Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:47:39
|
|
|
|
tonkica
|
Tko ga šiša Tiha! Nek si nađe drugu zabavu, ti ostani ovdje s nama! Morat ću pitat ginićku kad ću ić na prvi pregled poslije poroda. Pa ću vidjet šta dalje. Ja sam pila Yasmin prije trudnoće. I meni se plete jezik, tak da to nije niš neobično.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:47:50
|
|
|
|
Elena
|
sve varljivo,bez dana imenom je sreca! Nek svet maste preobrazi se u jave i u okeanu ljubavi istopice se santa dane nam stvarnosti. MASTA I LJUBAV,AH! Usnila sam da se na moja pleca obrela sreca!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:48:12
|
|
|
|
tiha
|
ruzo do suza si me nasmijala ali i ja sam u trudnoci bila jako jako zaboravna a vidjet ces tek poslje poroda ni dan danas se nemogu sjetit gdje ostavim gazu gdje bocicu a to je sve od briga sve su to nase slatke brige..... papa duro papa svu ce te popapat
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:49:26
|
|
|
|
tiha
|
moram ic pisemo si poslje!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:49:29
|
|
|
|
Elena
|
san je mogucnost da se prepoznajemo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:50:12
|
|
|
|
Elena
|
Radost je nacin da zaboravimo sadasnjost
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:50:19
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica za blago čudo zadnji tjedan su super! Da bar tako i ostane. Jel ti samo nogice ili sve otiče? Meni je dao neke tablete ali ih ne pijem kad sam vidjela što sve mogu izazvati.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:50:39
|
|
|
|
Elena
|
Stradanje je samo put kojim dolazimo do sebe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:51:12
|
|
|
|
Elena
|
Samoca je jedini znak da smo postali svoi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:51:58
|
|
|
|
Elena
|
LJUBAV JE RAZLOG DA POSTOIMO Volim ove bisere,svaki dan pomislim na ove reci
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:52:00
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha sve su to nase slatke brige..... papa duro papa svu ce te popapat Tiha riječi ti se pozlatile, još da umjesto mozga kile tamani...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:54:35
|
|
|
|
Elena
|
ha,ha,kao ste mi slatke i brizne,tako sam sretna sto sam vas pronasla i osecam privilegiju kad se druzim s vama,tako ste mi drage
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:54:49
|
|
|
|
Ruža
|
Elena svaka čast! Meni što trbuh veći to doza romantičnosti i nježnosti u meni manja.... Kit i romantika?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:54:57
|
|
|
|
tonkica
|
Isključivo noge, stopala i koljena. Ostatak tijela ne. Srećom! Elena stihovi su prekrasni.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:57:26
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica još koji dan ćeš izdržati. Probaj ih što više držati na povišenom, namakati u slanoj vodi i stavljaj mokre čarapice na njih.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:59:41
|
|
|
|
Elena
|
Ju sto mi je vrucina,ne mogu se resiti da ustanem da radim taj dzem,na glavu mi je ,a tek kad Martina ustane tjerace4 me napolje u setnju,uf nekada ne znam sta sa sobom nekad sam tako super organizovana,a nekad koguska u maglu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:00:39
|
|
|
|
Elena
|
Tonkice a jeste li vec resili za ime,a ti Ruzo mislim da sam te pitala,ali jao moj mozak,jedan je jadan za sve
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:01:20
|
|
|
|
tonkica
|
Budemo zgurale još ovo malo! Evo vele na otvorenom da će sutra bit malo hladnije. Sad bi Mia lagano mogla krenut van. A drugu bebu ćemo planirat negdje za proljeće. Tak da ne budemo preko ljeta.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:01:45
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Elena Tonkice a jeste li vec resili za ime,a ti Ruzo mislim da sam te pitala,ali jao moj mozak,jedan je jadan za sve Jesmo, čekamo malu Miu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:04:28
|
|
|
|
maja
|
Vratija se Šime Još samo buđenje i papanje pa ćemo kod doktorice na pikanje E Elena stvarno si zaboravna Tonkica ima Miu, a Ruža Marka, mada ga ovdje tako neće nitko zvati nego ĐURO
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:07:26
|
|
|
|
maja
|
e kako mi kosa otpada, pa ćelava ću biti još malo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:08:49
|
|
|
|
Elena
|
Bravo za MIA i MARKA! ali majo pa znam da sam zaboravna ali zato ste mi vi tu da me nekad potsjetite,pa zato vas i volim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:09:18
|
|
|
|
Puli
|
ne znam što su ovoj mojoj dali u cijepivu ali danas je prava akcija non stop a mm sam skoro danas ostavio posao za zadnji dan tako da ga opet nema doma grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:10:54
|
|
|
|
Elena
|
neces Majo ne brini jos neko vrjeme i prestace,to ti je od trudnoce i meni je tako padala jao preplasila sam se,ali nekome pada kosa,nekome zube,zato ne brini,prolazno je
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:12:46
|
|
|
|
Puli
|
i meni je tako padala to je normalno majo hormoni se mijenjaju pa kosa slabi
< Poruku je uredio Puli -- 7.7.2008 17:13:18 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!