|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
1.7.2008 12:31:57   
tiha
bilo je predivno a kak bi bilo jedes pijes pleses....zabava do jutra! onda drugi dan opet festa rucak i glazb cijlo opodne a komp rikava!!!!u subotu sam samo nestala kak sam pisaLAPORE TAK SU SE REDOM BRISALE ukljuce se malo velika slova malo mala pa malo slova nestajuuser posted image  ovo je zabavno pa se svakih 10 min ugasi
ludnicauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 551
1.7.2008 12:37:05   
Ruža
Hvala Puli! Baš mi treba....user posted image
Tiha neka ste se vi lijepo proveli, da nije kompić od odmaranja poludio?user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 552
1.7.2008 12:44:45   
Puli
može biti
previše se odmarao
pa mu treba kava da se razbudiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 553
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 12:46:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 554
1.7.2008 12:49:20   
Puli
svima slađu šaljem da se ohladite user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 555
1.7.2008 12:50:41   
Puli
proći će ti to brzo
lilivana nemoj biti tužna
stiže slađo da te utješi user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 556
1.7.2008 12:50:47   
mirna
Meni se diže kosa od ljutnje... sused je počeo lupati po zidovima taman kad sam maloga stavila u krevet i još mi ne spava zbog buke.. Ljudi uopće ne razmišljaju da netko ima dijete koje treba spavati popodne..........user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 557
1.7.2008 12:53:21   
maja
Vratili se iz grada, vani užas! Pijem kavicu i ručak skuhala i blesa kupila neki umak za meso i sad vidim da u njemu ima graha e Maja,Maja, šta bi ja sastojke pročitalauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 558
1.7.2008 12:53:55   
Puli
i mene to jako ljuti u životu

ko i bakice koje ulete u pekaru poslije mene i guraju se preko reda

jutros sam jednu sredilauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 559
1.7.2008 12:55:00   
mirna
e sada vidim kroz prozor da je otišao deda do susjeda, jer i on ne može spavati...user posted image   deda....user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 560
1.7.2008 12:55:00   
Puli
maja možeš probati malo
možda ne bu reakcije

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 561
1.7.2008 12:55:18   
maja
ne bit ljuta Mirna, tako ti je to i nema pomoći i mene to zna ljutiti kad mi znaju u rano jutro se derati ili kad mi s motorom prođu kraj kuće da sve grmi a moj mali osjetljiv na sve!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 562
1.7.2008 12:57:46   
Puli
user posted image deda ti je zakon mirna

jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za njega

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 563
1.7.2008 12:57:49   
maja
user posted image a-ca na susjede

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 564
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 13:03:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 565
1.7.2008 13:06:55   
maja
U tome se i ja slažem da bi dijete trebalo učiti na buku. Preko dana je super, ali kad mi počnu kasno navečer kad je pravo vrijeme za spavanje lumpovati ili ujutro kad bi još i ja spavala e tu popuser posted image

Neposredna veza do poruke: 566
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 13:12:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 567
1.7.2008 13:13:39   
maja
joj, na to sam zaboravilauser posted image bit će veselo! Jel si na poslu?

Neposredna veza do poruke: 568
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 13:34:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 569
1.7.2008 13:55:55   
mirna
Bok curke! Deda je sredio situacijuuser posted image user posted image user posted image (ima 86 godina i još uvijek se zna izboriti za svoj miruser posted image ..). meni paše, ja ništa kriva, a mali je zaspao čim su prestali lupati...user posted image Da sam ja otišla vjerojatno bi sutra bilo u zg-vijestima da slovenci u zg maltretiraju susjede...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 570
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 14:02:16   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 571
1.7.2008 14:04:32   
tonkica
Pozz svima u bircu! Kak ste mi kaj? Dišete na škrge ili? user posted image
Mirna user posted image  za djeda, ti se nisi vidljivo bunila, a opet Vladimir ima mir i može pavati.

Neposredna veza do poruke: 572
1.7.2008 14:06:04   
mirna
Mi imamo klimu upaljeno...Jesi se ti odmorila od šetanja u prirodi?

lilivana, odakle si ti? vjerojatno si već spominjala, ali ja sam kratke pameti...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 1.7.2008 14:07:06 >

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 573
1.7.2008 14:12:27   
tonkica
Ja naručena za pregled u pol 4, pa nisam još ni palila klimu, budemo kad se vratimo doma. A u kući mi čak i nije tako strašno danas.
Joj, jučer sam fakat napravila dobru rutu. Bili smo u Rastokama, ošli oko 10, vratili se u 4. Pa smo onda još stali u Avenue mall, pokupili moju mamu koja je radila do 5 i vozili ju u Goricu. Pa sam ja biserka na radiju čula da je u Benettonu počelo sniženje od 50% u Gorici, pa smo se mama i ja još i do tamo prošetale. Uglavnom, nogice su bile buhtlaste, Mia je uživala u nošenju i nije se javljala sve dok negdje iza 8 nismo došli doma. Noge mi malo splasnule preko noći, a sad su opet duplo veće. user posted image  Već sam se navikla, još je malo do kraja, pa bum nekako zgurala.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 574
   [Obrisani korisnik]
1.7.2008 14:13:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!