Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:25:52
|
|
|
|
tina1602
|
joj gle, tihaaaaaaaaaaa čeeeeeeeeeestiiiiiiiitaaaaaaaam
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:29:52
|
|
|
|
tiha
|
hvala tina
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:30:44
|
|
|
|
tonkica
|
Joooooj kak se meni niš ne da radit..... Sjela za komp i ne da mi se guzicu dić sa stolca.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:30:53
|
|
|
|
tina1602
|
joj mm mi zaboravio kupit klopu, grrrrrr sad sam ga ponovo poslala
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:31:34
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Joooooj kak se meni niš ne da radit..... Sjela za komp i ne da mi se guzicu dić sa stolca. i meni, uffffff
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:31:41
|
|
|
|
tonkica
|
Sad si me podsjetila Tina, nisam niš ni jela još. Samo popila s mm kavu na balkonu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 10:36:07
|
|
|
|
tiha
|
ja nikad nejedem kad sam sama nesjetim se
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:04:08
|
|
|
|
tonkica
|
Moje je prvo kad se probudim ujutro: sjest za stol i jest. A mm si to ne mre zamislit.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:12:49
|
|
|
|
maja
|
Pozdrav svima, napokon sve pročitala Ja počistila kuhinju od jučer i objesila veš pa tek onda sjela za komp, jer sam znala da kad sjednem da se neću tako lako ustati!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:15:06
|
|
|
|
tiha
|
sta ces kad smo prave ovisnice
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:17:48
|
|
|
|
maja
|
Šta ima Tiha kod vas, kakvo je vrijeme?!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:21:50
|
|
|
|
tiha
|
kod nas je vruce ali nismo bile vani ali ima vjetrica! ljena sam i nemogu se odljepit od kompa!!!!!! ova jajca me vuku....hehe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:26:56
|
|
|
|
maja
|
i kod nas je vruće, u kući je dobro, noćas kiša padala pa je malo ušlo zraka unutra, e a sad sam ja njega zatvorila da mi ne pobjegne!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:30:51
|
|
|
|
tiha
|
kako malisa jer dobar???
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:35:15
|
|
|
|
maja
|
dobar je, evo spava! Počeo se je igrati sam sa sobom pa mi je sad malo lakše, ostavim ga samog u sobi dok mu nedodija.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:37:58
|
|
|
|
tiha
|
dok nepocne puzat i dok se nepocne dizat ja moju nesmijem ni ostavit sta sve radi!!!!!! bilo je ljepo kad se samo igrala....sad joj je igra dizanje
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:38:05
|
|
|
|
maja
|
danas nam je 4 mjeseca, ne znam kud mi je to tako brzo prošlo, idemo na vaganje i na cjepljenje, al će biti , sva sreća što tatić ide sa nama!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:39:18
|
|
|
|
maja
|
ma i brzo će se početi dizati i ovako se već prekreće, al uživam dok mogu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:39:31
|
|
|
|
tiha
|
mi smo 9 .7osam mjeseci ajoj cura velika....nisa mi je sa 10 mj vec trcala a sa 9 mj se prvi puta pustila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:41:42
|
|
|
|
maja
|
znači još malo, pa ćeš trčkarati za njom, a kako je nisa sa sestricom ,jel ju pazi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:45:16
|
|
|
|
tiha
|
ja moram nju pazit...dizala bi ju i nosila a mia je teska a sta je nisa 4 godine da joj nebi jos dala da ju i nosi okolo....jos nisam bas toliko prosvikala igra se s njom stalno ju zabavlja ona njoj baci igracku a mia ko psic dopuze i uzme a nisi to zanimljivo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:47:19
|
|
|
|
tonkica
|
To su već velike cure i dečki! Joj jedva čekam svoju pišulju!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:48:48
|
|
|
|
tiha
|
tonkice danas bi mogla tvoja izaci van sta kazes????
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:52:03
|
|
|
|
tonkica
|
Ja bi da ju što prije upoznam, ali mlada dama izgleda ne dijeli moje mišljenje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:54:42
|
|
|
|
maja
|
joj, došao poštar, pozvonio dvaput i probudio mi dijete Inače kažu za dečkiće da su duže u buši a ja rodila par dana prije termina, a vidim da sve ove naše jaja cure su došle poslije termina
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!