Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:31:39
|
|
|
|
maja
|
bolje da nisam ništa rekla, evo probudio se, pokušat ću ga još malo uspavati
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:32:55
|
|
|
|
Puli
|
probaj majo kod moje popodne upalilo bilo pola sata spavanja pa malo akcije pa još pola sata spavanja ako ništa bar sam se odmorila malo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:38:05
|
|
|
|
maja
|
idem se ja spremiti do kraja, pa ćemo kod dr., vratim se kasnije!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:38:56
|
|
|
|
Puli
|
pa pa maja sretno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:40:45
|
|
|
|
Puli
|
odosmo i mi vani na kavicu pa pakiranje završim kad cura zaspi pa se javim pusa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:41:22
|
|
|
|
Ruža
|
Pravim punjene tikvice za ručak-večeru. Svega sam natrpala i sad me baš zanima dali će ispasti jestive. Vidjet ćemo kad mm stigne. Joj vjerujem vam da bi ih stalno gnjavusali, meni dosta da ih vidim na slikicama i već poludim...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:42:04
|
|
|
|
Ruža
|
Svi odoše?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:47:09
|
|
|
|
tonkica
|
Puli uživajte vani! Ja ipak kuhala, skuhala krumpir i zamjesila sad tijesto kad se ohladio, pa ću ga samo malo na ulju popržit i eto večere. Samo me zanima kaj bu mm reko na to kad stigne s posla. Njemu nema jela bez mesa.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:50:36
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica ni moj nije puno bolji... Sve bez mesa je desert. A kad jede ribu, obavezno ide popraviti malo pola sata poslje ručka.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:55:08
|
|
|
|
Elena
|
cure ipak moram da idem sve njbolje do posle,bokic
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 18:01:33
|
|
|
|
tonkica
|
Bokić Elena! Takvi su valjda svi muški. Nema do mesa, i za mog buraza i za muža. Svima je samo mesno konkretno.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 18:13:30
|
|
|
|
tina1602
|
bok curke, nisam vam mogla prije javiti.... doc kaže da ima ječmenac s nutarnje strane kapka..... dobili smo kremicu i sad smo namazali
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 18:15:48
|
|
|
|
Wukovarka
|
kad god ja uspijem navratiti, birc prazan...joj, joj!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:17:44
|
|
|
|
maja
|
o cure, ja mislila bit će za čitati, a vas nigdje! Dok mi se kuha večera, evo da vam kažem da je cjepljenje prošlo sa jednim kme! Teški smo 6100 i dugački velikih 66cm
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:27:13
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za Nou! Pravi je dečko! Što nam finog kuhaš Majica?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:28:11
|
|
|
|
maja
|
hrenovke , napravila sam si hot dog i pijem mlijeko koje ni u trudnoći nisam pila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:33:16
|
|
|
|
Ruža
|
Ma tako i treba Majica. Tko je vidio nakuhavati puno po ovoj vrućini.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:34:27
|
|
|
|
maja
|
dobro da si me sjetila, idem izvaditi pile za sutra, da MM ne bude opet bez ručka
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:37:11
|
|
|
|
Ruža
|
E ja sutra ne kuham, ostalo punjeni tikvica od danas, a mm_u ću izvaditi gulaš iz zamrzivača. Joj večeras stvarno moram peglati....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:42:56
|
|
|
|
maja
|
e ja te sad ostavljam, Noici se aja, a moramo se još kupati i papati, a i nadam se da ću i ja moći zaspati jer noćas nisam mogla do 12, ne znam zašto, a umorna sam! Puli, mila, želim tebi i Cvijeti sretan put i lijep odmor i javite nam se!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 20:47:27
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Majica onda na kupanac i u krpe. Mirni snovi!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:05:09
|
|
|
|
ZVRK
|
hi ekipo.da li je neka za paštetu i prepečenac???ja se upravo častim
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:11:11
|
|
|
|
božica
|
samo daj zvrk-papaj ja sam upravo maznula tri kockice nove milka čokse sa okusom naranče A Majo btw pa danas je tvom suncu 4mj-jel ti vrijeme brzo prošlo-meni moja lutkica raste ko trava Puli-Puli sretan ti put za sutra i misli na nas i lijepo se provedi sa obitelji Rosita dobila sam slićke danas-veeliko hvala-nadam se da ču ti poslati već jednom - Da da i ja sam malo navrnula u ledeni kutak---al nemam snage ovih dana tako sam strganka
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:14:08
|
|
|
|
ZVRK
|
božice,papam ja papam ali kile ne rastu nego padaju.sada imam 65-prije 68.nego zašto si stala na SAAAAAAAAAMO tri kockice???ti treba pomoć?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:16:21
|
|
|
|
Ruža
|
Super Božica! Drago mi je da su stigle! Zvrkić samo se ti časti....Sad imaš dobar razlog.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!