|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
7.7.2008 16:20:25   
Ruža
Majo već?user posted image  O pa ti si nam stvarno brza....user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1701
7.7.2008 16:24:30   
Elena
e cure a nisam vam rekla po neka familijarna istorija moj mm i ja bi trebali da imamo bliznace,jao pa kad na to pomislimuser posted image user posted image user posted image user posted image bice veselo jao

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1702
7.7.2008 16:25:51   
maja
user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1703
7.7.2008 16:26:01   
tiha
ruzo pregrizi jezik ionako mi jedna tableta nestasla tocnije izgubila sam je tako da....pst....da nebi stvarno bilo! a i mene hvataju blizanci i sad sam strahovala samo da nebudu blizanciuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1704
7.7.2008 16:29:16   
Elena
ma nek budu i blizanci ne plasim se jauser posted image mozda tada konacno imacemo vlastit stanuser posted image user posted image user posted image ma samo da prodze ova uf,ponekad mrzim sto sam zensko i bacamo se na posaouser posted image a kad sam mi jutros rekla mm da sam dobila,on me je upitao:sta dobila si,znaci nisi trudna!user posted image user posted image user posted image kako mi je bio sladak,doslo mi je da ga pojedemuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1705
7.7.2008 16:29:28   
Ruža
Tiha dobro si me sjetila,  jel smiješ piti tablete dok dojiš?
Pa što bi ti falilo još jednu malu bebicu, odjednom se riješiš i pelena i dudica...user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1706
7.7.2008 16:29:30   
tonkica
Eto, dogovor je pao: Elena i Tiha idu po blizance! user posted image  Curke, bacite se na posao!
Majo zašto ne? Taman bi si bili blizu, godina razlike. Nitko im ne bi mogo niš. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1707
7.7.2008 16:30:10   
Elena
ej Majo zlatna si ,kako si me samo nasmijala,svaka castuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1708
7.7.2008 16:30:20   
tiha
moja teta ostala trudna dok je imalauser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1709
7.7.2008 16:30:28   
tonkica
Stvarno, dobro pitanje Ružo! Kak s pilulama poslije rođenja i dok se doji?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1710
7.7.2008 16:32:04   
tiha
neka hvala nejdem ja po nista dosta meni 2 za sada....da pijem triqular tablete za dojilje!!!!!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1711
7.7.2008 16:33:21   
Elena
ej cure tako sam nekako ok danas ko da mi je sve puno i ravnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1712
7.7.2008 16:35:07   
Elena
user posted image user posted image user posted image user posted image hocu da postanemuser posted image jao kako ljepo zvuci
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bas sam ludauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1713
7.7.2008 16:36:59   
maja
IZVORNA PORUKA: tonkica

Majo zašto ne? Taman bi si bili blizu, godina razlike. Nitko im ne bi mogo niš. user posted image

hoćeš ti da ja završim ko svekrva? Jučer bili tamo i kaže moj svekar neka ih je 10 takvih ko Noa, kažem ja bome ja ih 10 nebudem imala, a on meni to odlučuje muž, joj jezik sam pregrizla da mu ne kažem ko odlučujeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1714
7.7.2008 16:38:09   
maja
idem se nabrzinu istuširati dok mi dijete aja

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1715
7.7.2008 16:38:59   
tiha
majo ja i ovako mislim da cu na psihi zavrsit a ne da ih imam jos....hahahahaha koja fora muz odlucuje heheheheeh popijemo si tabletu i nek pravi koliko hoce!!!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1716
7.7.2008 16:39:01   
tonkica
Nemoj se ljutit Majo, to se ja samo zezam. Ne daj Bože da ti bude kao svekrvi.
Kaj ti je reko? Ne vjerujem! user posted image  Ti stari dedeki, moš mislit kak on odlučuje? Tko ih kaj pita.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1717
7.7.2008 16:40:09   
Ruža
Elenica samo biraj da ti trbuh ne bude baš najveći po ljeti kao moj...Ovog ljeta bi stvrano mogla zakuhati..user posted image
Tiha hvala na informaciji, nisam znala da imaju za trudnice. A to mi je nekako najsigurnija zaštita.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1718
7.7.2008 16:41:06   
tiha
za trudnice???? za dojilje ruzo

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1719
7.7.2008 16:41:43   
tiha
user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1720
7.7.2008 16:42:32   
Ruža
Bome Majo nije lako ni toj ženi bilo s tvojim svekrom..user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1721
7.7.2008 16:42:37   
Elena
e cure komentare su vamuser posted image sve dok ne pokazemo gde im je mjesto oni ce biti u pravu,to vam kazem iz moje skorasno iskustvo kad sam pukla i sve rekla svekrvi,ostala je bez rjeci jer me nikada nije vidjela takvauser posted image user posted image user posted image zaista se iznenadila od meneuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1722
7.7.2008 16:42:47   
tonkica
Ružo kako tvoje nogice? Moj mm se jutros iznenadio kad je vidio moja neotečena stopala. user posted image
Tiha kako brzo možeš počet piti tabletice?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1723
7.7.2008 16:44:35   
tiha
mislim nakon 3 mjeseca ili kad dobijes prvu to malo potrazite na netu ja sam sve zivo pretrazila vezi tih tableta i vidjela da ih jako jako puno zena pije  i preporucuju dr....mm me tjera od kompa grrrrrrrrrr

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1724
7.7.2008 16:45:51   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tiha

za trudnice???? za dojilje ruzo

Tiha iz dana u dan sve sam gluplja i gluplja, ovaj Đuro mi svu pamet pojede.user posted image
Neki dan objašnjavam kumi gdje da pogleda odijelo za mm_a u Zgb i ne mogu se sjetiti kako se zove trg Bana Jelačića i ja njoj lijepo to ti je tamo na onom trgu s konjem...user posted image
Ne znam kako ste vi u trudnoći, ali bome ja sam poglupila i to pravo...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!