Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:42:37
|
|
|
|
FIONA
|
mlada mama ne znam z atebe ali ja se već dugo nisam osječala ovak debilno!!! Više ne znam tko je tko... znam da ti nemaš poklon za godišnjicu i da TATA voli Žuju!!! Da Mirna tiho promatra a njanja se igra Poirota!!! Ja sam fakat plava u glavi!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:42:56
|
|
|
|
mlada mama
|
zaraspaj ih da budu sto ostrije za sutra
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:15
|
|
|
|
Tata
|
bubani sam pa idem spat. odgovor na prvotno pitanje: svaki muškarac ima svoju fantaziju. npr zašto se ne kostimirati na godišnjicu? može u zečicu, pećinsku ženu, Leu iz ratova zvijezda itd,... imam temperaturu. laku noć ne pijem alkohol, samo mineralnu i litre kave
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:25
|
|
|
|
zg_cinik
|
mislil sam da se nebum raspakiral... al zbog povečenog interesa.... evo...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:42
|
|
|
|
njanja
|
I jeste li otkrile?????
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:44:38
|
|
|
|
FIONA
|
odi se oznojiti dobro buš ju skinul... i dobro se obuci da se jače oznojiš pomogučnosti u Žan lik Pikarda ili možda Konana!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:44:47
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: njanja E, a da otkrijemo dragu od TATE????? DETEKTIVKE-u akciju!!!! pa to je bar lako kad vidis zensku koja rano ujutro nosi gajbu piva iz trgovine odmah znas
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik mislil sam da se nebum raspakiral... al zbog povečenog interesa.... evo... Wooow ja sam pala u trans, pamet mi je pomućena...koja dobrafigura...i ti sigurno voliš ŽUJU!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:37
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Tata odgovor na prvotno pitanje: svaki muškarac ima svoju fantaziju. npr zašto se ne kostimirati na godišnjicu? može u zečicu, pećinsku ženu, Leu iz ratova zvijezda itd,... A ti ćeš biti HOBIT???
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:58
|
|
|
|
mlada mama
|
cim smo poceli temu o tati on pobjeze...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:48:46
|
|
|
|
FIONA
|
draga i ja bum pobegla...trbuh me boli od sjedenja, smijanja i udaranja mog djeteta koji je sve veči i veči!!! Pognute glave i poražena povlačim se u svoje tajne odaje da tugujem u samoći!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:49:15
|
|
|
|
mlada mama
|
cinik tata je pobjegao, ostao si blazen medju zenama
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:50:45
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA mlada mama ne znam z atebe ali ja se već dugo nisam osječala ovak debilno!!! Više ne znam tko je tko... znam da ti nemaš poklon za godišnjicu i da TATA voli Žuju!!! Da Mirna tiho promatra a njanja se igra Poirota!!! Ja sam fakat plava u glavi!!! evo ti prilika... pogodi ko mi je u mislima...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:51:48
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama cinik tata je pobjegao, ostao si blazen medju zenama nemaš pojma kolko si u pravu...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:52:10
|
|
|
|
FIONA
|
pojma nemam!!! tko ??? vidim da nisam ja ,žena je riđa!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:54:21
|
|
|
|
mlada mama
|
ma fiona to sam ti ja!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:55:09
|
|
|
|
FIONA
|
juhuuu buš mi rekel prije nego kaj odem baš me zanima!!! čekam te...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:55:38
|
|
|
|
troubled
|
meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:56:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma fiona to sam ti ja!!! ahahahaaahahaaaahhaaaa..... znam da nisi...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:56:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva i meni jako jako....ali znaš kako u krimićima (opet Poirot) najviše sumnjiv, bude najmanje kriv.....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:11
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA juhuuu buš mi rekel prije nego kaj odem baš me zanima!!! čekam te... draga... javi se opet... pliz... nemoj da FIONA ode spat oštrih noktiju...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva nisi mi ni ti baš čista skroz znaš!!! Ja još ne odustajem od tebe!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:52
|
|
|
|
troubled
|
njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!