Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:01:32
|
|
|
|
Kika83
|
Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće? sori ali malo mi je čudan takav stav
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:06:02
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće? sori ali malo mi je čudan takav stav ne čudan nego sebičan!!!!!....kaj bi trebala samo doma biti i kad sunce grane u parku ali ne na svakom čošku!!!!...aloooooo....mislim dakle!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:08:35
|
|
|
|
cokolada
|
Ne kuzim taj stav da dijeca nemaju sto raditi u kaficima. Zasto ja ne bih povela svoje djete u kafic kako ga vodim na ostala mjesta pa i to je dio socijalizacije. Nisu tu samo djeca bitna, zasto ja koja ne pusim bi trebala udisati taj dim i sva smrditi po cigaretama? Kod svega nam je ostavljen izbor da radis sto zelis, a sa pusacima, hoces ili neces moras udisati dim, pa zbog cega? Tim vise sto se zna da je to stetno.
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:12:52
|
|
|
|
Thea
|
Ja sam ionako prešla na ekološke pa pušim samo doma. Ali i ja se s frendicama nađem u bircu na kavi i moji klinci su išli s menom,iako se tamo puši nisu udahnuli ništa toliko štetnije što ne udišu svaki dan u šetnji po grad(razni ispušni dimovi iz auta,tvornica isl)......U redu nećemo sad ići u birc ako je tamo stanje da ne vidiš prst pred nosom,ali ću i dalje ići na kavu u birc.....Kad je lijepo sjedimo vani kad nije unutra....
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:18:24
|
|
|
|
Kika83
|
Ova tema je: Pušači protiv nepušača ili obrnuto
< Poruku je uredio Kika83 -- 5.5.2009 16:19:03 >
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:19:09
|
|
|
|
Thea
|
Pa gdje sam onda ja među nepušačima ili pušačima??????
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:19:57
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Thea Pa gdje sam onda ja među nepušačima ili pušačima?????? zavisi šta pušiš
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 16:35:25
|
|
|
|
kitty
|
vi se prepirite a ja odoh na moju teracu zapalit jer u kuci ne pusim postujem nepusace,ne pusim u blizini djece,ne pusim u kuci,na poslu imamo prostoriju za pusenje. ovaj zakon mi se cini pretjeran,a zazivjet nece sigurno jer drzava dobiva jako puno od velike TDR.kad shvate da su u gubitku przo ce ga povuc ja sam za odvojenu prostoriju za pusace u sklopu kafica
|
|
[Obrisani korisnik] 5.5.2009 16:39:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 18:04:49
|
|
|
|
pikachu
|
Negdje sam na tragu razmišljanjima Wukovarke, Thee, Kitty i Cvrcka... Svaku bi ponešto citirala... Kao prvo mislim da se trebaju dozvoliti odvojene prostorije u kafićima za pušače i nepušače (dok sam pušila uvijek sam pazila na one znakove di je dozvoljeno pušenje, iako znam da puno njih to ignorira što nije u redu)... I oni koji imaju dozvoljeno pušenje moraju uvesti pravi sustav ventilacije, a ne da u kafiću režeš nožem dim jer se štedi, a previše je zima vani da se non-stop lufta... U slastičarnama je ionako već zabranjeno, a isto bi trebalo biti na svim mjestima gdje se jede... Što se tiče samog zakona i da li će zaživjeti, iskreno ne vjerujem jer je duhanski lobi prejak, a država dobiva previše novca od njega pa će se oni već nekako dogovoriti... A što se tiče udisanja štetnih tvari, najviše popi (uz ove kafiće bez ventilacije sa 100 ljudi unutra) od smrada auta ili kada kraj neke tvornice prođeš, a ono smrad za onesvijestiti se... I nisam se baš odredila do kraja...
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 19:28:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Kakvo to vrijeme dolazi? Sto je sljedece na zabrani? S ovim sam htjela reci da cigarete zabranjuju, a drogerasima cak daju igle da se i dalje fiksaju
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 19:47:17
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: Wukovarka Kakvo to vrijeme dolazi? Sto je sljedece na zabrani? S ovim sam htjela reci da cigarete zabranjuju, a drogerasima cak daju igle da se i dalje fiksaju mislim da je ovo ipak pre osjetljiva tema da se ubaci u ovaj kontekst...moje skromno mišljenje!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 22:27:39
|
|
|
|
dominik
|
tako da drage moje u moj klub nebute sa kikacima a nebum ni ja
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 22:43:23
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: kitty ja sam za odvojenu prostoriju za pusace u sklopu kafica Ma kakva odvojena prostorija za pušače? To je kao da u bazenu odvojiš mjesto za pišanje!!!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 22:44:40
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: kitty ja sam za odvojenu prostoriju za pusace u sklopu kafica Ma kakva odvojena prostorija za pušače? To je kao da u bazenu odvojiš mjesto za pišanje!!!
