|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF / ICSI
4.5.2009 21:31:08   
crvenkapica
da    jeste   i to  dvije

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 451
4.5.2009 21:39:51   
crvenkapica
a  draga moja  i mm  je dobio  dijagnozu  asthenozoospermija  i  kad je  doktorica  vidjela  nalaze  odma mi je  dala  uputnicu   kod   specijaliste  zbog  MPO/IVF....nikakve mi  tablete nije propisala  ni   rekla   da  probam     popraviti  nalaz....ni vremena mi nije  dala  nego  odmah   aj ca....i ja sam  bila  strasno ljuta  i jos sam....jer mi je sve to  strano...user posted image   ali  sam    svejedno kupila  svakakvih  vitamina i  pijemo  cajeve i  svasta nesta  pa  cemo  ponovit    nalaz jer ja to  zelim   ...a njih  ko šiša.....

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 452
4.5.2009 23:59:31   
anastasija0702
jesi li probala taj astaksantin tj bioastin. ja sam očajna ali ne toliko da molim za bebu, imati ću puno djece pa makar išla po cijelome svijetu tražeći lijek. nismo neplodni, ja to ne priznam. samo nam treba pomoć neki čaj ili što već i opet će biti ok. ja se nadam da će taj astaksantin pomoći. pije ga 4 puta na dan. dosta, valjda će za mj dana bit rezultata. gade mi se dr. tek sad sam potpuno izgubila povjerenje u njih. ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 453
5.5.2009 7:32:15   
dominik
nisam bas upucena ali citala sam na jednom forumu kako je tip pokusavao sa zenom bebu radit i na kontroli su otkrili da ima tumor na kako ja to od milja zovem zvonu i malo plicaca, odstranili mu jedno zvono...bilo problema i dalje i pokazalo se da ima ful malo plivaca...to ljeto je isao sa ekipom na more biciklima i kad su se vratili nalaz je pokazao nevjerojatno poboljsanje...nakon nastavka bavljenja sportom jos su se poboljsali....sad veli imaju bebaca i stanje sa plivacima je ok...

Neposredna veza do poruke: 454
5.5.2009 9:27:01   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: anastasija0702

ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

Zaista se nadam da ti nikada u zivotu nece trebati lijecnicka pomoc jer ovo sto si napisala je ruzno i tuzno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 455
5.5.2009 9:39:59   
anaxx
IZVORNA PORUKA: tikica_69

ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

Zaista se nadam da ti nikada u zivotu nece trebati lijecnicka pomoc jer ovo sto si napisala je ruzno i tuzno user posted image

potpisujem tikica,

anastazija
umjesto da kažeš da smo sretni da ipak postoje načini da se ljudima pomogne da dobiju svoje bebice,
pa danas, u 21. stolječu postoje neizlječive bolesti od kojih se umire, šta na to kažeš....
sretno u životu.....i razmisli o svojim stavovima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 456
5.5.2009 9:41:18   
tikica_69
A mene danas boli kao da cu procuriti svaki cas user posted image
Mislim da cu prvo ujutro baciti jedan testic na kontrolu a onda eventualno vaditi krv, ako ne procurim do navecer uz ovakve bolove user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 457
5.5.2009 9:43:53   
mariola

A mene danas boli kao da cu procuriti svaki cas user posted image
Mislim da cu prvo ujutro baciti jedan testic na kontrolu a onda eventualno vaditi krv, ako ne procurim do navecer uz ovakve bolove user posted image

Nećeš nećeš, to sam i ja mislila a ipak me nešto vuklo da napravim test i bio je user posted image
Tako ćeš i ti sutra. user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 458
5.5.2009 9:46:49   
anaxx
stvarno ti gržim fige da ti se ostvari želja i da osjetiš malu mrvicu u sebi, a ja ću za tobom, nadam seuser posted image

drži se i pokušaj misli zabaviti nečim drugim!!! (ha, kao da je to moguće, znam po sebiuser posted image )

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 459
5.5.2009 10:01:55   
Kika83
IZVORNA PORUKA: anaxx

potpisujem tikica,

anastazija
umjesto da kažeš da smo sretni da ipak postoje načini da se ljudima pomogne da dobiju svoje bebice,
pa danas, u 21. stolječu postoje neizlječive bolesti od kojih se umire, šta na to kažeš....
sretno u životu.....i razmisli o svojim stavovima...

Slažem se sa vama cure

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 460
5.5.2009 10:03:00   
tikica_69
No, svatko ima pravo na svoj stav i zato se zaista nadam da ce anastazija uspjeti prirodno te da nece trebati lijecnicku pomoc user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 461
6.5.2009 0:02:39   
crvenkapica
nisam  kupovala ni jedan od toga...onako ja   sam napunila  frižider  voćem i  nekim  tabletama  gdje ima  cinka i selena  ,,,zatrpavam mm kikirikijem i  ne ocekujem  bas da  ce se  popraviti  spermiogram  ali   eto nadam se ....ponovit ce ga   slijedeci tjedan pa cemo vidjet.....uglavnom to nismo  uzimali....nadam  se da ce ti pomoci....

Neposredna veza do poruke: 462
6.5.2009 0:13:36   
crvenkapica

zasto si  protiv IVF?? nije ni meni drago,,  ali ako moram ,, ici cu...ne zelim da vrijeme  prolazi uzalud  da cekam i cekam....i  hop i imam  40god..nije to kao prije  20god kad je  bilo tabu tema...meni je to  skroz ok...vazno mi je samo da  imam jednog dana  bebu.....imam sad  32god..i  3 i pol godine  cekam...rekla sam  sebi   cekat mogu jos 2-3 mj.ali   vise ne....ove godine  zelim  ostat  trudne  bilo kako....pozzzzzz.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 463
   [Obrisani korisnik]
6.5.2009 8:36:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu crvenkapica)
  Neposredna veza do poruke: 464
6.5.2009 8:39:11   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Gdje si tikice? Jesi li napravila test?

mislim da je rekla da će dobiti povratni mail sa stanjem BETE pa da će nam javiti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 465
6.5.2009 9:17:21   
anaxx
želimo + , nadamo se pozitivnom testu, tikice javi dobre vijesti....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 466
6.5.2009 9:38:40   
tikica_69
Test veliki - , beta velika 0.....idemo dalje user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 467
6.5.2009 9:40:15   
anaxx
šmrc user posted image , idemo dalje....

Neposredna veza do poruke: 468
6.5.2009 9:41:56   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali kako kažeš, idemo dalje.

Neposredna veza do poruke: 469
6.5.2009 9:41:57   
dominik
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 470
6.5.2009 10:34:36   
Leva
Mila tako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 471
6.5.2009 10:36:08   
mamika
user posted image user posted image user posted image ajoj Tikice............
žao mi je

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 472
6.5.2009 10:40:42   
ejmama
žao mi je. 

H 07 E 09

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 473
6.5.2009 10:43:36   
novamama

Test veliki - , beta velika 0.....idemo dalje user posted image

žao mi je...user posted image

i to je to od plakanja, zaboravi i idemo dalje (ti i sva RR)

za početak, molim te promijeni u potpisu ono '9 neuspjelih pokušaja' - to samo zove da upišeš i 10 neuspjelih pokušaja....za promjenu napiši 'znam da me čekaš i doći ćeš mi kad obje budemo spremne!'

i samo pozitivno, molim teuser posted image
evo ti mala pomoć od mene, za početak: (slijedi u drugom postu)...

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 474
6.5.2009 10:46:55   
novamama

evo tiki, za tebeuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 6.5.2009 10:49:12 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!