Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:05:06
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: FIONA ...idem , već sam trebala gulit luk i mrkvu a ne ja ovdije tipkam!!! bude se samo napravilo riječi ti se pozlatile!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:05:15
|
|
|
|
pikachu
|
Što se tiče peglanja, ja kako Fiona... Daska je sklopljena i kupi prašinu; mm opegla sebi ako mu nešto treba, kod mene gotovo i nema stvari koje peglam jer ja to tako nategnem na štriku da bude kao da je ispeglano... Ajde lan peglam... Može biti za Twin lab, to je dobra marka, nisam probala... Pijem Omega-3 od Twinlaba i dobar mi je...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:05:35
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: FIONA u tom je štos..treba krenut... ...aj ti samo primi se pegle ja bum kuhaće...to nam je sudbina...kaj ćeš!!!hiihhiihih... ja bi rađe kuhaću ia da mene pitaš isto tako....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:05:49
|
|
|
|
ejmama
|
Zvrk jesu bili zadovoljni s tortom?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:06:45
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Što se tiče peglanja, ja kako Fiona... Daska je sklopljena i kupi prašinu; mm opegla sebi ako mu nešto treba, kod mene gotovo i nema stvari koje peglam jer ja to tako nategnem na štriku da bude kao da je ispeglano... Ajde lan peglam... Može biti za Twin lab, to je dobra marka, nisam probala... Pijem Omega-3 od Twinlaba i dobar mi je... da dobri su...ja sam jako puno proučavala koji i na kraju kao skup je ali imaš za dva mjeseca tako da ispadne jeftinije na kraju!!!!...idem..da sad fakat idem...bokić!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:06:59
|
|
|
|
m600
|
joj i ja se moram prihvatiti kuhače grrrrrrrr
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:07:17
|
|
|
|
Lady3
|
meni ručak prekipioooo jer verglam ovdje sa vama,mali harači po kući,a još pola dana moram izdurati s njima...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:07:31
|
|
|
|
m600
|
fiona pa-pa----uživaj draga
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:07:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok komadi.... Tko spominje peglanje?I ja imam hrpu veša za peglati,ali mislim da će sačekati do navečer,sad mi je jako vruće...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:07:40
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 meni ručak prekipioooo jer verglam ovdje sa vama,mali harači po kući,a još pola dana moram izdurati s njima... ...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:07:50
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Zvrk jesu bili zadovoljni s tortom? daaaaaaaaaaaaaaa ženska rekla da se odmah pribilježuje za krizmu za njezinu malu,a i malča cijena za veliku tortu treba tebi šta da radim?????ti možeš i dostavu da dobiješ (ako te budem našla)
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:09:03
|
|
|
|
Lady3
|
Fionita el brišeš noge s mojim ručnikom... mekan je ,daaa..
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:09:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA I ja imam hrpu veša za peglati,ali mislim da će sačekati do navečer,sad mi je jako vruće... ja sve šta tzreba po kući radim ujutro.poslije je zvrkićev termin,a navečer mm-ov
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:09:46
|
|
|
|
m600
|
cure pozdravljam vas...odoh praviti ručak....puse..uživajte i hladite se...morske žene....idite na plažu i iskoritite to što ste na moruuu
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:09:47
|
|
|
|
pikachu
|
Ma, znam ja to sve za te nadomjestke, novamama... Ali vjeruj mi što sve unosimo kroz hranu, ovo je mila majka, a i prošlo je puno više kontrola... Ja pijem razne prenatale već više od godinu dana (i kada sam pokušavala ostati trudna) i svi nalazi su mi (da kucnem po glavi) odlični... Više mi se gadi kada vidim voće i povrće koje izgleda kao da je došlo iz Krškog...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:10:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Ma, znam ja to sve za te nadomjestke, novamama... Ali vjeruj mi što sve unosimo kroz hranu, ovo je mila majka, a i prošlo je puno više kontrola... Ja pijem razne prenatale već više od godinu dana (i kada sam pokušavala ostati trudna) i svi nalazi su mi (da kucnem po glavi) odlični... Više mi se gadi kada vidim voće i povrće koje izgleda kao da je došlo iz Krškog... a to je, da.....ja kupim mrkvicu koja ima rupicu od crvića...jedino ako i oni nisu mutirali....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:10:53
|
|
|
|
Lady3
|
i ja imam za peglati,hrpetinuu,mrzim peglati,svađam se sa tetom peglom već dugooo,nijedna neće da popusti...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:12:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 i ja imam za peglati,hrpetinuu,mrzim peglati,svađam se sa tetom peglom već dugooo,nijedna neće da popusti... našle da se bodu dve rogate
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:12:18
|
|
|
|
pikachu
|
Prije sat vremena sam rekla da idem mrdati... Sada stvarno idem... Uključivat ću se već...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:13:09
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ejmama Zvrk jesu bili zadovoljni s tortom? daaaaaaaaaaaaaaa ženska rekla da se odmah pribilježuje za krizmu za njezinu malu,a i malča cijena za veliku tortu treba tebi šta da radim?????ti možeš i dostavu da dobiješ (ako te budem našla) Super, možeš doći kad god hočeš
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:15:34
|
|
|
|
Lady3
|
mljac,a o kakvoj torti se radi cure ja vooolim torteee
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:16:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: ZVRK [ Super, možeš doći kad god hočeš sa tortom ja se znam snači samo do izlaska iz tunela dalje sam duduk pogotova od kada kopaju po rijeci ako treba kakva naruđba ti se samo javi .
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:17:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 mljac,a o kakvoj torti se radi cure ja vooolim torteee radila za nedjelju za krštenje voćnu tortu od jagoda i marelica kjoja je bila preliven-ukrašena sa kivijem i jagodama
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:18:02
|
|
|
|
Lady3
|
uuu Zvrrrk mljaaac,zvuči finooooo
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:19:58
|
|
|
|
Lady3
|
evo cure da se malo rashladimo..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!