|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 14:42:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 1601
   RE: "C.bar tatatala"
24.7.2008 14:44:11   
BUMBIKA
Tina evo ti user posted image  kad dođeš!
ja idem kod Dine malo prileći da duže spava,a možda i ja malo odspavam.Vidimo se kasnije

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1602
24.7.2008 14:47:28   
maja
i meni komp nešto štekauser posted image pa odlazim dalje peglati

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1603
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 14:49:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1604
24.7.2008 14:54:13   
koka
IZVORNA PORUKA: maja

Spustila i ko da nisam, dobro je jedino što mi je blizu pa mu mogu dati dudu ako mu ispadne i držim da za ruku dok ne zaspi (mamin sinuser posted image )ali ga stavim u naš krevet kad MM ode na posao i odspavamo 4 sata!
Isto se i nama dešavalo ko dasam ja to pisalauser posted image , jedino me tješilo to što mi je popodne znao spavati po3 satauser posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1605
24.7.2008 14:55:41   
Florijan Jakov
di ste zbegali...a ja došla na user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1606
24.7.2008 14:58:20   
koka
Evo mene na kratko, kuham ručak i čekam da se moj user posted image probudi( sise me bole), vidiš ti cura sisa svaka 2 sata a čim spava mrvicu duže mene odmah sise zaboleuser posted image . Roko danas preskočio spavanje jer smo se u 9 digliuser posted image . Kako s vama?

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1607
24.7.2008 15:01:26   
Ruža
Bokić curke! Ima li user posted image  za mene?
Ubila sam oko na pola sata i sad sam kao nova, popijem kavicu i bacam se na posao!
Kokita što nam finoga kuhaš?
FJ ne spominji slađu, dovodiš me u napast..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1608
24.7.2008 15:04:10   
mirna
Ružo imam 3 kutije sladoleda u frižideru...Hoćeš probati?  trenutno stagnira zbog hladnog vrijemena kao i lubenica... eto budi se moj miš nakon 3 sata spavanja...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1609
24.7.2008 15:07:45   
Florijan Jakov
kod mene na poslu standardna ludnica, sad sam uzela pauzu za slatkać i opet na šljaku

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1610
24.7.2008 15:09:35   
koka
Mirna mi smo ti cijelu zimu papali sladoled a i moj Roko user posted image . Ružo kuham pureča prsa pohana i blitvu krumpir. Trebala sam danas lazanje, rekla MM al ću sutra danas nemam neku volju baš( zabrijala u bircu user posted image ).

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1611
24.7.2008 15:28:32   
Ruža
Kokita fini ručkić! Bolje nego moje mahune...user posted image
Mirna može slađo!user posted image  Meni on paše i po ljeti i po zimi u svim varijacijama i kombinacijama!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1612
24.7.2008 16:36:54   
troubled
ružo, što je bilo s prozorima?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1613
24.7.2008 17:16:17   
koka
user posted image pa stvarno jedva čekam zimu, ovo kad nikoga nema mi se ne sviđauser posted image . Samo vi uživajte odoh sad prati suđeuser posted image .

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1614
24.7.2008 18:54:28   
Ruža
Bokić curke! Eto i nas. Naručali se još je i slađo pao pa kako da sad punoga stomaka odmah idem čistiti kuhinju?user posted image user posted image  Pa sjedoh k vama odmoriti malo... Ovo zahlađenje koštat će me bar dvije kile...user posted image  Samo bi nešto papala...
Troubled na kraju nije kriv čovjek iz trgovine nego šef od radnika. Samo što ostatak prozora moram čekati do iduće subote.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1615
24.7.2008 19:15:07   
Wukovarka
Bokic! Malo da naletim, puno posla danas...pa nece biti prilike za puno tipkanja... cmok cmok svima

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1616
24.7.2008 20:05:34   
maja
evo i mene, mislila da ste nešto pisale a ono vas slabo bilo! Nešto mi šteka jaja, ne mogu ni pjesme vidjeti na radiu, a jel vi možete?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1617
24.7.2008 20:36:56   
mirna
bok curke... meni ništa ne šteka, ali ne mogu biti s vama, jer me čeka moja neprijateljica pegla i ogroman kup veša....user posted image

maja mislim  da štrajkaju forumašice... fali nam novih tema, a ja bez ideja i vrijemena..user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 24.7.2008 20:37:19 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1618
24.7.2008 20:43:07   
Ruža
Mirna suosjećam...user posted image  I moja se hrpica lagano skuplja...
Ja bi isto rado malo ćakulala, ali imam još hrpu posla za obaviti, a tako mi se spava...user posted image  Mislim da ću u 10 u krevet večers...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1619
24.7.2008 20:57:00   
piggy
tko kaze da strajkamo evo i mene,ja sam zapela na RR albumu,ne kuzim kako da stavim sliku,nesto sam uspjela otvorit i kakti prebacit al sam onda skuzila da mi je napisao ko da je prebacio cijeli moj folder sa slikama.
user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1620
24.7.2008 21:17:17   
Ruža
Piggy bokić!user posted image
Nažalost od slabe sam ti pomoći tu?user posted image  
Kako si nam ti večeras?

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1621
24.7.2008 21:26:16   
Ruža
Piggy vidi se slikica!user posted image user posted image user posted image  Bravo!user posted image
Još jedna mlada u crvenom!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1622
24.7.2008 21:38:08   
mirna
curke nećete vjerovati: dobila sam žuljeve od pegle....user posted image kakva sam ja domaćica...user posted image   ostalo mi je još 6 majica. idemo dalje...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1623
24.7.2008 21:42:33   
Ruža
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne mogu vjerovati Mirna...user posted image
Izgleda da se tebi pravo lijepa hrpica skupila?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1624
24.7.2008 21:43:23   
piggy
evo ja sam super,stvarno me izmucio ovaj album,a kako da stavim sliku tu sa lijeve strane gdje pise moj nadimakuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!