Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:20:25
|
|
|
|
Ruža
|
Majo već? O pa ti si nam stvarno brza....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:24:30
|
|
|
|
Elena
|
e cure a nisam vam rekla po neka familijarna istorija moj mm i ja bi trebali da imamo bliznace,jao pa kad na to pomislim bice veselo jao
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:25:51
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:26:01
|
|
|
|
tiha
|
ruzo pregrizi jezik ionako mi jedna tableta nestasla tocnije izgubila sam je tako da....pst....da nebi stvarno bilo! a i mene hvataju blizanci i sad sam strahovala samo da nebudu blizanci
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:29:16
|
|
|
|
Elena
|
ma nek budu i blizanci ne plasim se ja mozda tada konacno imacemo vlastit stan ma samo da prodze ova uf,ponekad mrzim sto sam zensko i bacamo se na posao a kad sam mi jutros rekla mm da sam dobila,on me je upitao:sta dobila si,znaci nisi trudna! kako mi je bio sladak,doslo mi je da ga pojedem
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:29:28
|
|
|
|
Ruža
|
Tiha dobro si me sjetila, jel smiješ piti tablete dok dojiš? Pa što bi ti falilo još jednu malu bebicu, odjednom se riješiš i pelena i dudica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:29:30
|
|
|
|
tonkica
|
Eto, dogovor je pao: Elena i Tiha idu po blizance! Curke, bacite se na posao! Majo zašto ne? Taman bi si bili blizu, godina razlike. Nitko im ne bi mogo niš.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:30:10
|
|
|
|
Elena
|
ej Majo zlatna si ,kako si me samo nasmijala,svaka cast
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:30:20
|
|
|
|
tiha
|
moja teta ostala trudna dok je imala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:30:28
|
|
|
|
tonkica
|
Stvarno, dobro pitanje Ružo! Kak s pilulama poslije rođenja i dok se doji?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:32:04
|
|
|
|
tiha
|
neka hvala nejdem ja po nista dosta meni 2 za sada....da pijem triqular tablete za dojilje!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:33:21
|
|
|
|
Elena
|
ej cure tako sam nekako ok danas ko da mi je sve puno i ravno
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:35:07
|
|
|
|
Elena
|
hocu da postanem jao kako ljepo zvuci bas sam luda
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:36:59
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Majo zašto ne? Taman bi si bili blizu, godina razlike. Nitko im ne bi mogo niš. hoćeš ti da ja završim ko svekrva? Jučer bili tamo i kaže moj svekar neka ih je 10 takvih ko Noa, kažem ja bome ja ih 10 nebudem imala, a on meni to odlučuje muž, joj jezik sam pregrizla da mu ne kažem ko odlučuje
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:38:09
|
|
|
|
maja
|
idem se nabrzinu istuširati dok mi dijete aja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:38:59
|
|
|
|
tiha
|
majo ja i ovako mislim da cu na psihi zavrsit a ne da ih imam jos....hahahahaha koja fora muz odlucuje heheheheeh popijemo si tabletu i nek pravi koliko hoce!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:39:01
|
|
|
|
tonkica
|
Nemoj se ljutit Majo, to se ja samo zezam. Ne daj Bože da ti bude kao svekrvi. Kaj ti je reko? Ne vjerujem! Ti stari dedeki, moš mislit kak on odlučuje? Tko ih kaj pita.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:40:09
|
|
|
|
Ruža
|
Elenica samo biraj da ti trbuh ne bude baš najveći po ljeti kao moj...Ovog ljeta bi stvrano mogla zakuhati.. Tiha hvala na informaciji, nisam znala da imaju za trudnice. A to mi je nekako najsigurnija zaštita.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:41:06
|
|
|
|
tiha
|
za trudnice???? za dojilje ruzo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:41:43
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:42:32
|
|
|
|
Ruža
|
Bome Majo nije lako ni toj ženi bilo s tvojim svekrom..
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:42:37
|
|
|
|
Elena
|
e cure komentare su vam sve dok ne pokazemo gde im je mjesto oni ce biti u pravu,to vam kazem iz moje skorasno iskustvo kad sam pukla i sve rekla svekrvi,ostala je bez rjeci jer me nikada nije vidjela takva zaista se iznenadila od mene
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:42:47
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo kako tvoje nogice? Moj mm se jutros iznenadio kad je vidio moja neotečena stopala. Tiha kako brzo možeš počet piti tabletice?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:44:35
|
|
|
|
tiha
|
mislim nakon 3 mjeseca ili kad dobijes prvu to malo potrazite na netu ja sam sve zivo pretrazila vezi tih tableta i vidjela da ih jako jako puno zena pije i preporucuju dr....mm me tjera od kompa grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 16:45:51
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha za trudnice???? za dojilje ruzo Tiha iz dana u dan sve sam gluplja i gluplja, ovaj Đuro mi svu pamet pojede. Neki dan objašnjavam kumi gdje da pogleda odijelo za mm_a u Zgb i ne mogu se sjetiti kako se zove trg Bana Jelačića i ja njoj lijepo to ti je tamo na onom trgu s konjem... Ne znam kako ste vi u trudnoći, ali bome ja sam poglupila i to pravo...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!