Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 19:49:01
|
|
|
|
Ruža
|
Ko kaže Ira? Što ti je sa netom? Veliki računi od vipa?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:07:53
|
|
|
|
Puli
|
eto i nas nakraju opet lajsali kupovali za put papali kolače cura jedva dočekala da ju spustim u krevet i odmah zaspala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:12:41
|
|
|
|
Ira_
|
Strašno veliki račun, potkradaju tamo gdje ne možemo dokazati - na internetu. To je jedino što ne možeš dokazati da nisi toliko napravio koliko ti oni napišu. Ali nema veze do 1 mjeseca nekako ću se snalaziti, jer do 12 mjeseca moram plaćati pretplatu od 150 kn mjesečno, jer sam prijevremeno raskinula ugovor. Tako da neću imati love za plaćati 2 operatera
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:19:42
|
|
|
|
Puli
|
mi isto nešto skidali s interneta pa došao račun katastrofa mm odmah maknuo taj program platili račun što smo drugo mogli
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:20:10
|
|
|
|
Ruža
|
To je stvarno dosta, mi imamo t-comov adsl, 100kn mjesečno i sasvim dovoljno za naše potrebe, ionako sam i preko carneta imala 100 kn interneta. Kako se sad snalaziš? Puli stigle vas dvije, baš ste prave lunjalice.... Tako i treba.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:24:11
|
|
|
|
Puli
|
jesmo jesmo prave lunjalice mm imao slobodnog vremena pa smo do grada prošetali kupili noni poklon za ročkas u subotu popili kavicu popapali kolač ružo stavila jednu sliku gdje se vide lutkice u pozadini u postojeći album cvijeta
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:26:56
|
|
|
|
Ira_
|
Meni je u pretplatu ulazilo poziva u vrijednosti od 150 kn. i 1 GB prometa interneta mjesečno i ispočetka je bilo sve ok. Prvih godinu dana račun je uvijek bio 150 kn. da bi zadnjih 7 mjeseci počeo stizati račun u iznosu od 380 kn. a sve radimo isto, ništa više i ništa manje nego inače!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:32:46
|
|
|
|
Ruža
|
Puli baš su fora lutkice! Super, ali Cvjetić mi je ipak slađi! Ira to je svarno dosta, pogotovo kad odjednom tako naglo poraste bez nekog razloga. Jeste zvali službu za korisnike?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:34:35
|
|
|
|
mirna
|
Ira ste možda snimili kakve filmove s inerneta ili slično? To ti jako poveća račun... Cure jedva sam se dovukla iz maksimira danas zbog ove sparine... sada se lakše diše: počeo je neki vjetar...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:41:51
|
|
|
|
Puli
|
Ira ste možda snimili kakve filmove s inerneta ili slično? To ti jako poveća račun... mm to napravio skidao filmove i igrice ali oni naplaćuju i ono što drugi skinu od tebe preko tog programa (a trebali bi samo ono što ti skidaš) kad je došlo 500 kn računa pao u nesvijest i odmah maknuo program s kompa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:42:42
|
|
|
|
Puli
|
evo i ovdje je nešto pirnulo i zapuhalo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:45:33
|
|
|
|
mirna
|
misliš na e-mule Puli? Mi smo ga koristili u njemačkoj dok smo imali flat rate...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 20:48:27
|
|
|
|
Puli
|
torrente ili tako nekako se zove program
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:06:59
|
|
|
|
Puli
|
ajmo vjetriću što si stao puši nam malo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:11:58
|
|
|
|
mirna
|
Puli kaj smo mi jedine danas? Gdje su svi nestali... Baš gledam da i na TV nema ništa pametno...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:13:21
|
|
|
|
Puli
|
ruža nam je tu negdje ostali se valjda vani još hlade ja rezuckam za muža puža na tv-u reprize
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:19:32
|
|
|
|
mirna
|
Ova čarolija se vrti na htv od kada sam ja još u lj studirala, a to je puno puno godina...tko to uopće još gleda
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:20:29
|
|
|
|
Puli
|
vjerojatno bakice ili moj bratić koji uči talijanski
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:20:30
|
|
|
|
Ruža
|
Tu sam, tu.. Pišem nešto za posao... Ima hanibal večeras na tv_u. Super i film i knjiga i glumci, planiram ga opet gledati. A vi? Što nam je s uvodom u anatomiju?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:21:05
|
|
|
|
Puli
|
reprize idu dakle ništa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:22:36
|
|
|
|
mirna
|
Ma ne bi ja Hanibala ponovo gledala... danas bi mi pasalo nešto lagano: neka komedija...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:27:41
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ova čarolija se vrti na htv od kada sam ja još u lj studirala, a to je puno puno godina...tko to uopće još gleda ja
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:28:26
|
|
|
|
Puli
|
Ma ne bi ja Hanibala ponovo gledala.. ja ga nisam pogledala nisam imala želju mirna ide repriza odmori se zaslužio si sad u 21.50 na drugom odlična humoristična serija
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:29:02
|
|
|
|
mirna
|
Ako si pogledala sve sezone sada sigurno tekuće govoriš talijanski...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:30:00
|
|
|
|
mirna
|
mirna ide repriza odmori se zaslužio si sad u 21.50 na drugom odlična humoristična serija budem pogledala, hvala na savjetu...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!