Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 15.8.2009 23:25:54
|
|
|
|
tikica_69
|
A vjerojatno....sutra radim cijeli dan hdb, pa nikog necu morati ni gledati ni slusati
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 15.8.2009 23:27:31
|
|
|
|
koka
|
sada nikako...več sat vremena pokušavam zaspat a non stop se budi i cmizdri...a nije to niš nego mm se buni da več sat vremena tuli i ne može zaspat...a ja??? uffff...nikako....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 15.8.2009 23:27:44
|
|
|
|
natalijax
|
ako je vec tako kako je okreni kontru,malo ti budi ta kojoj kao nije stalo do niceg
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 15.8.2009 23:28:42
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: koka sada nikako...več sat vremena pokušavam zaspat a non stop se budi i cmizdri...a nije to niš nego mm se buni da več sat vremena tuli i ne može zaspat...a ja??? uffff...nikako.... dovedi ga meni...ja bum ga slusala cijelu noc...ionak nocas ne bum spavala natalija, ja ne mogu biti takva...preiskrena sam
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 23:59:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 0:07:15
|
|
|
|
natalijax
|
ja uletim tu i tamo,ne bit tuzne cvrcak sto sad nevalja s muzem
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 0:09:47
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: koka sada nikako...več sat vremena pokušavam zaspat a non stop se budi i cmizdri...a nije to niš nego mm se buni da več sat vremena tuli i ne može zaspat...a ja??? uffff...nikako.... dovedi ga meni...ja bum ga slusala cijelu noc...ionak nocas ne bum spavala natalija, ja ne mogu biti takva...preiskrena sam Tiki koga? Milu ili Kokinog mm_a? Bar da te malo nasmijem.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 0:10:32
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Napeta sam kao struna i ne znam što bi sa sobom. Ne mogu spavati,ne mogu razgovarati sa mm. Došla ovdje,a ono nikoga Cvrči tko je tebe sekirao? Nemoj da tavu moram vaditi.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 0:49:07
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Napeta sam kao struna i ne znam što bi sa sobom. Ne mogu spavati,ne mogu razgovarati sa mm. Došla ovdje,a ono nikoga I ja sam u takvom stanju i samo mi suze cure
|
|
[Obrisani korisnik] 16.8.2009 0:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 0:51:10
|
|
|
|
Ruža
|
Tiki pa što je bilo? Evo jedan veliki šaljem....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 8:32:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Dosta mi je vise njegove injercije po pitanju djeteta.....spermici su mu ko trula kasa a ponasa se ko da ce nam djete opasti s neba ili pokucati na vrata u najmanju ruku
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 8:34:27
|
|
|
|
troubled
|
ja se danas osjećam odlično dijete me pušta da u miru pijem kavu i končno se malo ovdje družim
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:42:58
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja sam tužna. od jučer nisam osjetila svog bebača fali mi
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:44:23
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica ja sam tužna. od jučer nisam osjetila svog bebača fali mi Gladi busu, bude se on skoro javio
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:50:15
|
|
|
|
buduća mamica
|
nadam se tiki, brine me sad već, ne znam šta je normalno a šta nije
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:52:31
|
|
|
|
joszde
|
ja sam odlično kako bi bila nemoram kuhati napravila jučer i već dva dana ne izlazimo iz kreveta to nam je jedino što smo skupa
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:52:40
|
|
|
|
tikica_69
|
A tek si u 18. tjednu....vidjet ces kako ce te jos izudarati
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:54:59
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A tek si u 18. tjednu....vidjet ces kako ce te jos izudarati
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 10:59:05
|
|
|
|
Ruža
|
Još je to rano, pa ni ne sojetiš svaki bebin pokret, čekaj još malo kad njegovi manevri postanu ravni pravog boksača. Mazi škembicu od nas!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 11:39:30
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja sam odlično....čekam da muž dođe s posla pa da skupa popijemo i malo se družimo dok dječica spavaju.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 11:44:05
|
|
|
|
mali_macic
|
ja sam tako tako, morala bi poc do ducana to mi je ok ali danas moram ocistit kupaonu ali ne znam kako s obzirom na stomak
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 11:46:40
|
|
|
|
bomboncic02
|
i još sam zahvalna dragom Bogu što imam tako dobru dječicu.. Luka spava a Matej je legao pored njega i gleda ga kako spava, kaže da će i on spavat kraj brace.. U očima mu se vidi ljubav i presretna sam što sam rodila Luku i što Matej ima malog bracu . Ljubavi moje dvije!!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 16.8.2009 11:49:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Kako je to lijepo cuti...raznjezila sam se
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!