Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:28:25
|
|
|
|
zaba
|
žaba,netko me opet zove? joj one nožice,čovjek bi ih samo štipkao. sad za ozbač cure,lijepo spavajte
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:28:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Zaba mah mah lijepo spavaj i slatko sanjaj! cally i trebaš biti ponosna ko i svaka mama na svoju djecu! A ona robica od roćkasa je predobra sigurno tata donio? ono je baka kupila ali je isto gore u njemackoj kupljeno, Samo njena odjecica je kostala oko 500 kuna
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:29:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba žaba,netko me opet zove? joj one nožice,čovjek bi ih samo štipkao. sad za ozbač cure,lijepo spavajte nemoj ici dok ne odgovoris mi na pitanje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:34:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
E vrtirepka,vrtirepka ti ces skupa s malom u nocne provode
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:35:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo je divlja u kreveticu smije se na sav glas i nesto brblja li brblja Nego da ti kazem da su ti dobri oni kineski cevapi samo mi nesto fali uz njih, sa cime ih ti obicno serviras?` kao da mi fali neki saft, nesto tecno hmm
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:37:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe evo je divlja u kreveticu smije se na sav glas i nesto brblja li brblja Nego da ti kazem da su ti dobri oni kineski cevapi samo mi nesto fali uz njih, sa cime ih ti obicno serviras?` kao da mi fali neki saft, nesto tecno hmm Ja sam znala uz rizu ili samo kiselo vrhnje a nekad i sataras...al cak mi je naj bolje lipo sa vrhnjem kad ih mockam,mogla bi ih pojesti 100
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidis sataras nije losa ideja, ja volim sataras
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:42:37
|
|
|
|
MaTana
|
helllooooo!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:45:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj Andjelika sta se radi? gde Niki?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:46:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja odoh,mislim da ce zbog temperatura biti buđenja nocas Laka vam noc cure....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:47:05
|
|
|
|
sanjarica
|
ev da vam se i ja prifruzim,dok ispusim jos jednu,brisem,ionako ustajem u pola 7 :((
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:48:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja odoh,mislim da ce zbog temperatura biti buđenja nocas Laka vam noc cure.... laku noc ti pepe nadam se da ti noc protekne mirno vece sanjarice ja ovde samo otpracam i dopracam, isto kakav vratar
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:55:43
|
|
|
|
MaTana
|
Buba spava, ja sam danas skakutala po gradu i rješavala papirologiju , ali eto i to je rješeno... Malo sam zapustila raju,maloprije mi dosla prija pa smo malo prosetale i cakulale... Tako mi je dobro doslo...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:56:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
curke ja vas pozdravljam, kike postaje nervozna a vidim da ovde niko nije previse raspolozen za cuganje laku noc
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:57:21
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok da te i ja pozdravim, jel se moraš vratiti na posao ili? Meni bi isto dobro došlo da se malo maknem od doma i da se malo prošećem već mi je svega dosta, osjećam se ko kućanica.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:59:02
|
|
|
|
dominik
|
podjelila svu pamet sa vama pa idem u horizontalu po malo novih ideja ...laku noc cure
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:01:21
|
|
|
|
Ninaa
|
dominik da te nema trebalo bi te izmisliti, samo da te pitam kaj je sa onim stanom? lijepo se odmori da sutra budeš spremna za nove ideje!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:08:02
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: martina ks dominik da te nema trebalo bi te izmisliti, samo da te pitam kaj je sa onim stanom? lijepo se odmori da sutra budeš spremna za nove ideje! ovak,ak sve krene kak treba: tata dize kredu, ja suduznik, papire uzimamo u petak pa kod pravnika...puno ima za poslozit ali polako ide...nadam se da bu kreativan san, a ne ko sinoc ogromna ribetina koju sam morala vratiti u bazen jer mm ribic to tako radi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:10:44
|
|
|
|
Ninaa
|
Nadam se da će biti i onda ćemo se svi opiti ovdje u bircu na slici mi izgleda mrak! Ja nemrem spavati pun mjesec je i ovaj moj hrče i vrti se ( i njemu smeta pa se stalno okreće i nemirno spava i budi me) Sinoć sam poludila napokon zaspim i onda me zbudi, zato tak dugo i visim da budem umorna i samo se prehitim u krevet!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:11:00
|
|
|
|
MaTana
|
evo me nazad, pije li se što, ja sam malo gledala Callyne slike...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:15:14
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Nadam se da će biti i onda ćemo se svi opiti ovdje u bircu na slici mi izgleda mrak! Ja nemrem spavati pun mjesec je i ovaj moj hrče i vrti se ( i njemu smeta pa se stalno okreće i nemirno spava i budi me) Sinoć sam poludila napokon zaspim i onda me zbudi, zato tak dugo i visim da budem umorna i samo se prehitim u krevet! kaze mm da bumo napravili akciju za bar jedu ratu tu na rr ili bar za guzpapir skupite ...meni se iskreno neda ici spavati imam jos puno pametnog za pricat a i mm je dobio na kladionici prvi puta otkako smo u braku valjda pa slavimo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:20:41
|
|
|
|
Ninaa
|
Ok ja sad idem valjda bum mogla nekak zaspati, kad prođu blagdani mogli bi nekaj organizirati da ti malo pomognemo ko dar za useljenje! napisala sam ti tamo frendica mi radi u zagrebačkoj banci na maksimirskoj ali ne radi na kreditima, da je pitam ak vam kaj treba pomoći?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:22:27
|
|
|
|
dominik
|
kaze mm 60 000 eura ako skupite on okrece janje...ma kad uselim birc selimo kod nas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:25:07
|
|
|
|
dominik
|
laku noc netko me zove
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 0:25:50
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda uživaj, ja ću dobiti eventualno pusu i zagrljaj, tko mi kriv kaj tak dugo tipkam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!