Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 11:33:53
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke! Puli! Mi smo danas samo do dučana jer je bilo prevruće za otići na plac... Vladimir je ujutro imao društvo: mala susjeda od 5 godina je došla igrati se s njim... nisu baš na istoj frekvenci što se igranja tiče, ali ipak su na kraju oboje bili zadovoljni... Upravo sam ga stavila spavati, sada čekam da zaspi... Ružo: Vladimir se prvi probudi ujutro, jedino treba pola sata da dođe k sebi.. u to vrijeme se valja po krevetiću, a ja na RR dok tata ne skuha kavu i čaj...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 11:47:41
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic svima! Ja ne navratim bas cesto, ali eto, posla kao svugdje! Uspijem samo kad ovak radim! Ali pratim sveporukice, citam vas i jedva cekam da i ja mogu pisarati o svom malom
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 11:51:33
|
|
|
|
mirna
|
Bok Wukovarka! Da li netko zna što je s Kokom?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:01:48
|
|
|
|
tonkica
|
Evo i mene ljenguze. Kasnim danas, malo bila u nabavci sa mm-om, pa sad ovo, sad ono i nikako do vas na ! Jel vam vruće danas? Izgleda da će biti PAKLENO!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:08:23
|
|
|
|
mirna
|
Bok Tonkice...vruće je vruće... idem sada dole u kuhinju kuhati, a tamo nemamo klime.... Kako ćeš proslaviti rođendan ( osim sa striperom naravno ...)?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:15:22
|
|
|
|
tonkica
|
Danas će klime morat radit, jer će biti koma... Sa stirperom privatan tulum dok je mm na poslu. Idemo popodne kod mojih roštiljat, pa bumo se familijarno okupili i malo feštali. Dok još mogu papati meso s roštilja.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 12:22:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:35:35
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Eto i mene, zbog vrućine potjerali me kući ranije s posla. Još uz takve dobre vijesti dan je za 10! Znači danas imamo dvostruki party u birtiji Tonkica nam ima roćkas, a Kokita nam je rodila. Evo jedna runda stiže i od mene! Što se pije?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 12:42:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:48:32
|
|
|
|
Puli
|
eto me mm došao doma da bi on ranije ručao pa nabrzinu skuhala tjesteninu i ugrijala kupovni saft curka sad zaspala pa ću se brzinski podružiti s vama i još jednom tonkici zaželjeti hepi berzdej čekam s kolačima
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:53:11
|
|
|
|
Ruža
|
Stiže Lilivana! Puli pa ti si naša prava vrednica! Evo i za tebe jedan kolačić kreće!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:55:40
|
|
|
|
maja
|
Došla i ja piti na tuđi račun Tonkice, jel ti se sviđa onaj mali
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 12:57:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 12:58:01
|
|
|
|
Puli
|
hvala ružo baš su mi prijali idem se malo odmoriti dok curka pava pa dojdem opet
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 12:58:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 13:22:51
|
|
|
|
njanja
|
Tonkice, sretan rođendan!!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 13:48:25
|
|
|
|
tonkica
|
Stiže za sve! Kaj ćete piti uz tortu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 13:52:17
|
|
|
|
Puli
|
taman na tortu stigoh tonkice ja bi hladni šampanjac
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 13:54:10
|
|
|
|
tonkica
|
To Puli, konkretno! Mam stiže: . Ja ću leeeedenu limunadu! Prevruće mi je.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2008 13:59:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 13:59:46
|
|
|
|
Puli
|
u stanu je super zamračeno nisam mogla spavati iako nas cura prije šest probudila (mamu ne tatu) pa spavala do osam na mome krevetu a ja pored drijemala možda kasnije zaspim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 14:00:24
|
|
|
|
Puli
|
a sad uživam u torti i šampanjcu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 14:01:43
|
|
|
|
tonkica
|
Lilivana i za tebe tortu nosi! Samo javi šta piješ, pa bumo i to poslali. I kod mene je u stanu super, klima radi, sve zatvoreno. Da se disat. Ne da mi se opće nikam van izlazit. A uskoro će šogica i mama doć po mene, pa palim za Goricu. I roštiljčić!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 14:04:10
|
|
|
|
Puli
|
super tonkice napapaj se i za mene roštilj obožavam pomazi mi miu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 2.7.2008 14:05:45
|
|
|
|
tonkica
|
Hoćem Puli! Idem sad brzo pod tuš. Da me prijevoz još ne iznenadi na kraju. Velika svima, posebno Cvijeti!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!