Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:56:24
|
|
|
|
tiha
|
hehe!!!!!!!!!! moja je izasla mjesec dana ranije ali doktorovom voljom prisilno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:57:19
|
|
|
|
tonkica
|
A čovječe, trebaš stavit natpis: ne zvonite, dijete spava. Moja mama i mene i buraza prenijela, njega 6, a mene 3 dana. Nema pravila koje vrijedi za sve.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 11:59:54
|
|
|
|
tiha
|
cure ja uzela miu i dala joj siku a nisa dosla mene poljubi a mii odvali samar
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:01:04
|
|
|
|
maja
|
ma poštar ne zna, ali kad mi dođu svekar i svekrva, prvo probaju na vrata jel su otvorena, pa pozvone, pa ako dugo ne otvaram opet na vrata, kao čudom su sad otvorena, pa opet pozvone i meni se sva kosa digne na glavi, inače mrzim kad mi bilo tko prvo proba jel su mi vrata otvorena
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:01:49
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tiha cure ja uzela miu i dala joj siku a nisa dosla mene poljubi a mii odvali samar netko je ljubomoran
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:02:59
|
|
|
|
tiha
|
pa ti nesto reci nesmijem ju ostavit s njom uzas zivi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:04:02
|
|
|
|
tonkica
|
Bome, ne da se nisa zafrkavat. Bori se za sebe u svakom trenutku. Starci od mm isto ili samo upadnu unutra (što me živcira) ili sjednu na zvono. Koma! Nema pravila.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:05:31
|
|
|
|
maja
|
idemo se i mi motati i hraniti, pa se pišemo kasnije!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:05:36
|
|
|
|
tiha
|
ja svekrvi rekla da mi se mora najavit i mami
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:06:54
|
|
|
|
maja
|
mami kažem da nazovu kad dolaze, ali ovi su mi par kuća dalje pa samo dođu, nekada kad ih vidim sa prozora ni ne otvaram
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:07:14
|
|
|
|
tonkica
|
Pozz Majo! I brzo nam se vrati. To ću i ja napravit. I zabranit ću psovanje gore kod nas. Mojoj svekrvi svaka druga riječ psovka. Koma za slušat! Kad mala naraste, bude ju kopirala, pa moram to srezat u korijenu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:07:45
|
|
|
|
tiha
|
majo bravo prava si
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:08:00
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: maja mami kažem da nazovu kad dolaze, ali ovi su mi par kuća dalje pa samo dođu, nekada kad ih vidim sa prozora ni ne otvaram Majo ti ko oni u "Svi vole Raymonda". Sve pogasit i utišat i ne otvarat.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:28:43
|
|
|
|
tina1602
|
curke vidim da opet svekrive napadate znam kako vam je
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:31:13
|
|
|
|
tonkica
|
Tina izgleda da je to najzahvalnija tema. Strašno.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:46:02
|
|
|
|
Puli
|
pozz evo ludi dan pa da se javim kratko od pol šest budna curka se cijepila nije ni zaplakala veli dr. možda će biti pospana a ona u duplu akciju skužila jučer kako se dići na noge u kindaču i to je sad super i cura u akciji do maloprije bila sad spava konačno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:47:16
|
|
|
|
tonkica
|
Cvijeta je zakon! Svaka čast! Dobije pikicu, a ona još veselija i aktivnija nego inače! I moja se nešto razbacala u trbi danas. Da to nije neki predznak?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:49:09
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bravo za cvjetić nego, puli, jesi li dobila paketić od HIPPa...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:55:40
|
|
|
|
Puli
|
nisam još a ti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:56:33
|
|
|
|
Puli
|
sad joj je igra dizanje aha tiha i udri u smijeh a onda nemože dolje pa udri u plač
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:57:11
|
|
|
|
tina1602
|
curke ja se odo spremit idemo kod doktora, luna neku kvržicu kod oka ima, rekla patronažna da je to žlijezda, ali ja ipak odo do doca da vidim, da budem mirna....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:57:44
|
|
|
|
Puli
|
odi tino pusi mi lunicu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:58:20
|
|
|
|
tonkica
|
Sretno Tina i javi se kad se vratiš doma da znamo šta ti je doktro rekao.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:58:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
tina, držimo palčeva da je sve ok! puli, nisam niti ja... ..bit će valjda uskoro
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 12:59:32
|
|
|
|
tina1602
|
idem.... papa.lijepo mi poljubite svoje anđele i uživajte puli ako se ne čuejmo sretan put tebi i cvjetiću i puno puno pusa i
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!