Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:00:24
|
|
|
|
Puli
|
hoće sigurno uvijek treba vremena da se pošalje i da stigne ja sam dala muževe podatke jer se on vraća u zg 15.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:33:05
|
|
|
|
maja
|
jel ima još koga? Mi malo prilegli , on se igrao, ja čitala, sad čekam da zaspi pa ću i ja ubit oko, baš sam nekakva strgana danas!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:34:08
|
|
|
|
Puli
|
baš sam nekakva strgana danas! i ja isto i mi idemo na ćorku skupa dobar spavanac majo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:34:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ima, ima! Ja citam zadnje tri stranice, a vi ste se lijepo svekrva tu uhvatili, joj joj....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:35:12
|
|
|
|
tonkica
|
Trulo vrijeme, nema šta... I ja sam za niš.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:39:13
|
|
|
|
Elena
|
Zdravo cure,evo i mene malo ali samo malo,opet negde zurim,bas sam luda.Citam da se prica o svekrvama,al ja ovaj put necu komentirati jer mi se ne da.Ne vredi svako da bi trosila rjeci Od jutros sam bas bila vrjedna,napravila pancerote,rucak se kuha,a ja malo sjela da zdivnem i opet na posao,idem uspavljati Martinu pa vam se javim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:45:20
|
|
|
|
tiha
|
ja sam tu cijelo vrijeme ali kuham pa se povremeno javljam cure dobile spinat a mm rizoto....jos se kuhaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:50:05
|
|
|
|
maja
|
e a ja danas ništa ne kuham
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:50:23
|
|
|
|
tiha
|
teta blebeta ce imat sta prati jadna!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:53:32
|
|
|
|
tonkica
|
Ja nisam niš smislila za ručak danas. Bumo jeli suho. Prevruće je za kuhanje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:56:23
|
|
|
|
tiha
|
dobar izgovor tonkice i meni je to palilo dok sam bila trudna ali i sad se znam izvuci mia je bila zlocka i plakala je i da vidis!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:57:57
|
|
|
|
tiha
|
znam jako puno pjesmica pa cu stavit kad budem imala vremena mozak trenutno ne radi jer kuham....cim stignem ubacim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:58:12
|
|
|
|
tonkica
|
Baš je super biti ! Mm hoće i očistit, skuhat kad ima volje. Trebat ću ja samo rađat i guštat dok mogu i iskoristit pogodnosti koje s tim dolaze.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 13:59:02
|
|
|
|
njanja
|
Tonkice, još si tu? Kako si? uzbuđena?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:00:24
|
|
|
|
tonkica
|
Jesam Njanja. Ne da se bebolini još van.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:00:26
|
|
|
|
tiha
|
moj radi sve osim kuhanja i pranja vesa a sad vise ni sude nemora jer imamo novu tetu blebetu !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:01:21
|
|
|
|
tiha
|
ja odo mm mi stize pa giftam....da nekaze da sam stalno tu al bome sam od jutra tu....ups!!!! papa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:01:53
|
|
|
|
njanja
|
Dobro joj je unutra, boji se vrućine.... :)ja bi još jednom ponovila ovo iščekivanje nekoliko dana pred porod....8ali ne bi onih prvih par dana nakon poroda :)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:01:55
|
|
|
|
tonkica
|
Mi ju nismo još nabavljali, za sad nam nije u planu, budemo vidli. Moj voli i po kuhinji eksperimentirat. Pa ga onda sam pustim. Dok ima volju, nek i napravi neš.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:02:17
|
|
|
|
maja
|
Bok Tiha, a idem i ja, moje dijete zaspalo a ja još tu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:03:54
|
|
|
|
tonkica
|
Pozz Tiha! Znam Njanja. Ja još idem na prirodni porod, pa me sam strah pucanja i rezanja. Ostalo ću preživjet.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 14:09:21
|
|
|
|
njanja
|
jedino čega sam se ja bojala, bilo je rezanje, odnosno taj ožiljak kasnije....A svi su mi govorili: neka te ne bude toga strah, trudovi bole.... Ali meni je to bila koma....Totalno te razumijem...Znači, nećeš drip, prokidanje vodenjaka...?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 15:18:00
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Jel netko za kavicu? Danas stvarno težak dan, od jutra me tlak zeza. Baš je teško... Kako ste mi vi danas? Osim što vas svekrve sekiraju opet.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 15:33:47
|
|
|
|
tiha
|
evo ja se sad vratila z adanas gotova tete blebetaju tako da se nemoram muciti jos i to!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 15:37:57
|
|
|
|
tonkica
|
Njanja budem vidla kak će sve ić. Ako trudovi dođu sami, daj Bože da može sve bez ikakvih kemijanja i poticanja trudova. Ružo ja sam super! Neslužbeno sam načula da ću izgleda treći put biti teta! Šogica izgleda isto trudna, pa sam pod dojmom! I jedva čekam da nekom proslijedim vijest, a moram šutit još neko vrijeme. Poslije 2 dečkića, nadam se da će treće biti curka purka. Zakon! Moja će Mia imat društvo za igru.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!