|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte
5.5.2009 16:01:32   
Kika83
Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju

Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće?
sori ali malo mi je čudan takav stav

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 51
5.5.2009 16:06:02   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Kika83

Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju

Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće?

ne čudan nego sebičan!!!!!....kaj bi trebala samo doma biti i kad sunce grane u parku ali ne na svakom čošku!!!!...aloooooo....mislim dakle!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 52
5.5.2009 16:08:35   
cokolada
Ne kuzim taj stav da dijeca nemaju sto raditi u kaficima. Zasto ja ne bih povela svoje djete u kafic kako ga vodim na ostala mjesta pa i to je dio socijalizacije.
Nisu tu samo djeca bitna, zasto ja koja ne pusim bi trebala udisati taj dim i sva smrditi po cigaretama?
Kod svega nam je ostavljen izbor da radis sto zelis, a sa pusacima, hoces ili neces moras udisati dim, pa zbog cega? Tim vise sto se zna da je to stetno.

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 53
5.5.2009 16:12:52   
Thea
Ja sam ionako prešla na ekološke pa pušim samo doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali i ja se s frendicama nađem u bircu na kavi i moji klinci su išli s menom,iako se tamo puši nisu udahnuli ništa toliko štetnije što ne udišu svaki dan u šetnji po grad(razni ispušni dimovi iz auta,tvornica isl)......U redu nećemo sad ići u birc ako je tamo stanje da ne vidiš prst pred nosom,ali ću i dalje ići na kavu u birc.....Kad je lijepo sjedimo vani kad nije unutra....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 54
5.5.2009 16:18:24   
Kika83
Ova tema je: Pušači protiv nepušača ili obrnuto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio Kika83 -- 5.5.2009 16:19:03 >

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 55
5.5.2009 16:19:09   
Thea
Pa gdje sam onda ja među nepušačima ili pušačima??????user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 56
5.5.2009 16:19:57   
Kika83
IZVORNA PORUKA: Thea

Pa gdje sam onda ja među nepušačima ili pušačima??????user posted image user posted image

zavisi šta pušiš user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 57
5.5.2009 16:35:25   
kitty
vi se prepirite a ja odoh na moju teracu zapalit jer u kuci ne pusimuser posted image
postujem nepusace,ne pusim u blizini djece,ne pusim u kuci,na poslu imamo prostoriju za pusenje.
ovaj zakon mi se cini pretjeran,a zazivjet nece sigurno jer drzava dobiva jako puno od velike TDR.kad shvate da su u gubitku przo ce ga povucuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam za odvojenu prostoriju za pusace u sklopu kafica

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 58
   [Obrisani korisnik]
5.5.2009 16:39:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu huanita)
  Neposredna veza do poruke: 59
5.5.2009 18:04:49   
pikachu
Negdje sam na tragu razmišljanjima Wukovarke, Thee, Kitty i Cvrcka... Svaku bi ponešto citirala...
user posted image Kao prvo mislim da se trebaju dozvoliti odvojene prostorije u kafićima za pušače i nepušače (dok sam pušila uvijek sam pazila na one znakove di je dozvoljeno pušenje, iako znam da puno njih to ignorira što nije u redu)... I oni koji imaju dozvoljeno pušenje moraju uvesti pravi sustav ventilacije, a ne da u kafiću režeš nožem dim jer se štedi, a previše je zima vani da se non-stop lufta...
U slastičarnama je ionako već zabranjeno, a isto bi trebalo biti na svim mjestima gdje se jede...
Što se tiče samog zakona i da li će zaživjeti, iskreno ne vjerujem jer je duhanski lobi prejak, a država dobiva previše novca od njega pa će se oni već nekako dogovoriti...
A što se tiče udisanja štetnih tvari, najviše popiuser posted image user posted image  (uz ove kafiće bez ventilacije sa 100 ljudi unutra) od smrada auta ili kada kraj neke tvornice prođeš, a ono smrad za onesvijestiti se...

I nisam se baš odredila do kraja... user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 60
5.5.2009 19:28:19   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Kakvo to vrijeme dolazi? Sto je sljedece na zabrani?

S ovim sam htjela reci da cigarete zabranjuju, a drogerasima cak daju igle da se i dalje fiksaju

Neposredna veza do poruke: 61
5.5.2009 19:47:17   
FIONA

Kakvo to vrijeme dolazi? Sto je sljedece na zabrani?

