|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
7.7.2008 10:25:52   
tina1602
joj gle, tihaaaaaaaaaaa čeeeeeeeeeestiiiiiiiitaaaaaaaam

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1601
7.7.2008 10:29:52   
tiha
hvala tinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1602
7.7.2008 10:30:44   
tonkica
Joooooj kak se meni niš ne da radit.....
Sjela za komp i ne da mi se guzicu dić sa stolca. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1603
7.7.2008 10:30:53   
tina1602
joj mm mi zaboravio kupit klopu, grrrrrr
sad sam ga ponovo poslala

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1604
7.7.2008 10:31:34   
tina1602
IZVORNA PORUKA: tonkica

Joooooj kak se meni niš ne da radit.....
Sjela za komp i ne da mi se guzicu dić sa stolca. user posted image

i meni, uffffff

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1605
7.7.2008 10:31:41   
tonkica
Sad si me podsjetila Tina, nisam niš ni jela još. Samo popila s mm kavu na balkonu.

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1606
7.7.2008 10:36:07   
tiha
ja nikad nejedem kad sam sama nesjetim seuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1607
7.7.2008 11:04:08   
tonkica
Moje je prvo kad se probudim ujutro: sjest za stol i jest. A mm si to ne mre zamislit. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1608
7.7.2008 11:12:49   
maja
Pozdrav svima, napokon sve pročitalauser posted image Ja počistila kuhinju od jučer i objesila veš pa tek onda sjela za komp, jer sam znala da kad sjednem da se neću tako lako ustati!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1609
7.7.2008 11:15:06   
tiha
sta ces kad smo prave ovisniceuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1610
7.7.2008 11:17:48   
maja
Šta ima Tiha kod vas, kakvo je vrijeme?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1611
7.7.2008 11:21:50   
tiha
kod nas je vruce ali nismo bile vani ali ima vjetrica! ljena sam i nemogu se odljepit od kompa!!!!!! ova jajca me vuku....hehe

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1612
7.7.2008 11:26:56   
maja
i kod nas je vruće, u kući je dobro, noćas kiša padala pa je malo ušlo zraka unutra, e a sad sam ja njega zatvorila da mi ne pobjegne!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1613
7.7.2008 11:30:51   
tiha
kako malisa jer dobar???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1614
7.7.2008 11:35:15   
maja
dobar je, evo spava! Počeo se je igrati sam sa sobom pa mi je sad malo lakše, ostavim ga samog u sobi dok mu nedodija.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1615
7.7.2008 11:37:58   
tiha
dok nepocne puzat i dok se nepocne dizat ja moju nesmijem ni ostavit sta sve radi!!!!!! bilo je ljepo kad se samo igrala....sad joj je igra dizanjeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1616
7.7.2008 11:38:05   
maja
danas nam je 4 mjeseca, ne znam kud mi je to tako brzo prošlo, idemo na vaganje i na cjepljenje, al će biti user posted image , sva sreća što tatić ide sa nama!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1617
7.7.2008 11:39:18   
maja
ma i brzo će se početi dizati i ovako se već prekreće, al uživam dok mogu user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1618
7.7.2008 11:39:31   
tiha
mi smo 9 .7osam mjeseci ajoj cura velika....nisa mi je sa 10 mj vec trcala a sa 9 mj se prvi puta pustila

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1619
7.7.2008 11:41:42   
maja
znači još malo, pa ćeš trčkarati za njom, a kako je nisa sa sestricom ,jel ju pazi?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1620
7.7.2008 11:45:16   
tiha
ja moram nju pazit...dizala bi ju i nosila a mia je teska a sta je nisa 4 godine da joj nebi jos dala da ju i nosi okolo....jos nisam bas toliko prosvikalauser posted image

igra se s njom stalno ju zabavlja ona njoj baci igracku a mia ko psic dopuze i uzme a nisi to zanimljivouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1621
7.7.2008 11:47:19   
tonkica
To su već velike cure i dečki! user posted image  Joj jedva čekam svoju pišulju!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1622
7.7.2008 11:48:48   
tiha
tonkice danas bi mogla tvoja izaci van sta kazes????

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1623
7.7.2008 11:52:03   
tonkica
Ja bi da ju što prije upoznam, ali mlada dama izgleda ne dijeli moje mišljenje. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1624
7.7.2008 11:54:42   
maja
joj, došao poštar, pozvonio dvaputuser posted image i probudio mi dijeteuser posted image

Inače kažu za dečkiće da su duže u buši a ja rodila par dana prije termina, a vidim da sve ove naše jaja cure su došle poslije terminauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!