|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
7.7.2008 15:42:18   
maja
sva sreća što imaš nas pa nama možeš reći, a mi nećemo nikomeuser posted image
nisam uspjela zaspati, samo sam malo žmirila i sad me je glava počela boljeti, popit ću kavu možda će biti boljeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1676
7.7.2008 15:45:14   
tiha
majo ajmo kofi odma ce bit bolje!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1677
7.7.2008 15:47:21   
tonkica
To sam odmah i pomislila! Ovdje mogu odmah progovorit, a da nitko od mojih ne posumnja da nisam šutila. user posted image
Može i meni kavica Tiha?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1678
7.7.2008 15:48:35   
maja
evo mam se vraćam, samo da si natočim, evo i tebi ću jednu, samo što imam tursku bez šećerauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1679
7.7.2008 15:49:25   
maja
a jel trudna ili mislite da jeuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1680
7.7.2008 15:51:08   
tonkica
Zvala je doktoricu danas, ova ju je naručila na pregled 17.07., a po svemu sudeći je. Zadnji mengu je imala 01.06.
Može i turska, dodat ću ja još šećera i mlijeka. No frks!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1681
7.7.2008 15:51:21   
tiha
moze kava za sveuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1682
7.7.2008 15:57:18   
maja
vjerovatno onda je user posted image !!!
evo za šogoricu user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1683
7.7.2008 16:00:41   
tonkica
user posted image  za sve u ime šogorice!
A od prvog si bebača žele curicu, pa nikako. Valjda će kod njih vrijedit ono: treća sreća! user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1684
7.7.2008 16:02:30   
tiha
user posted image

trudnoca je zarazna kad sam ja otisla na trudnicko jos 13 cura iz moje firme je otislo u roku od 2 tjedna a ja i svegra otprilike u isto vrijeme na isti dan nam je bio termin!user posted image

tako si ti tonkice zarazila sogoricu!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1685
7.7.2008 16:03:41   
tiha
e da se moja sogorica moze negdje zarazit s blizancima uuuuuuuuuuuuuuuuu al bi bilo user posted image  sve bi se pusilo od srece!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1686
7.7.2008 16:03:49   
maja
Tiha, jel vam firma propalauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1687
7.7.2008 16:04:08   
tiha
kako sam bezobraznauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1688
7.7.2008 16:05:18   
tiha
jos nije al mogla bi se malo srusit svegrice jel da?

neradim vise ugovor mi isteko u 2 mjuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1689
7.7.2008 16:07:09   
tonkica
Kod mene slična situacija!
Još je jedna kolegica iz firme ošla na trudničko bolovanje, ali ima rizičnu trudnoću. Samo se nadam da će sve proć kak treba! Sestra od šogorice rodila 19.06., pa joj je vjenčana kuma isto trudna, sestrična također, još jedna susjeda u ulici čeka treću bebu, velim da vlada baby boom oko nas! user posted image  Pa mi nisu jasne one priče da izumiremo. Same user posted image  i bebe oko nas.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1690
7.7.2008 16:09:33   
maja
ja nisam nikoga zarazilauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1691
7.7.2008 16:10:19   
maja
Elena i Zvrk šta virkate, ajde na kavuuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1692
7.7.2008 16:10:32   
Ruža
O tonkica pa to su lijepe vijesti! user posted image  Mia će imati društvo, a nećaci će biti veliki zaštitnici. user posted image
Uf, kad se sjetim koliko me bratić pazio kad sam krenula izlaziti...user posted image  Koliko me puta znao osramotiti ....

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1693
7.7.2008 16:14:21   
Elena
Evo me cure,kad smo vec kod zaraze ajde vi trudnice zxarazite mene,hocu beba,ali jutros sam dobila tako da moracemo jos vise i vise raditi na bebicu,a hocu hocu,a toliko je ocigledno da se i mm ne buni,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1694
7.7.2008 16:15:20   
Elena
jao Majo tako si draga,ajde casti user posted image evo cekamuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1695
7.7.2008 16:15:55   
tonkica
Kak bi mogla i odoljet Elena nakon što vidiš slikice ovih malih, preslatkih user posted image ?! Odmah dobiješ želju za još jednim svojim. Zato, bacite se na posao i da vidiš! Prinova za tren.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1696
7.7.2008 16:16:17   
tiha
opa super kad se nebuni..........ajmo elenice puno pravljenja ti zelimo jao ima puno smajlica hehe koji prave bebace al nesmijem ih stavit....neugodno miuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1697
7.7.2008 16:17:22   
Elena
cure danas imam u plan raditi dzem od breskve ali to cu veceras kad zaladi jer mi je vreme preteskouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1698
7.7.2008 16:18:27   
maja
Elena, evo user posted image i ja vjerujem da ćeš već sljedeći mjesec biti user posted image , samo potjerajte svekra i svekrvu van i da vidiš!
i meni je već došla želja da budem user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1699
7.7.2008 16:19:33   
Ruža
Elena prevruće je za džem, bolje se baci u akciju za user posted image !user posted image
Tiha, a i ti bi nam mogla na treće?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!