S ovim sam htjela reci da cigarete zabranjuju, a drogerasima cak daju igle da se i dalje fiksaju

mislim da je ovo ipak pre osjetljiva tema da se ubaci u ovaj kontekst...moje skromno mišljenje!user posted image

Neposredna veza do poruke: 62
5.5.2009 21:56:48   
dominik
sutnja je zlatouser posted image

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/19810/Pusac-se-moze-braniti-sutnjom.html

i btw da bi vam napisali prijavu mora biti policajac sa njime a veli mmama da im fali kadra...i jos jedna fora..kad narucis kavu dobis clansku iskaznicu birca koji je u biti klub (privat) a ne ugostiteljski objekt i dimi koliko zelis

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 63
5.5.2009 22:27:39   
dominik
tako da drage moje u moj klub nebute sa kikacimauser posted image a nebum ni jauser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 64
5.5.2009 22:43:23   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: kitty

Ma kakva odvojena prostorija za pušače? To je kao da u bazenu odvojiš mjesto za pišanje!!! user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 65
5.5.2009 22:44:40   
dominik
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ma kakva odvojena prostorija za pušače? To je kao da u bazenu odvojiš mjesto za pišanje!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 66
5.5.2009 22:45:40   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Jedan birc, dvije prostorije, dva sanka

Samo mislim da nitko nema novaca za bas tolika preuredjenja
Puno obrtnika bude propalo od sutra

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 67
5.5.2009 22:58:59   
Viky
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Reci cu samo jedno - napokon user posted image
Zao mi je svih koji ce to tesko podnijeti jer razumijem pusacku naviku i strast, ali napokon cu negdje pojesti pizzu ili gablec da uz to ne pojedem i kubik dima.
Napokon cu otici popiti kavu da poslije ne moram kompletnu garderobu u masinu za pranje.
Bravo user posted image

uzela si mi riječ iz usta,potpuno se slažem s tobom Tikice

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 68
5.5.2009 23:13:14   
MILLA

IZVORNA PORUKA: Thea

zavisi šta pušiš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....tako je!  ionako su nam počele terasice,tu čemo pušikati do mile volje-pa neće valjda na terasama zabraniti?? a do zime če valjda opet izmislit nešto novo... ja pušikam...i ako ne mogu zapalit uz kavu-ne vidim gušta. al nisam protiv...nije u redu za ugostitelje,posebno za disko klubove,al šta češ?! po meni če jadni ugostitelji nadrapat a mi nečemo zbog toga prestat pušit!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 69
6.5.2009 8:01:24   
ivanaa
glupost,ja sam momentalno nepusac i smeta mi miris dima al mislim da je to totalna diskriminacija i totalni promasaj za turizam.Jel znate da je Hitler prvi donio takav zakon?Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je u ovom slucaju-katastrofa!!sto nisu donjeli zakon o povecanju porodiljne naknade??toliko je stvari u nasoj drzavi koje treba ispraviti a oni o pusenju??mislim halo??

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 70
6.5.2009 8:04:21   
FIONA
javio mi muž da u bircu do firme svi vani u kaputima dime a u bircu nema niti jedne pepeljare...da je baš ok, nema dima i jako puno ljudi pije kavu bez čika!....kolega s posla nije sa njim u autu htio do parkinga firme da si može zadimit jednu prije posla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 71
6.5.2009 13:34:19   
Zvonki
Danas vodim djecu u birc da proslavimo ovo! Uživat ćemo dok još možemo...user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 72
6.5.2009 13:37:15   
tikica_69
A sad malo kontra vijesti user posted image  
Kinezima naredili da što više puše

I dok se većina zemalja bori protiv pušenja, lokalna vlast u središnjoj Kini izdala je uredbu kojom propisuje građanima da moraju popušiti najmanje pola milijuna paketa cigareta kako bi poboljšali ekonomsku situaciju u regiji
Uredbu je izdala vlast u provinciji Hubei u središnjem dijelu Kine, a kaznit će sve koje uhvate da puše cigarete suparničkih proizvođača iz susjednih provincija. Čak su i školama dostavljene pušačke kvote za profesore, a upravni ured u jednom selu mora kupiti čak 400 šteka cigareta godišnje za svoje zaposlenike.

Ovakav bi potez treba napuniti proračun lokalnih upravnih jedinica i zaštititi lokalne proizvođače cigareta kojih u Kini ima preko stotinu, piše Telegraph.

Kina ima oko 350 milijuna pušača od kojih milijun godišnje umre od bolesti povezanih s pušenjem. Unatoč antipušačkim kampanjama, porez na cigarete jedan je od važnijih financijskih injekcija kineskom proračunu.

Lokalna vlast u provinciji Hubei toliko je ozbiljno shvatila svoj zadatak da je osnovala posebnu jedinicu za nadziranje pušača.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 73
6.5.2009 13:39:35   
tikica_69
I u mojoj firmi je zakon poprilicno zazivio....jutros je vec i unutarnja kontrola bila

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 74
6.5.2009 14:40:28   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: FIONA

ne čudan nego sebičan!!!!!....kaj bi trebala samo doma biti i kad sunce grane u parku ali ne na svakom čošku!!!!...aloooooo....mislim dakle!

Ne,nije taj stav ni cudan ni sebican,da nije izmisljen taj zakon ne bi mi nitko ni razmisljali o tome hocemo li voditi djecu na pojedina mjesta...Ja sam to napisala i z svoje perspektive,a ne da se netko naljuti,sorry ako je tako ispalo.Samo sam htjela reci da se nikako ne slazem sa zakonom,nista drugo,zao mi je ako sam nekoga uvrijedila. Moje dijete,recimo,nikada ne ide sa mnom u kafic,jer ju imam s kime ostaviti,mozda bi drugacije razmisljala da nemam. Da je diskriminacija,je,ali sta sad,tako je kako je,postovat cu zakon i gotovo.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!