Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:11:38
|
|
|
|
tonkica
|
Odgajateljice i kućanice.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:12:41
|
|
|
|
tiha
|
smjer debelih mama(trudnica),izbacivanja sisa i dadiljanja!!!!! ruzo a ti si jos u prvom
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:13:16
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Tiha, ali nebi stalo više. Upravo je lubenica iz Lidla pala... Al će biti šetanja večeras... Slatkač ćemo sutra za ručak,mm_a nema pa sutra ne kuham!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:13:34
|
|
|
|
Puli
|
DVD-a je sve uprskalo, više nemoš' ni film snimit možeš njanja moraš kupiti dvd snimač
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:13:57
|
|
|
|
njanja
|
Ima različitih smjerova: dojenje, rađanje.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:14:59
|
|
|
|
tonkica
|
I ja preskačem slambač, previše klope danas. Sad samo ločem vodu do jutra. Ostalo ne dolazi u obzir.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:16:30
|
|
|
|
tiha
|
bas nam je fora ova jaja nema sta!!!!!!! okupljaliste bolje i to nego da negdje dilamo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:16:43
|
|
|
|
Puli
|
meni može slađo čokoladni ne odbijam
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:17:01
|
|
|
|
Ruža
|
Može Tiha, volim prvi razred... Ali zadnju klupu molim! Nego curke jedno glupo pitanje? Jesu vaši trbusi šetali? Onako jedan dan su nisko, pa drugi opet normalni?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:17:22
|
|
|
|
tiha
|
puli stize....samo javi jer ti fin meni je mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:18:21
|
|
|
|
tonkica
|
Ekipo ja ću vas sad sve puno pozdraviti, idem s mm pogledat film s kompa. S telke niš više u biti ni ne gledamo, nego samo ove kaj on poskida. Pa navratim još poslije ak bude nekoga u bircu. Velika PUSA svima!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:18:28
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, moj nije šetao....Mali se zabio gore i ne mrda.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:18:37
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja Ima različitih smjerova: dojenje, rađanje..... Ima kakav smjer spavanja za početnike? Ne bih hvala još ni dojenje ni rađanje...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:18:42
|
|
|
|
Puli
|
jel nam kokita stigla doma ste se čule vas dvije ružo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:18:58
|
|
|
|
tiha
|
meni da zavisi kak se beba okrenula....ali fora mi je bilo kad je znao bit na ljevoj ili na desnoj strani tak je znao bit smjesan joj kad se samo sjetim!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:20:10
|
|
|
|
tiha
|
tonkice ja cu bit tu negdje sigurno samo se ti vrati!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:20:40
|
|
|
|
Puli
|
to đuka planinari
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:21:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: njanja Ima različitih smjerova: dojenje, rađanje..... Ima kakav smjer spavanja za početnike? Ne bih hvala još ni dojenje ni rađanje... A ha....debljanje...baš na tom smjeru sma ja bila
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:21:24
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica uživaj sa mm_om! Samo ti navrati. Moj šeta....Nekad je lijepi okruglasti, a nekad se objesi dolje...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:22:13
|
|
|
|
tiha
|
đuka pravi partije....jao kontam kad se to djete rodi da cemo ga i onda zvati đuka.... nadam se da cemo se suzdrzati ali to je ionako iz milja! bas slatko
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:22:35
|
|
|
|
njanja
|
Ženske i ja vas napuštam....Odo ulovit malo sna
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:23:12
|
|
|
|
Ruža
|
Koliko znam trebale su krenuti kući u pola 3. Ma sigurno Kokita uživa u Rokiću i svojoj kućici.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:23:15
|
|
|
|
Puli
|
tvoja lubenica šeta tako je zvala moja frendica škembu lubenica i kad je rodila stigla poruka lubenica pukla....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:23:33
|
|
|
|
tiha
|
njanja lovi lovi dok stignes!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 22:23:49
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, to nam Đuro radi sladolede u trbuhu ajd se malo poslikaj da ti vidimo taj skakajući trbuh....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!