|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
10.7.2008 8:46:23   
božica
ne kužim tihauser posted image
koja teta joj je rekla da se nejde u vrtićuser posted image -pa kaj ne odlučuješ ti oće li ona ići u vrtić-ili tko odlućujeuser posted image

Meni su isto htjeli Viki uvaljati doma-zato kaj sam ja doma-da nebi možda
Ja želim da ide u jaslice i da se igra sa vršnjacima-a tamo barem imaju red i disciplinu-kada dođe doma ne padaju joj gluposti po glaviuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2176
10.7.2008 9:06:01   
tiha
naravno da odlucujem ja! ali teta ju je ljepo rekla kako nitko nece ic u vrtic i kako ce joj bit tamo dosadno s drugim tetama i tko zna sta sve nije napricala a ona vise nije toliko mala da nekuzi neke stvari tako da mi se derala cijeli tjedan radi toga!a vrtic inace obozava...a mm jedva doceko da ju nemora vodit u vrtic i zato meni jede zivce i s vrticem i sa svime jer sad hoce ici a nemoze

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2177
10.7.2008 9:09:11   
božica
Shvaćam ja tiha da je ona velika i da kuži-kada se sa njom razgovara--------user posted image

Ali teta na takav naćin da joj kaže-mislim da nema pravouser posted image ----Ako ima tako nešto za reći to treba reći pred tobom i tebi-user posted image

čekaj malo-teta je njoj rekla kao neće biti dijece u vrtiću-a koliko sam shvatila sada ipak ima dijece ili-------mislim stvarno je pokvarena ta teta ako je to napravilauser posted image

ispravi me ako griješim

< Poruku je uredio božica -- 10.7.2008 9:12:02 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2178
10.7.2008 9:13:59   
tiha
ja sam na to zamracila kad sam cula....i pitam tetu a ona meni mi svi idemo na godisnji i bit ce dezurstvo njoj je bolje da bude doma s vama i bebicom jer joj treba paznje....zamracila sam na to! i rekla joj da nema to pravogovorit djeci...a sta je misla s tim dajoj treba paznje bas me zivo zanima!tlak mi skace na 500 necemo o tome jer sam i ovako zivcana ko pas!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2179
10.7.2008 9:15:43   
tiha
djece ima i to puno u vrticu a ona je to napravila manje djece manje teta u dezurstvuuser posted image  dobro nije to njena teta nego vec ta sto je bila na dezurstvu taj tjedan

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2180
10.7.2008 9:17:50   
božica
ok-

samo da ti velim tako je i meni jedna viktorijina teta rekla kao da bi sada viki trebala biti više doma radi male leone-hello pa valjda ja kao roditelj bolje znam šta mi treba za dijete-ionako je malo doma malo u jaslicama radi prehlada-šta bi ona da je uopće nemauser posted image

vjerujem da si luda na njihuser posted image user posted image user posted image

pozz

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2181
10.7.2008 9:20:09   
tiha
luda sam kad me ko malog majmuna....uf! grrrrrrrrrrr! ali reci cu ja ravnateljii cut ce ona mene!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2182
10.7.2008 9:32:50   
božica
ej tiha otvorila sam baš temu na to pa se možeš i tamo izjasnitiuser posted image user posted image user posted image jer sam se i ja razljutila-vidim da toga ima jošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozz
kissi

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2183
10.7.2008 9:39:03   
tiha
vec sam prokomentiralauser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2184
10.7.2008 10:34:13   
maja
Ej cure, pozdrav, vidim ljute vas tete, zločestice jedneuser posted image

Mi noćas opet spavali i ne spavali, ne znam šta mu je, od jednog buđenja po noći sad je došao na skoro 3, užas!

