|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija II.
17.5.2008 9:45:25   
koka
Pa imamo više imena još nismo na sigurno, tako da je cura još bezimenauser posted image , a što je najbolje nemamo niti jedno u slučaju da bude dečko. Znaš ono nikad se neznauser posted image user posted image user posted image .Tvoj Đuro ima ime ili če ostat na ovom. ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 501
17.5.2008 9:59:31   
Ruža
Koje su varijacije, baš me zanima. user posted image  
Ne daj bože da ostane Đuro, to mu je kum odabrao jer MM ima dosta grubo prezime pa kaže da jedino to odgovara...user posted image
Meni je Bruna ili Marija bila izbor, a pošto je user posted image  Marko ili Patrik. Osobno volim domaća  i zvučna imena.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 502
17.5.2008 10:10:29   
koka
Saša, Mila, Vanja i Ema. Ima ih još al na tome smo suzili. Znaš što kažu kad ugledaš bebu onda znaš koje ime joj dati. pa mi se nadamo tomeuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 503
17.5.2008 10:12:36   
Ruža
A i to si upravu!user posted image  Taj tren stvarno ćeš zanti koje joj najbolje odgovara.
Što kaže Roko? Ima li on izbor za sestricu?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 504
17.5.2008 10:13:47   
koka
Sad ću vas napustiti neko vrijeme , idem spremati te user posted image ormare. Srešćemo se opetuser posted image user posted image user posted image . Brišem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 505
17.5.2008 10:15:18   
Ruža
Hajde draga, budi nam vrijedna. Idem i ja, opet na grupno čišćenje...user posted image  
Red posla, pa malo odmoriti s vama i tako u krug!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 506
17.5.2008 10:15:50   
koka
Roko ju zove Seka! Pitali ga mi on kaže da je Seka, pa tko zna!Ružo sad stvarno brišem user posted image user posted image user posted image dušo pišemo se kasnije.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 507
17.5.2008 10:35:14   
tina1602
jutro curke evo me na kavicu

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 508
17.5.2008 10:38:20   
Puli
evo i nas iz skitnje
curka se igra na tepihiću morala složiti jastuke oko nje jer u sekundi završi na parketu ili s glavom u ormaru

koka Mila mi je predivno i tako rijetko ime
ružo neka bude Marko sunce žarko i njih ima sve manje s tim imenom

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 509
17.5.2008 10:41:22   
Puli
kako ti je lunica što mi sada radi jel pava

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 510
17.5.2008 10:50:14   
tina1602
hvalabogu da je sve ok s Mijicom...
Lunica je dobro, sada ju idemspremiti i idemodo grada se maloprošetati, kod nas je vinodarpa je sve puno.... večeras je škoro... user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 511
17.5.2008 10:52:49   
Ruža
O curke pa vi skitate, bravo, bravouser posted image ,  ja ne smijem subotom u skitnju jer onda ništa ne stignem po kući napraviti.
Veš gotov pa ga idem objesiti i staviti drugi...user posted image  Pisajte mi svašta, vratit ću se...

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 512
17.5.2008 10:53:42   
tina1602
kako je Cvijeta?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 513
17.5.2008 11:02:24   
Puli
cvijetić super smije se stalno

postala mala vrtirepka i u kolicima bi se okretala i na stolu za prematanje u sekundi je na boku

u utorak dobivamo vrtić pa će se moći vrtiti do mile volje

uživajte u šetnji mi već bili vani prošetali popili kavu s obje bake kupili piletinu za ručak

same smo mm radi do 3 pa opet od 6

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 514
17.5.2008 11:03:55   
Puli
i ja ću staviti veš prati dok vrtirepku spremim u krpe 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 515
17.5.2008 11:18:12   
tina1602
joj i ova se vrti stalno. dans se poprečno okrenula u kinderbetu i navukla onu okradicu sebi do trbuhauser posted image user posted image kada sam počela pričati uzela jme tu okradu otkrila lice  i počela se smijati..user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 516
17.5.2008 11:19:49   
tina1602
obukla sam joj slintač na kojemu piše: Ako mislite da sam slatka, pogledajte moju mamu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 517
17.5.2008 11:28:39   
mamara
fora, gdje si nasla takav slinček!
mi imamo majcu sa napisom ljep sam na tatu a pametan na mamu; bilo je i obrnutih napisa!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 518
17.5.2008 11:32:32   
Puli
super slinček
i mi bi takvog

ja imam majici "i need a holiday now"

curke glumim golog kuhara i eksperimantiram nešto za ručak
držite fige da ispadne jestivo

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 519
17.5.2008 11:33:58   
mirna
bok cure...mi smo zbavili dučan i mali je već u krevetu..

u mercatoru ima kraš akciju: za 10 čokoladica se dobije album gratis.. tako smo ga i mi nabavili. mama i tata već veselo jedu čokoladice dok dijete spava..joj kako smo zločesti...user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 520
17.5.2008 11:34:26   
mamara
a šta finog kuhaš, puli?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 521
17.5.2008 11:34:51   
mirna
kaj eksperimentiraš puli?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 522
17.5.2008 11:37:32   
Puli
bum ti pisala sad pazim da ne zagori

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 523
17.5.2008 11:41:46   
Ira_
Bok cure!
Da se javim, da znate da sam živa. Jučer smo bili u gostima, a danas gosti stižu kod nas, tko da se nećemo puno družiti jer moram peći kiflice!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 524
17.5.2008 11:54:51   
Ruža
Evo i meme malo k vama da dovršim kavicu i da malo proćakulamo. Puli javi nam kako ručak napreduje...user posted image  Cvjetić nam je prava, otkriva svijet u krug.user posted image
Mirna sram vas bilo, dijete strpali u krevet, reducirali slatko, a mama i tata navalili.user posted image
Ira kakve kiflice praviš?

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!