Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:08:32
|
|
|
|
koka
|
Idem stavit sušiti veš pa da se malo još odmorim dok ne dođe moj miš iz vrtića. bok.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:08:42
|
|
|
|
maja
|
evo zaspao, a ne volim ići spavati s njim jer sam onda još gore strgana, a perem si namještaj pa ni nemam vremena kad MM dođe s posla reći ću mu da nas odveze do grda da se malo prošetamo jer već dugo nismo bili vani, a sad nije vruće!
< Poruku je uredio maja -- 9.7.2008 14:09:30 >
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:10:28
|
|
|
|
tonkica
|
Eto vidiš, brzo smo ga uspavale mi cure s Raje. Koka odmaraj dok možeš, pa se tipkamo kasnije.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:24:21
|
|
|
|
Ruža
|
Curke evo i moji majstori gotovi za danas inače rade do 4h, ali danas su ranije završili. Valjda neće tako svaki dan? Premda mi danas to i odgovara, barem mogu odmoriti malo. Odoh se ispružiti pred tv pa si pisamo kasnije. Uživajte!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:53:16
|
|
|
|
maja
|
Moje dijete se već probudilo pa ja budem prošvikala danas!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 16:42:58
|
|
|
|
Ruža
|
Kuc, kuc... Ima li koga ? Kavica?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:11:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Di steee cure??? Nema ni jedne!!Ja spremila Dinu na spavanje i došla vidjeti šta se radi,a ono nema nikoga!!! Danas vam i nike neki dan ili ste se sve uhvatile nekog posla?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:12:34
|
|
|
|
božica
|
Majo majo nemoj prošvikat.-moja leonica već par dana spava u više navrata na kratke ture tokom dana -Pa ju već oko 19h strpam u krpe kokita svaka čast -stvarno si i ti superwoman----kod tebe ide sve brzo a kaj si sama ili imaš pomoć btw tako je i moja reagirala kada bi ja rekla -----Viktorija---------
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:15:04
|
|
|
|
božica
|
Bok Bumbika ti svog malog stavljaš rano u krevetac -tako i ja manju oko 19ili20 ovisi kako koji dan-a veliku do 21-zadovoljna sam jer imam onda vremena za sebe
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:26:52
|
|
|
|
tiha
|
curke bok
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:27:30
|
|
|
|
Ruža
|
O pa već je bio i red da se netko pojavi! Pa gdje ste sve danas? Malo, malo virnem, svratim, a ono nigdje nikoga... Nema nama naše Puli, blago njoj ona se brćka, brćaka...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:27:38
|
|
|
|
božica
|
oj aj curice i dečko koji(nadam se da ga ima).-ja vas napuštam i idem oprati hrpetrinu suđa koje je moj man nagomilao u roku sat vremena u sudoper Svaka mu čast-baš je pravi-------- A mala viki kada dođe iz jaslica u roku 5 min napravi nered-tako ono kaj sam pospremila tokom dana kao da nisam---------a šta ćeš kaj je tu je-------------- laka vam noć i nadam se da ćemo svi imati dobre snove-a možda i neki keks padne hehe odo ja
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:30:48
|
|
|
|
tiha
|
dosadno mi pomagajte
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:32:06
|
|
|
|
tiha
|
sta je sa svima danas niste bas raspisane i ja virkam i virkam a ono nista
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:39:21
|
|
|
|
Ruža
|
Božica pa kud nam već brišeš? A mm kad je već natrpao sudoper neka ga i počisti. Tiha, Tiha pa ne mogu vjerovati da je tebi dosadno? Što ti curke rade?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:44:02
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dino ide uvijek spavati oko 8,nekad zna i malo kasnije, ali neizdrži dulje od 9.I kad izdrži svejedno se pribudi oko pola 7,tako da mi je bolje da legne ranije. Sad kad ste došle, ja ću ići večerati,ali brzo ću se vratiti na cugicu(ako još budete tu)!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:45:39
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Bumbika pa nam se vrati brzo! Dobar tek!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 20:57:37
|
|
|
|
tiha
|
igram se s curama upravo sam miu snimila kamerom kako daje pusu sve cmakce....bubica mala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:04:17
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za curke! I kako ti može biti dosadno sa njima?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:05:50
|
|
|
|
tiha
|
nije da mi je dosadno ali one se i same igraju pa sam ja visak neka se igraju
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:07:47
|
|
|
|
Ruža
|
Vrijeme je za slađu! Doza opasno niska, suša od nedjelje, pa sam morala malo mm_a požugati dok se nije ustao i otišao po njega. Netko za?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:09:48
|
|
|
|
tiha
|
JA Ruzo!!!! UVIJEK
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:10:49
|
|
|
|
Ruža
|
Tiha pusti curke da se igraju, a ti k nama na slađu!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:14:19
|
|
|
|
tiha
|
tu sam sad ce one polako na uspavljivanje s nisom vec pjevusim hehe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 21:31:22
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme baš je dobar...mmmm... Novi okus imaju tablerone, njami,njami.....
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!