Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:12:56
|
|
|
|
tonkica
|
Puli to ti je tak normalno pred put i GO. Samo nam nemoj biti ljuta. I kuma se moja u petak žalila da joj kosa strašno opada. To je valjda normalno za mlade mame.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:13:43
|
|
|
|
maja
|
onda bolje kosa nego
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:14:22
|
|
|
|
maja
|
ali mi zato nokti rastu da mi već na živce idu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:14:25
|
|
|
|
Elena
|
ja sam isto rekla Maja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:14:44
|
|
|
|
Puli
|
ma odljutila se ali jutros ga htjela jer ga jučer zovem pitam jesi završio a on na kavici u birtiji
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:15:40
|
|
|
|
Puli
|
i kod mene isto noktići lude da možemo grebati zločeste svekrive
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:17:20
|
|
|
|
tonkica
|
I moji noktići bujali cijelu trudnoću. Neki sam ih dan odrezala, da ne bi bilo grebanja beboline. A mm alergičan na njih. Ja inače luda za dugim noktima. Sad sam ih odrezala.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:18:57
|
|
|
|
Puli
|
ova će moja na njušku tesnuti opet se drži za tabure i diže na noge dr. joj jutros ispituje motoriku ono kao diže okreće i onda ju na trbuh metnula a ova moja bris u sekundi joj zbriše i prepuže do kraja stola a ova se iznenadila veli ti si motorički napredna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:20:01
|
|
|
|
Puli
|
moram priznati da nikad nisam imala duge nokte a i ne volim ih navikla na kratke
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:21:09
|
|
|
|
Elena
|
cure tako je ljepo drustvo u bircu ali moj razbojnik je ustao od spavanje i moram ic,pozdravljam vas do posle jer mi je mm nocna pa cemo se druziti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:21:47
|
|
|
|
Puli
|
pozdrav elena pusicu daj razbojnici slatkici
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:22:31
|
|
|
|
maja
|
Bravo za Cvijetu, cura još malo pa hop na nogice!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:22:39
|
|
|
|
Puli
|
majo želim ti da pikanje super prođe da bude ko cvijetino danas bez suza i nuspojava
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:23:28
|
|
|
|
Ruža
|
Puli nasmije me taj tvoj Cvjetić uvijek. Prava mala vrckavica, kad malo poraste morat će mm za dečke nabaviti. Majo jel smiješ kakve vitamine za kosu piti ? I mene je toga strah inače mi je kosa koma, tanka i opada, a u trudnoći je baš super!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:24:07
|
|
|
|
Puli
|
Bravo za Cvijetu, cura još malo pa hop na nogice! već je primi se za rub kindača digne se i hihoće maknula sam tabure jer je nestabilan pa da mi ne tresne
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:24:19
|
|
|
|
maja
|
uh, prošli sam se put sva preznojila, sad ide i tatić sa nama, pa će ga on držati! Nije imao nuspojava, pa se nadam da neće ni sada, popit ćemo sirupić!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:24:22
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Elenica pa nam navrati još!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:24:41
|
|
|
|
tonkica
|
Tako je, neka nam i Noa baš kao i Cvijeta bezbolno odradi pikicu. Elena pozz tebi i Tini do poslije. I uživajte!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:25:15
|
|
|
|
Puli
|
ružo već se dečki iz kolica zagledaju jedan joj neki dan pusu slao morat će mm dotu spremati rano je počela
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:25:55
|
|
|
|
maja
|
Ma ne pijem ništa, mislim da je to normalno poslije trudnoće, a i meni je tanka i rijetka pa me je samo toga strah da ne budem imala visoko čelo a u trudnoći mi je isto super bila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:27:05
|
|
|
|
Elena
|
kako da odem sad je birc puni,idem pa postavim Martini da jede i evo me,op dolazim
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:27:21
|
|
|
|
Puli
|
mislim da je to normalno poslije trudnoće, je majo je tijelo se u trudnoći usmjeri na bebicu pa sve ostalo buja kosa nokti a negdje 2 do 3 mj po porodu kosa krene opadati
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:27:33
|
|
|
|
maja
|
joj, moj miš tak slatko spava da bi ga najradije izljubila i izmrcvarila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:28:41
|
|
|
|
Puli
|
elena je zakon daj joj tanjur napuni do vrha pa nek duuuuuuuugo papa i ja svoju pustila da puzi pa ju vraćam na tepih kad dojde do parketa sve da se družim s vama
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 17:29:46
|
|
|
|
Puli
|
mi smo genijalne kad ne spavaju ne valja kad spavaju bi ih mrcvarili i budili
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!