|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
30.11.2009 14:20:13   
osobno
user posted image btw, gledala sam slike od callie, nelly je predivna...a callie me atributima podsjeća na mene...sam šta sam ja crna i čupava iako mi je životna želja bila bit opeglana plavuša..user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1576
30.11.2009 14:21:08   
CallamityJane
Osobno sve zivo sto je bilo u ovoj mojoj blentavoj glavi je davno pomrlo user posted image

a Neco tako je i sa mnom, KIki davno ucvrstila i meni se spava ali guzu odlepiti odavde ne mogu nikako, uvijek kada ja imam namjeru ici ovde najzabavnije user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1577
30.11.2009 14:22:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image btw, gledala sam slike od callie, nelly je predivna...a callie me atributima podsjeća na mene...sam šta sam ja crna i čupava iako mi je životna želja bila bit opeglana plavuša..user posted image

ma gde, na kojim slikama ? mislim hvala ti draga user posted image user posted image ali cek da me vidis uzivo pa onda pricaj, uvek sam bila fotogenicna user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1578
30.11.2009 14:22:56   
osobno
šta ćeš, ovo mi je magnet za prste...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1579
30.11.2009 14:23:19   
CallamityJane
Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo user posted image
a ja nisam ispeglana, ja sam ti cupava i kosu cesljam samo kada ju perem, jer drugacije je nemoguce user posted image

Neposredna veza do poruke: 1580
30.11.2009 14:24:50   
osobno

IZVORNA PORUKA: Nellyca

[ma gde, na kojim slikama ? mislim hvala ti draga user posted image user posted image ali cek da me vidis uzivo pa onda pricaj, uvek sam bila fotogenicna user posted image user posted image

druženje u st na sajmu...i ne laži, baš si lipa. a ako baš budeš užasna, ja ću ti to potvrdit. eto, časna pionirska.user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1581
30.11.2009 14:25:02   
mariola
Evo malo vitamina user posted image

user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1582
30.11.2009 14:26:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

Osobno Neca je kao glumica lijepa, mada se ona folira kao nije a u stvari hoce da joj laskamo pa mi to rado i cinimo user posted image

ja sam tebi vec rekla da od tebe nisam navikla na ovakve reci, sto cesce to radis sve sam sigurnija da me zajeba...s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1583
30.11.2009 14:26:41   
osobno

a ja nisam ispeglana, ja sam ti cupava i kosu cesljam samo kada ju perem, jer drugacije je nemoguce user posted image

onda znam kako ti je...bliži se Božić, a meni je to uvik doba češljanja...probala sam neki dan, ali u kući nemam doslovce NIJEDNU četku ni češalj ni ikakvo slično oruđe...a možda i bolje tako, ko zna šta bi sve unutra našla da mi uspije misija...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1584
30.11.2009 14:28:15   
CallamityJane
mar-mar ko te pita za vitamine, daj nam sta konkretno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1585
30.11.2009 14:28:44   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

Evo malo vitamina user posted image

user posted image

Ma koji vitamini daj malo kalorija....user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1586
30.11.2009 14:29:26   
osobno
ja se štedim za sutra, malom od prije je rođendan, a ona pravi njam njam njam kolače...

Neposredna veza do poruke: 1587
30.11.2009 14:30:12   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

ja sam tebi vec rekla da od tebe nisam navikla na ovakve reci, sto cesce to radis sve sam sigurnija da me zajeba...s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buahahaha sto se ismija ovome, ti znas da ja uvijek kazem kako mislim pa tako i ovo user posted image

a osobno ja sam sebi kupila neki dan cetku ali je jos nisam upotrijebila user posted image
fali nam cure ket da nas snabdjeva robom user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1588
30.11.2009 14:32:09   
osobno
ma imala sam i ja negdi jednu šta sam uzela u njemačkoj prije sto godina, ali kako sam je čestouser posted image upotrebljavala, nestala je u beskraju...

Neposredna veza do poruke: 1589
30.11.2009 14:32:36   
osobno
četku, mislim.user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1590
30.11.2009 14:34:47   
CallamityJane

ja sam mislila da si nesto drugo sebi sredila u njemackoj pa kak si to cesto koristila ispralo se i izandjalo user posted image  i vise nije upotrebljivo user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1591
30.11.2009 14:38:17   
osobno

ja sam mislila da si nesto drugo sebi sredila u njemackoj pa kak si to cesto koristila ispralo se i izandjalo user posted image  i vise nije upotrebljivo user posted image user posted image

zato sam i napisala četku...znala sam da ćeš imat šporke misli...user posted image jer veliki umovi slično misle...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1592
30.11.2009 14:43:45   
CallamityJane
user posted image user posted image user posted image user posted image
sva sreca pa nam male glave pa ne znaju kako su nam veelikiii umovi user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1593
30.11.2009 14:45:35   
kitty
ljubac svima,sta ima novog tu?
ima li kave za meneuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 1594
30.11.2009 14:47:45   
CallamityJane
ovdde je recesija kitty i nema nista za male ljude sa ruznim imenima tako da znas user posted image  user posted image

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 1595
30.11.2009 14:48:22   
pepeljuga

Evo i konobara i kave.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 1596
30.11.2009 14:48:26   
osobno
svega ima, al bi jošššššuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1597
30.11.2009 14:49:12   
pepeljuga

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1598
30.11.2009 14:50:00   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo i konobara i kave.....

bas ti hvala pepe
na nicemu user posted image
ja bar izravno kazem, ne za..bavam ljude tako ufino kao ti user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1599
30.11.2009 14:50:02   
pepeljuga
user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!