Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 8:46:23
|
|
|
|
božica
|
ne kužim tiha koja teta joj je rekla da se nejde u vrtić -pa kaj ne odlučuješ ti oće li ona ići u vrtić-ili tko odlućuje Meni su isto htjeli Viki uvaljati doma-zato kaj sam ja doma-da nebi možda Ja želim da ide u jaslice i da se igra sa vršnjacima-a tamo barem imaju red i disciplinu-kada dođe doma ne padaju joj gluposti po glavi
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:06:01
|
|
|
|
tiha
|
naravno da odlucujem ja! ali teta ju je ljepo rekla kako nitko nece ic u vrtic i kako ce joj bit tamo dosadno s drugim tetama i tko zna sta sve nije napricala a ona vise nije toliko mala da nekuzi neke stvari tako da mi se derala cijeli tjedan radi toga!a vrtic inace obozava...a mm jedva doceko da ju nemora vodit u vrtic i zato meni jede zivce i s vrticem i sa svime jer sad hoce ici a nemoze
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:09:11
|
|
|
|
božica
|
Shvaćam ja tiha da je ona velika i da kuži-kada se sa njom razgovara-------- Ali teta na takav naćin da joj kaže-mislim da nema pravo ----Ako ima tako nešto za reći to treba reći pred tobom i tebi- čekaj malo-teta je njoj rekla kao neće biti dijece u vrtiću-a koliko sam shvatila sada ipak ima dijece ili-------mislim stvarno je pokvarena ta teta ako je to napravila ispravi me ako griješim
< Poruku je uredio božica -- 10.7.2008 9:12:02 >
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:13:59
|
|
|
|
tiha
|
ja sam na to zamracila kad sam cula....i pitam tetu a ona meni mi svi idemo na godisnji i bit ce dezurstvo njoj je bolje da bude doma s vama i bebicom jer joj treba paznje....zamracila sam na to! i rekla joj da nema to pravogovorit djeci...a sta je misla s tim dajoj treba paznje bas me zivo zanima!tlak mi skace na 500 necemo o tome jer sam i ovako zivcana ko pas!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:15:43
|
|
|
|
tiha
|
djece ima i to puno u vrticu a ona je to napravila manje djece manje teta u dezurstvu dobro nije to njena teta nego vec ta sto je bila na dezurstvu taj tjedan
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:17:50
|
|
|
|
božica
|
ok- samo da ti velim tako je i meni jedna viktorijina teta rekla kao da bi sada viki trebala biti više doma radi male leone-hello pa valjda ja kao roditelj bolje znam šta mi treba za dijete-ionako je malo doma malo u jaslicama radi prehlada-šta bi ona da je uopće nema vjerujem da si luda na njih pozz
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:20:09
|
|
|
|
tiha
|
luda sam kad me ko malog majmuna....uf! grrrrrrrrrrr! ali reci cu ja ravnateljii cut ce ona mene!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:32:50
|
|
|
|
božica
|
ej tiha otvorila sam baš temu na to pa se možeš i tamo izjasniti jer sam se i ja razljutila-vidim da toga ima još pozz kissi
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 9:39:03
|
|
|
|
tiha
|
vec sam prokomentirala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 10:34:13
|
|
|
|
maja
|
Ej cure, pozdrav, vidim ljute vas tete, zločestice jedne Mi noćas opet spavali i ne spavali, ne znam šta mu je, od jednog buđenja po noći sad je došao na skoro 3, užas! A mene ujutro nešto ulovilo, išla ga motati, odjedanput vruće, pa se skinem, pa me počeo obljevati hladan znoj i srce za iskočiti, jedva sam mu pelenu stavila, sva sreća da je bio dobar pa sam otišla po šećera i digla noge u zrak dok se nije malo smirilo. Valjda tlak i umor, ali sam se uplašila da mi se ne dogodi šta a sama s njim doma
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 13:57:16
|
|
|
|
tonkica
|
O čovjeće Majo! Jesi došla sebi poslije toga??? Curke vidim da imate problema s tetama u vrtićima. Koma! Ne vjerujem da mogu bit tak zaje ! Ja išla opet danas na kontrolu, danas nam je termin. Veli doktorica da sam i dalje zatvorena, neće bebolina još nikuda. Sutra moram u bolnicu na pregled, pa ćemo vidjet šta dalje. Normalno je +/- 2 tjedna od termina, tako da nema brige. Samo se nadam da neću stvarno morat čekat još 2 tjedna da vidim .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:46:00
