Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:14:03
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Eto mene na kavicu! Mirna dida je zakon! Baš je vruće za pop .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:16:46
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica slikice su ti super! I nas su Rastoci oduševili, bili smo više puta. I noćenje je povoljno mislim 80-100 kn po osobi.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:16:53
|
|
|
|
tonkica
|
Bok Ružo! Lilivana, tak je i nama. Živjeli tavanski stanovi. Preko ljeta ne mreš nikako ohladit.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:19:36
|
|
|
|
tonkica
|
Stvarno je prekrasno na Rastokama, jedino kaj nismo prespavali, ali sam vidla da brdo ljudi iznajmljuje sobu. I mislim da si u pravu što se cijena tiče. Nije prestrašno.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:25:54
|
|
|
|
tonkica
|
Ja se držim našeg potkrovlja i ne družim se previše sa njom. Ne da mi se živcirat bez potrebe. Ružo kak nam je Koka? Neće Sunčica još van?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:27:18
|
|
|
|
mirna
|
i nama je vruće bez klime, u gornjom smo katu... prošle godine dok nismo imali klime smo ja i mali pobjegli na selo, jer nije bilo za izdržati preko dana. MM je jako snalažljiv pa je otišao kupiti prenosnu klimu, a kada je vrućina popustila ju je vratio ...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:28:05
|
|
|
|
Ruža
|
Uf te svekrve! Curke jel koja od vas bila na 4d ultarzvuku? Ja danas idem prvi put na takav i jedva čekam da si malo mahamo Đuro i ja!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:28:07
|
|
|
|
mirna
|
tonkica: ti ćeš nam brzo roditi ako nastaviš s tjelesnim aktivnostima do termina...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:29:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:30:10
|
|
|
|
Ruža
|
Kod Kokite sve po starom, Sunči se neće i neće... Baš je mala šefica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:32:24
|
|
|
|
mirna
|
Kokina beba je na zadak, ak sam uspila dobro pohvatat situaciju? da
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:33:20
|
|
|
|
tonkica
|
Mirna zato sam se i ja bacila u aktivnosti zadnje vrijeme. Da potaknem bebačicu na izlaz. Ne bi bilo u redu da prenesem i da čekam. Ružo ja sam išla na onaj najobičniji črno-beli UZV, tak da nemam iskustava sa ovim 4D. Sad se moram ić spremat, jer sam naručena na pregled u pol 4. PUSA i POZZ do poslije!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:34:32
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Tonkica sretno! Javi nam kako je prošlo. Ja sam u 4h i jedva čekam.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:40:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:45:08
|
|
|
|
maja
|
Ćaos! Javite se obadvije kad završite s pregledima!!! Lilivana, zubić još nije vani, više ni ne znam jel su ga to oni mučili onaj dan ili vrijeme MIrna, bravo za dedu i bravo za snalažljivog muža
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:47:39
|
|
|
|
Elena
|
cure bok!Evo ja sam dosla u Probistip kod sestre jer danas slavimo rodzendam malom Matej i zaista nam je super.Tonkica slike su strava,veoma ljepo i samo produzi da koristis svaki trenutak da prosetas kad mozes.Jesam li ja nesto propustila,jeli Koka dobila cerkicu ili...Saljem vama veliki pozdrav
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:49:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:52:51
|
|
|
|
maja
|
i na moje malo čudo dijeluje vrijeme, a i na mene, ali onaj dan je bilo vrištanje Elenita, Kokita je još 2u1! Drago mi je što ti je lijepo, odmori se prije povratka doma!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:53:38
|
|
|
|
mirna
|
Naš mali je isto dosadan kad jugo puše... valjda ima niski tlak na tatu...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2008 14:53:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:55:18
|
|
|
|
maja
|
to sam prepisala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 14:57:43
|
|
|
|
Ruža
|
O evo nam i Majice! Kako si nam Majo, jel opet peglaš?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 15:11:44
|
|
|
|
maja
|
o, zaigrala se i zaboravila na raju! Ne peglam, ali ono što mi je jučer ostalo se još nije speglalo!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 1.7.2008 15:17:52
|
|
|
|
Ruža
|
Ma Majo prevrće je za takve radne akcije... Odoh se i ja polako spremati, najbolje mi je kad idem na pregled pa čekaš do zadnjeg trena s tuširanjem, jesam se obukla već me potjera piškiti... hajde curke uživajte!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!