Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:00:40
|
|
|
|
božica
|
Bravo njanja -a koju mjuzu si mu pustila
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:02:32
|
|
|
|
njanja
|
Božice, sutra onda pohani kruh!!!!!!JUPIIIIIII
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:03:42
|
|
|
|
njanja
|
Ma imam onu zvjezdicu koja se upali pa po mraku po zidu crta neke zvjezdice i mjesece, a i svira...Ima 3 muzike, jedna je podnošljiva pa mu tu pustim...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:26:48
|
|
|
|
koka
|
Bok savima, Mila spava od 9 pa da vas pozdravim.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:27:23
|
|
|
|
njanja
|
opa koka! tu si
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:31:33
|
|
|
|
koka
|
Bok njanja, pa i meni jučer Mila samo na sisi htijela biti. A možda je bila samo žedna . Ti Janu več mjuzu puštaš . ja sam danas odlučila štrajkat, ništa neću raditi .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:37:15
|
|
|
|
njanja
|
Da, juče smo i u autu puštali mjuzu, ja pjevala, a on spavo ko blesav :) Kažem ja mm-u da je on naviknut na mjuzu u autu iz trbuha
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:39:00
|
|
|
|
koka
|
Moja je naučena na vikanje , Roko ne ovo, Roko ne ono.... zato mi se smješi kad spomenem Rokovo ime .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:45:18
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Eto i mene. Idem vas pročitati što ste pisale pa se bacam u komentiranje!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:50:44
|
|
|
|
koka
|
Ja nemam vremena za čitati, kad budem imala više vremena ću imati šta raditi . Evo moj miš se vrti, zna da mamu bole sise i da ih treba sprazniti . Ako nestanem znate gdje sam.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:51:02
|
|
|
|
njanja
|
Ja se vratim....stavljam pelene sušiti (Koka, ti si još na 1 peleni za široko povijanje?)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 12:53:25
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: koka . Ako nestanem znate gdje sam. Isto tako vrijedi i za mene
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:07:40
|
|
|
|
Ruža
|
Vidim ja svega tu ima. I dogovaranja za Zg i rođendana i pohanog kruha i sisanja i pelena, svašta, svašta. Znači noćas bilo masovno nespavanje? Omah mi je lakše, reko nije vrag da će me sad kad ću na godišnji nesanica uloviti. Moram se pohvaliti da su moji majstori stigli i radi se naveliko. Ko bi rekao da će ikada zvuk bušilice biti pjesma za moje uši? Dobro, je da bi išla malo oko ubiti, ali ne smijem se žaliti.
< Poruku je uredio Ruža -- 9.7.2008 13:10:18 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:17:34
|
|
|
|
koka
|
evo mala papala, pa idem se malo pozabaviti , nešto mi mirišu pelene . da njanja, nama su rekli prve 3 sedmice 1 pelena, poslije do prve kontrole 2.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:21:49
|
|
|
|
tonkica
|
Bravo za Ružine majstore! Mi se vratili iz skitnje, mm ošo malo prozujat do frenda, a ja odmah k vama u birc da vidim šta je novoga.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:25:09
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica pa ti nam pravo skitaš, a mi mislile da te krenulo sinoć? I kako nam se osjećaš sad kad je još samo jedan dan ostao?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:26:19
|
|
|
|
tonkica
|
Ma kakvi, ne da se mojoj Mii još van. Napetost je u zraku, iščekivanje... Sutra moram doktorici po uputnicu za bolnicu, pa bumo vidli šta dalje...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:32:59
|
|
|
|
Ruža
|
Obično su curke male ljenivice i vole u buši malo duže ostati. Ah te žene, treba im vremena da se Ma neka ona sama odluči kad je najbolji trenutak za nju.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:45:07
|
|
|
|
tonkica
|
Tako je! Ona najbolje zna kad je pravo vrijeme, tak da mi ne ostaje niš drugo nego čekat. Da, sad sam se sjetila! Sanjala sam noćas da sam rodila i to dečka ne curicu. Došli smo doma iz bolnice, pa nije htio cicat... Sami problemi...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:46:29
|
|
|
|
koka
|
Moja Mila opet spava. Draga tonkice još 1 do termina . To je to. Osiječaš li šta ili češ i ti još brijati s nama . Iva i ja smo prenjele , baš me zanima dali se Mii žuri, zna ona da je vani vruće.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:48:01
|
|
|
|
tonkica
|
Slatka mala curka samo pava? Baš super! Nema nikakvih nagovještaja Koka. Baš me jučer i mama gledala i komentirala da neću još, da mi se ni trbuh još ne spušta dolje. Sve naše beboline cure ostaju duže, neš im se ne žuri na ovu vrućinu vani.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 13:57:27
|
|
|
|
Ruža
|
Kokita i ja bi da moj Đuro bude takav u trenu i nahranjen i presvučen i odmah da pava. Ali s obzirom što danas izvodi čisto sumnjam da će biti neka dobrica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:02:50
|
|
|
|
maja
|
Bokić! Ovo moje malo stvorenje je danas užasno, samo cvili i jede i opet cvili, a ja umorna ko pas! O čini se da se nekome očice sklapaju imam posla, nadam se da će brzo! A i moje pelene se peru, tak da će sutra biti peglanja!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:04:25
|
|
|
|
tonkica
|
Haj Majo! Sad će ti Noić zaspati, pa buš se i ti mogla malo odmoriti.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 14:06:03
|
|
|
|
koka
|
Ružo moja to ništa ne znači . Mila je toliko skakala da mi se činilo da ćekroz pupak van.- Pa znaš i sama koliko se vrtila, prvo glava pa guza pa opet glava . Mislim da se cura sad samo odmara od svega toga . Čekaj da skupi snagu pa će i ona početi .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!