:16
|
|
|
|
mirna
|
Slažem se..Problem je što je MM sve nezadovolniji u Hr, ali to je već druga priča.. Ružo laku noć i želim ti lijepe snove o malome Đuru!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 23:00:28
|
|
|
|
Ruža
|
Laku noć Mirna i vama! Mirni snovi...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 7:40:51
|
|
|
|
Ruža
|
Dobro jutro curke! Nigdje nikoga jutros? Valjda pavate svi... Samo da svima poželim dobro jutro i ugodan dan!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 7:52:58
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro Ružo! Izgleda da mi jedine dežuramo ovdje... danas će opet biti vruuućeee... želim svima što više hladovine!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 8:22:24
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna evo me opet, malo zabušavam... A ti u akciju do 4 ! Jel Vladek pava,pava još?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 8:31:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 9:32:44
|
|
|
|
maja
|
Dobro jutro cure!Želim vam lijep dan i pišemo se kasnije kad se skupimo!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 11:25:43
|
|
|
|
Puli
|
jutro evo mi obavile skupa veliki šopig kupile kremice za sunčanje.mustelu za kupanje,bepantene losion za poslije sunčanja,ručnik s ribicama za plažu za curku,šlauf,čamčić i ja naručila japanke cura bila za desetku
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!