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 22:45:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: kitty ja sam za odvojenu prostoriju za pusace u sklopu kafica Ma kakva odvojena prostorija za pušače? To je kao da u bazenu odvojiš mjesto za pišanje!!! Jedan birc, dvije prostorije, dva sanka Samo mislim da nitko nema novaca za bas tolika preuredjenja Puno obrtnika bude propalo od sutra
|
|
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 22:58:59
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Reci cu samo jedno - napokon Zao mi je svih koji ce to tesko podnijeti jer razumijem pusacku naviku i strast, ali napokon cu negdje pojesti pizzu ili gablec da uz to ne pojedem i kubik dima. Napokon cu otici popiti kavu da poslije ne moram kompletnu garderobu u masinu za pranje. Bravo uzela si mi riječ iz usta,potpuno se slažem s tobom Tikice
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 5.5.2009 23:13:14
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Thea Pa gdje sam onda ja među nepušačima ili pušačima?????? zavisi šta pušiš ....tako je! ionako su nam počele terasice,tu čemo pušikati do mile volje-pa neće valjda na terasama zabraniti?? a do zime če valjda opet izmislit nešto novo... ja pušikam...i ako ne mogu zapalit uz kavu-ne vidim gušta. al nisam protiv...nije u redu za ugostitelje,posebno za disko klubove,al šta češ?! po meni če jadni ugostitelji nadrapat a mi nečemo zbog toga prestat pušit!
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 8:01:24
|
|
|
|
ivanaa
|
glupost,ja sam momentalno nepusac i smeta mi miris dima al mislim da je to totalna diskriminacija i totalni promasaj za turizam.Jel znate da je Hitler prvi donio takav zakon?Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je u ovom slucaju-katastrofa!!sto nisu donjeli zakon o povecanju porodiljne naknade??toliko je stvari u nasoj drzavi koje treba ispraviti a oni o pusenju??mislim halo??
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 8:04:21
|
|
|
|
FIONA
|
javio mi muž da u bircu do firme svi vani u kaputima dime a u bircu nema niti jedne pepeljare...da je baš ok, nema dima i jako puno ljudi pije kavu bez čika!....kolega s posla nije sa njim u autu htio do parkinga firme da si može zadimit jednu prije posla.....
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 13:34:19
|
|
|
|
Zvonki
|
Danas vodim djecu u birc da proslavimo ovo! Uživat ćemo dok još možemo...
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 13:37:15
|
|
|
|
tikica_69
|
A sad malo kontra vijesti Kinezima naredili da što više puše I dok se većina zemalja bori protiv pušenja, lokalna vlast u središnjoj Kini izdala je uredbu kojom propisuje građanima da moraju popušiti najmanje pola milijuna paketa cigareta kako bi poboljšali ekonomsku situaciju u regiji Uredbu je izdala vlast u provinciji Hubei u središnjem dijelu Kine, a kaznit će sve koje uhvate da puše cigarete suparničkih proizvođača iz susjednih provincija. Čak su i školama dostavljene pušačke kvote za profesore, a upravni ured u jednom selu mora kupiti čak 400 šteka cigareta godišnje za svoje zaposlenike. Ovakav bi potez treba napuniti proračun lokalnih upravnih jedinica i zaštititi lokalne proizvođače cigareta kojih u Kini ima preko stotinu, piše Telegraph. Kina ima oko 350 milijuna pušača od kojih milijun godišnje umre od bolesti povezanih s pušenjem. Unatoč antipušačkim kampanjama, porez na cigarete jedan je od važnijih financijskih injekcija kineskom proračunu. Lokalna vlast u provinciji Hubei toliko je ozbiljno shvatila svoj zadatak da je osnovala posebnu jedinicu za nadziranje pušača.
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 13:39:35
|
|
|
|
tikica_69
|
I u mojoj firmi je zakon poprilicno zazivio....jutros je vec i unutarnja kontrola bila
|
|
RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte 6.5.2009 14:40:28
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Kika83 Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće? sori ali malo mi je čudan takav stav ne čudan nego sebičan!!!!!....kaj bi trebala samo doma biti i kad sunce grane u parku ali ne na svakom čošku!!!!...aloooooo....mislim dakle! Ne,nije taj stav ni cudan ni sebican,da nije izmisljen taj zakon ne bi mi nitko ni razmisljali o tome hocemo li voditi djecu na pojedina mjesta...Ja sam to napisala i z svoje perspektive,a ne da se netko naljuti,sorry ako je tako ispalo.Samo sam htjela reci da se nikako ne slazem sa zakonom,nista drugo,zao mi je ako sam nekoga uvrijedila. Moje dijete,recimo,nikada ne ide sa mnom u kafic,jer ju imam s kime ostaviti,mozda bi drugacije razmisljala da nemam. Da je diskriminacija,je,ali sta sad,tako je kako je,postovat cu zakon i gotovo.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!