A mene ujutro nešto ulovilo, išla ga motati, odjedanput vruće, pa se skinem, pa me počeo obljevati hladan znoj i srce za iskočiti, jedva sam mu pelenu stavila, sva sreća da je bio dobar pa sam otišla po šećera i digla noge u zrak dok se nije malo smirilo. Valjda tlak i umor, ali sam se uplašila da mi se ne dogodi šta a sama s njim doma
user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2185
10.7.2008 13:57:16   
tonkica
O čovjeće Majo! Jesi došla sebi poslije toga???
Curke vidim da imate problema s tetama u vrtićima. Koma! Ne vjerujem da mogu bit tak zajeuser posted image !
Ja išla opet danas na kontrolu, danas nam je termin. Veli doktorica da sam i dalje zatvorena, neće bebolina još nikuda. Sutra moram u bolnicu na pregled, pa ćemo vidjet šta dalje. Normalno je +/- 2 tjedna od termina, tako da nema brige. user posted image  Samo se nadam da neću stvarno morat čekat još 2 tjedna da vidim user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2186
10.7.2008 14:46:00   
njanja
Hej curke....Evo me da se javim dok lavić spava....taman sam njega nahranila, a mm se zaželio tortilja pa sad moram njega nahraniti :) Nego, bila ja danas u Ri rodilištu, sudjelovala sam pred porod u nekom istraživanju pa sam morala donjeti uzorak mlijeka (kosu, urin i krv su mi uzeli prije..)...Uglavnom, odoh ja na 3. kat gdje je rađaona da odnesem babici poklon da se počasti kada mi je već bila jako dobra i sretnem curu koja sjedi na klupici pred rađaonom sa mamom, trudna i sva blijeda, preplašena.....I ja ju pitam da li ima trudove, kaže da su joj sada počeli, a ja joj kažem da sam ja rodila pred mjesec dana, a njena mama će njoj tješeći je: "vidiš, a sada izgleda ko ptičica".... ja krepala od smijeha.....Imala sam osjećaj kao da nikad nisam ja bila tako uzbuđena kao ta cura.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2187
10.7.2008 14:47:43   
njanja
A joj Majo...ma nije čudno kada je stvarno prevruće i koma vrijeme....Imaj si dok si sama sa njim stalno bočicu vode kraj sebe da, ako te slučajno opet ulovi, da si spremna :) Jel sad sve ok?

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2188
10.7.2008 14:49:49   
njanja
Bez brige Tonkice, 2 tj nećeš čekati...to oni teoretski kažu da je trudnoća +- 2 tj, ali mislim da bi ti provocirali porod kada biš čekala do 2 tj.....Ma sada će tebe lagano trudovi.......user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2189
10.7.2008 14:53:08   
božica
a joj majo dobro si ti cure rekla imaj boćicu vode sa sobom-a oće to tako najedanputa-tako i meni zna bitiuser posted image

al si me nasmijala noge u zrakuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2190
10.7.2008 14:53:52   
božica
IZVORNA PORUKA: njanja

Bez brige Tonkice, 2 tj nećeš čekati...to oni teoretski kažu da je trudnoća +- 2 tj, ali mislim da bi ti provocirali porod kada biš čekala do 2 tj.....Ma sada će tebe lagano trudovi.......user posted image

potpisujem

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2191
10.7.2008 14:56:23   
tonkica
Joj, nadam se da budu! user posted image  Nestrpljivi smo i mm i ja.
Šta nam Jan radi? Pava?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2192
10.7.2008 14:56:27   
Ruža
Bokić curke! Joj dok sve polovim što ste pisale danas....user posted image
To vi samo dok mene nema ili se slučajno potrefi?user posted image user posted image

Majo jel ti sad bolje? Jel to niski ili visoki tlak?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2193
10.7.2008 15:02:02   
njanja
A joj tonkice, jedno od najljepših osjećaja je to iščekivanje poroda-ono znaš da će brzo doći, a trudan se super osijećaš.... jan spava, frajer je papao u 11 h i ja ga dignem da podrigne, a on meni zaspi na ramenu....ja ga spustim u krevet, a on njurga i tako par puta...i šta ću ostao mali na ramenu, a ja klafrala na telefon-ništa njemu ne smeta...I onda je papao opet u 13 h i pak zaspao u našem krevetu...pa sam ga omeđila jastucima i sada spava ko top....

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2194
10.7.2008 15:03:37   
tonkica
Mrvica mala! Nek samo pava i raste. To mu je sad jedini poso, dok malo ne poraste. user posted image  

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2195
10.7.2008 15:09:49   
njanja
Danas sam se vagala-prvo ja, a onda sa Jancicem-razlika je 4,5 kg :)

-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2196
10.7.2008 15:20:55   
tonkica
Meni se danas sestra na vaganju čudila: prošli tjedan 86,2 kg, danas 85. user posted image  Veli kak joj je čudno da mršavim sad na kraju. Rekoh, nisu mi noge otečene, valjda zato. user posted image  
Jan znači već ima 4,5! user posted image  za njega!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2197
10.7.2008 15:29:31   
tonkica
Pozdrav od mene do poslije. MM mi se dosađuje, pa me tjera s kompa. user posted image
PUSA svima

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2198
10.7.2008 15:33:57   
Ruža
Dobro sam ja rekla čim ja stignem svi brišete...user posted image user posted image user posted image
Nitko neće da se druži samnom...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2199
10.7.2008 15:34:58   
njanja
Rosi, ja ću se družiti dok me janko ne pozove

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!