|
|
|
|
njanja
|
Hej curke....Evo me da se javim dok lavić spava....taman sam njega nahranila, a mm se zaželio tortilja pa sad moram njega nahraniti :) Nego, bila ja danas u Ri rodilištu, sudjelovala sam pred porod u nekom istraživanju pa sam morala donjeti uzorak mlijeka (kosu, urin i krv su mi uzeli prije..)...Uglavnom, odoh ja na 3. kat gdje je rađaona da odnesem babici poklon da se počasti kada mi je već bila jako dobra i sretnem curu koja sjedi na klupici pred rađaonom sa mamom, trudna i sva blijeda, preplašena.....I ja ju pitam da li ima trudove, kaže da su joj sada počeli, a ja joj kažem da sam ja rodila pred mjesec dana, a njena mama će njoj tješeći je: "vidiš, a sada izgleda ko ptičica".... ja krepala od smijeha.....Imala sam osjećaj kao da nikad nisam ja bila tako uzbuđena kao ta cura.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:47:43
|
|
|
|
njanja
|
A joj Majo...ma nije čudno kada je stvarno prevruće i koma vrijeme....Imaj si dok si sama sa njim stalno bočicu vode kraj sebe da, ako te slučajno opet ulovi, da si spremna :) Jel sad sve ok?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:49:49
|
|
|
|
njanja
|
Bez brige Tonkice, 2 tj nećeš čekati...to oni teoretski kažu da je trudnoća +- 2 tj, ali mislim da bi ti provocirali porod kada biš čekala do 2 tj.....Ma sada će tebe lagano trudovi.......
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:53:08
|
|
|
|
božica
|
a joj majo dobro si ti cure rekla imaj boćicu vode sa sobom-a oće to tako najedanputa-tako i meni zna biti al si me nasmijala noge u zrak
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:53:52
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: njanja Bez brige Tonkice, 2 tj nećeš čekati...to oni teoretski kažu da je trudnoća +- 2 tj, ali mislim da bi ti provocirali porod kada biš čekala do 2 tj.....Ma sada će tebe lagano trudovi....... potpisujem
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:56:23
|
|
|
|
tonkica
|
Joj, nadam se da budu! Nestrpljivi smo i mm i ja. Šta nam Jan radi? Pava?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 14:56:27
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Joj dok sve polovim što ste pisale danas.... To vi samo dok mene nema ili se slučajno potrefi? Majo jel ti sad bolje? Jel to niski ili visoki tlak?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:02:02
|
|
|
|
njanja
|
A joj tonkice, jedno od najljepših osjećaja je to iščekivanje poroda-ono znaš da će brzo doći, a trudan se super osijećaš.... jan spava, frajer je papao u 11 h i ja ga dignem da podrigne, a on meni zaspi na ramenu....ja ga spustim u krevet, a on njurga i tako par puta...i šta ću ostao mali na ramenu, a ja klafrala na telefon-ništa njemu ne smeta...I onda je papao opet u 13 h i pak zaspao u našem krevetu...pa sam ga omeđila jastucima i sada spava ko top....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:03:37
|
|
|
|
tonkica
|
Mrvica mala! Nek samo pava i raste. To mu je sad jedini poso, dok malo ne poraste.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:09:49
|
|
|
|
njanja
|
Danas sam se vagala-prvo ja, a onda sa Jancicem-razlika je 4,5 kg :)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:20:55
|
|
|
|
tonkica
|
Meni se danas sestra na vaganju čudila: prošli tjedan 86,2 kg, danas 85. Veli kak joj je čudno da mršavim sad na kraju. Rekoh, nisu mi noge otečene, valjda zato. Jan znači već ima 4,5! za njega!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:29:31
|
|
|
|
tonkica
|
Pozdrav od mene do poslije. MM mi se dosađuje, pa me tjera s kompa. PUSA svima
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:33:57
|
|
|
|
Ruža
|
Dobro sam ja rekla čim ja stignem svi brišete... Nitko neće da se druži samnom...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:34:58
|
|
|
|
njanja
|
Rosi, ja ću se družiti dok me janko ne pozove
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!