Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:13:03
|
|
|
|
dominik
|
dok je ljeto i toplina ne zamaram se time jer bum pusila na terasi
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:14:14
|
|
|
|
Indy
|
ja nisam pušač, ali svjejedno mislim da je ta zabrana bezveze. kako mogu u kafićima zabraniti pušiti.
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:15:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: malina Kao što svi znamo, od sutra u RH više nema pušenja u javnim prostorijama, kafićima, zatvorenim prostorijama itd. Vaši komentari, za ili protiv, da li se veselite ili pomišljate na samoubojstvo? Reci cu samo jedno - napokon Zao mi je svih koji ce to tesko podnijeti jer razumijem pusacku naviku i strast, ali napokon cu negdje pojesti pizzu ili gablec da uz to ne pojedem i kubik dima. Napokon cu otici popiti kavu da poslije ne moram kompletnu garderobu u masinu za pranje. Bravo
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:16:34
|
|
|
|
anaxx
|
slušala sam jućer na radiju kako se zezaju na tu temu - u RH više nema ''pušenja'' po kafićima, nego samo piće, razgovor, druženje, a onda ako vas partner pozove u kuću možda bude i pušenja...
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:16:52
|
|
|
|
malina
|
Mislite li da će se ova zabrana dosljedno provoditi u praksi ili će ostati mrtvo slovo na papiru?
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:17:44
|
|
|
|
malina
|
hahaha.....pušenje odsad samo u vlastitom domu
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:17:51
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: malina Mislite li da će se ova zabrana dosljedno provoditi u praksi ili će ostati mrtvo slovo na papiru? Nadam se da nece ostati mrtvo slovo na papiru, mada se ne bih ni najmanje cudila
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:17:58
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: malina Mislite li da će se ova zabrana dosljedno provoditi u praksi ili će ostati mrtvo slovo na papiru? mislim da su kazne velike... mislim da da.
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:17:58
|
|
|
|
FIONA
|
kao bvši pušač mogu reči da svi koji još puše ne znaju kako je to dobra stvar...i napokon ću sa malom moći u miru na kavicu i u zatvoreni prostor kada će vani bit kiša ili hladno!!!...nisi mogao pojesti kolač da ti nije netko dimio pod nosom...a sada....
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:18:30
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: dominik dok je ljeto i toplina ne zamaram se time jer bum pusila na terasi isto tako i ja.Al zamislimo sad npr svadbu,ljudi ko u priči,a svi vani čikaju! Razumijem nepušače,mm ne puši,al ne znam..bumo vidli kak bu to hodalo.
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:19:51
|
|
|
|
tikica_69
|
zaba, zato treba znati napraviti svadbu kao ja npr
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:20:40
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: dominik dok je ljeto i toplina ne zamaram se time jer bum pusila na terasi isto tako i ja.Al zamislimo sad npr svadbu,ljudi ko u priči,a svi vani čikaju! Razumijem nepušače,mm ne puši,al ne znam..bumo vidli kak bu to hodalo. i zabava ce se preseliti na terasu ...ma svadba bu inspekciji uletila ko secer...zamisli 5 minuta posla a kasa puna...ma ko ce u hrpi oh 200 ljudi uspjeti pusenje zabraniti kad se nacugaju..ma
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:21:57
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA kao bvši pušač mogu reči da svi koji još puše ne znaju kako je to dobra stvar...i napokon ću sa malom moći u miru na kavicu i u zatvoreni prostor kada će vani bit kiša ili hladno!!!...nisi mogao pojesti kolač da ti nije netko dimio pod nosom...a sada.... fiona u zg ima hrpa slasticarni u kojima se ne pusi od prije...znam jer ih izbjegavam
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:23:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Zato jer ste mi sve drage, nadam se da cete naci put da se odviknete od te ruzne navike!!!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:23:52
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: FIONA kao bvši pušač mogu reči da svi koji još puše ne znaju kako je to dobra stvar...i napokon ću sa malom moći u miru na kavicu i u zatvoreni prostor kada će vani bit kiša ili hladno!!!...nisi mogao pojesti kolač da ti nije netko dimio pod nosom...a sada.... fiona u zg ima hrpa slasticarni u kojima se ne pusi od prije...znam jer ih izbjegavam hiihihihihihihihii....luda si skroz!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:25:43
|
|
|
|
malina
|
Ja sam isto bila sasvim solidan pušač prije trudnoće, ali moram priznati da se veselim, jer ne namjeravam nastaviti s pušenjem nakon što rodim, a ova zabrana bi mi mogla pomoći u prestajanju. Kad je došla na snagu zabrana pušenja na radnom mjestu, jednostavno nisam pušila na poslu i nije mi bio bed. Želim samo reći da je u mom slučaju to bilo OK, ali ne znam da li drakonske zabrane funkcioniraju baš na svima, jer nismo svi isti. Čisto me zanima kako dišete na tu temu.....
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:26:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Disemo lakse otkad je zabranjeno pušenje na javnim mjestima
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:26:51
|
|
|
|
dominik
|
no kad razmislim di sam ja bila na kavi u zadnje 3 godine...jedino od 7:30 do 8 u bircu kod posla a ak inspekcija radi od 8:0 nabijem ih na cigaretu
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:27:13
|
|
|
|
malina
|
Nice choice of words.....
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:27:26
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: malina Kao što svi znamo, od sutra u RH više nema pušenja u javnim prostorijama, kafićima, zatvorenim prostorijama itd. Vaši komentari, za ili protiv, da li se veselite ili pomišljate na samoubojstvo? Reci cu samo jedno - napokon Zao mi je svih koji ce to tesko podnijeti jer razumijem pusacku naviku i strast, ali napokon cu negdje pojesti pizzu ili gablec da uz to ne pojedem i kubik dima. Napokon cu otici popiti kavu da poslije ne moram kompletnu garderobu u masinu za pranje. Bravo Potpuno te citiram, potpisujem Samo mogu reč napokon
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:27:47
|
|
|
|
plavka
|
ja sam nepušač i još sam trudna, mm je pušač i zbog mog stanja puši na balkonu i ima obzira kad idemo nekom u goste koji imaju malu bebicu ili su nepušaći da popuši na balkonu ali neslažem se sa zabranom pušenja, kadkad mi ga je žao gledat na balkonu jer mu je to jedini porok bar za kojeg ja znam....
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:29:14
|
|
|
|
vjerae
|
Iskreno mislim da gdje je i mrvica hrane nije potreban dim cigarete a obićan kafić ko voli nek izvoli a kome smeta nemora bit tamo,a i nama roditeljima nije mjesto u takvim prostorima sa malom djecom,zato ću rađe u slastičarnu na radost djece a i mene.Bivši sam pušač.
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:30:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik no kad razmislim di sam ja bila na kavi u zadnje 3 godine...jedino od 7:30 do 8 u bircu kod posla a ak inspekcija radi od 8:0 nabijem ih na cigaretu
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 12:30:14
|
|
|
|
tikica_69
|
plavka, ako to ga je zao, onda mu objasni koliko steti svom zdravlju....mislim da je to bolji nacin zaljenja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!