Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:59:39
|
|
|
|
FIONA
|
deca laku noć!!! Iako mi ne bu laka ali ja moram popiti Noprmabel kak sam napeta!!! Sutra se nastavlja debata molim ne prerano jer ja zaspim tek pred jutro!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:08
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... definitivno.....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:55
|
|
|
|
zg_cinik
|
zakaj meni niko ne šalje PP... i ja bi komentiral ovo umiranje od smijeha...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... definitivno..... hahahahaha.... sad fakat više niš ne znam!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:03:15
|
|
|
|
tiha
|
jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:04:27
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... o da, da. Mislim da bi trebalo istražiti njih obje. (moram malo skrenuti pažnju sa sebe ) Joj, Iva, vidi se da si čitala krimiće....znaš kako se to radi...okrivi drugoga, da da....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:04:43
|
|
|
|
mlada mama
|
ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:05:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tiha jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha dobro došla u klub samo kaj se ti meni smiješ a ja sama sebi kak sam bedasta!!! Iko kokoš ne odustajem jer se i dalje nadam da se bu Cinik meni smiloval... Baš sam naivna!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:05:44
|
|
|
|
tiha
|
joj lude ste majke mi
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:00
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? krivo, mlada mama....troubled uopće nema muža....troubled ima dragoga....definitivno
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:01
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha o tiha gdje si bila do malo prije,bilo je jos zabavnije dok tatica nije pobjegao
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:45
|
|
|
|
tiha
|
citala sam nabrzaka kontam da bi trebala malo sporije..da nesto skuzim!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:07:22
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? krivo, mlada mama....troubled uopće nema muža....troubled ima dragoga....definitivno onda SI TI!!!! nasli smo te,jeeee
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:08:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:16
|
|
|
|
tiha
|
citala sam dok je tata bio tu al nemogu se ubacit u razgovor dok nisam procitala...i sad procitala i nista nisam skuzila nikakve koristi
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:38
|
|
|
|
mlada mama
|
mali mi se budi,ako naglo odem znate sto je,ali nadam se da necu,bas mi je lijepo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:56
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? a i tiha se nekako prikriva.....ona je sumjivica....KORISTIM IVINU FORU SKRETANJA PAŽNJE NA DRUGU.....a troubled i tata? šta o tome mislite? ton je već sumnjivo.... p.s. i ja imam divnog muža
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:10:30
|
|
|
|
FIONA
|
definitivno odustajem curke laku noć, cinik mirno spavaj ja neću!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:02
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha citala sam dok je tata bio tu al nemogu se ubacit u razgovor dok nisam procitala...i sad procitala i nista nisam skuzila nikakve koristi inace tiha tema ti je:"iznenadjenje za godisnjicu braka" ja znam da to tako ne izgleda,ali je!!! tako ti je to kad ti se muski upletu u razgovor njima ti je najvece iznenadjenje da se pojavis s masnom oko vrata
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:12
|
|
|
|
zg_cinik
|
oče neko bubu... u uho...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:25
|
|
|
|
tiha
|
tjeram mm-a u krevet i da se odljepi od laptopa pa nece li ga nece
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:06
|
|
|
|
njanja
|
I ja, kao jedna od sumnjivica, idem u krevet.....svom divnom mužu....a da li je to cinik??? Morati ćete cure otkiti....ako, naravno Iva Piva ne bude spavala s nama u krevetu......Ili možda troubled ili tiha.....
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:12:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:19
|
|
|
|
FIONA
|
čudim se da nisi poslal stidnu uš i to sa malom mašnom oko vrata!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!