Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:20:13
|
|
|
|
osobno
|
btw, gledala sam slike od callie, nelly je predivna...a callie me atributima podsjeća na mene...sam šta sam ja crna i čupava iako mi je životna želja bila bit opeglana plavuša..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:21:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
Osobno sve zivo sto je bilo u ovoj mojoj blentavoj glavi je davno pomrlo a Neco tako je i sa mnom, KIki davno ucvrstila i meni se spava ali guzu odlepiti odavde ne mogu nikako, uvijek kada ja imam namjeru ici ovde najzabavnije
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno btw, gledala sam slike od callie, nelly je predivna...a callie me atributima podsjeća na mene...sam šta sam ja crna i čupava iako mi je životna želja bila bit opeglana plavuša.. ma gde, na kojim slikama ? mislim hvala ti draga ali cek da me vidis uzivo pa onda pricaj, uvek sam bila fotogenicna
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:22:56
|
|
|
|
osobno
|
šta ćeš, ovo mi je magnet za prste...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:23:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo a ja nisam ispeglana, ja sam ti cupava i kosu cesljam samo kada ju perem, jer drugacije je nemoguce
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:24:50
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: osobno [ma gde, na kojim slikama ? mislim hvala ti draga ali cek da me vidis uzivo pa onda pricaj, uvek sam bila fotogenicna druženje u st na sajmu...i ne laži, baš si lipa. a ako baš budeš užasna, ja ću ti to potvrdit. eto, časna pionirska.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:25:02
|
|
|
|
mariola
|
Evo malo vitamina
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:26:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo ja sam tebi vec rekla da od tebe nisam navikla na ovakve reci, sto cesce to radis sve sam sigurnija da me zajeba...s
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:26:41
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo a ja nisam ispeglana, ja sam ti cupava i kosu cesljam samo kada ju perem, jer drugacije je nemoguce onda znam kako ti je...bliži se Božić, a meni je to uvik doba češljanja...probala sam neki dan, ali u kući nemam doslovce NIJEDNU četku ni češalj ni ikakvo slično oruđe...a možda i bolje tako, ko zna šta bi sve unutra našla da mi uspije misija...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:28:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
mar-mar ko te pita za vitamine, daj nam sta konkretno
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:28:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Evo malo vitamina Ma koji vitamini daj malo kalorija....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:29:26
|
|
|
|
osobno
|
ja se štedim za sutra, malom od prije je rođendan, a ona pravi njam njam njam kolače...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:30:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo ja sam tebi vec rekla da od tebe nisam navikla na ovakve reci, sto cesce to radis sve sam sigurnija da me zajeba...s buahahaha sto se ismija ovome, ti znas da ja uvijek kazem kako mislim pa tako i ovo a osobno ja sam sebi kupila neki dan cetku ali je jos nisam upotrijebila fali nam cure ket da nas snabdjeva robom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:32:09
|
|
|
|
osobno
|
ma imala sam i ja negdi jednu šta sam uzela u njemačkoj prije sto godina, ali kako sam je često upotrebljavala, nestala je u beskraju...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:32:36
|
|
|
|
osobno
|
četku, mislim.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:34:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno četku, mislim. ja sam mislila da si nesto drugo sebi sredila u njemackoj pa kak si to cesto koristila ispralo se i izandjalo i vise nije upotrebljivo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:38:17
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno četku, mislim. ja sam mislila da si nesto drugo sebi sredila u njemackoj pa kak si to cesto koristila ispralo se i izandjalo i vise nije upotrebljivo zato sam i napisala četku...znala sam da ćeš imat šporke misli... jer veliki umovi slično misle...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:43:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
sva sreca pa nam male glave pa ne znaju kako su nam veelikiii umovi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:45:35
|
|
|
|
kitty
|
ljubac svima,sta ima novog tu? ima li kave za mene
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:47:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
ovdde je recesija kitty i nema nista za male ljude sa ruznim imenima tako da znas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:48:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i konobara i kave.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:48:26
|
|
|
|
osobno
|
svega ima, al bi joššššš
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:49:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:50:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Evo i konobara i kave..... bas ti hvala pepe na nicemu ja bar izravno kazem, ne za..bavam ljude tako ufino kao ti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:50:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!