Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:24:11
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mlada mama ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila fakat... vidim FIONA me upoznala... Ti si u strahu... neznam zakaj muriju ne zovete... imam iskustav u borilačkim vještnama i ja ne zovem murju već zasučem rukave!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:24:30
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mlada mama ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila fakat... vidim FIONA me upoznala... Ti si u strahu... neznam zakaj muriju ne zovete... ma nisam ja u strahu to ja tek tako a i nisam si bas nesto dobra s murijom pa bolje nedirati lava dok spava
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:26:44
|
|
|
|
mlada mama
|
ma ne fiona, mirna se izjasnila da nije draga od cinika,jos je iva upitna
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:27:07
|
|
|
|
FIONA
|
ma više mi ni dragi bog nemre pomoć... sad bi ja trebala početi sve ispočetka da čitam a neeeee..... mislim da se bum ja prije porodila nego ciniku našla bolju polovici.... ma kaj bolju normalnu!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:27:42
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma ne fiona, mirna se izjasnila da nije draga od cinika,jos je iva upitna ma ja ću poluditi
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:27:45
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mlada mama ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila fakat... vidim FIONA me upoznala... Ti si u strahu... neznam zakaj muriju ne zovete... imam iskustav u borilačkim vještnama i ja ne zovem murju već zasučem rukave!!! odma sam Te skukal... nisi ti bez veze na jahtama s tajkunima tulumarila... (karaTe)...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.9.2008 23:29:37 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:28:55
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mirna sada samo jos taticu trebate razotkriti.. Kako bi muskarci pronasli Ringeraju bez njihovih zena.. ajde njanja otvori drugi kviz tko je tatina draga???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:29:04
|
|
|
|
FIONA
|
tatica mi je ztihnul čim je piva sjela u ruke!!!! tebe žena smiri sa jednom bocom Žuje...kako romantično... A ti cinik pokaži se do kraja osim ak se ne bojiš!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:29:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:30:27
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mirna sada samo jos taticu trebate razotkriti.. Kako bi muskarci pronasli Ringeraju bez njihovih zena.. ajde njanja otvori drugi kviz tko je tatina draga??? a ne ne...i ja sam pukim slučajem skontala.....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:30:49
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mlada mama ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila fakat... vidim FIONA me upoznala... Ti si u strahu... neznam zakaj muriju ne zovete... imam iskustav u borilačkim vještnama i ja ne zovem murju već zasučem rukave!!! odma sam Te skukal... nisi ti bez veze na jahtama s tajkunima tulumarila... (karaTe)... a tebe????
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:32:14
|
|
|
|
FIONA
|
Iva Piva dižem ti spomenik na kojem će pisati VOLJELA GA DO BOLA VOLJELA GA BEZ OBZIRA NA SVE VOLJELA GA IAKO JE ciiiniik!!! Skidam kapu!!!! Kaj se karatea tiče ne z..... se... mi koji nismo baš inteligentni brijemo na agresivu, kaj jopš to nisi skužil!¨!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:32:32
|
|
|
|
Tata
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:32:44
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA tatica mi je ztihnul čim je piva sjela u ruke!!!! tebe žena smiri sa jednom bocom Žuje...kako romantično... A ti cinik pokaži se do kraja osim ak se ne bojiš!!! a ne...ne... upotrijebi ono ispod kose...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:33:10
|
|
|
|
mlada mama
|
bolje za tebe iva ovaj nema nista drugo na pamet osim vidis da je mene i fionu pobrkao, ja nemam iskustva u brilackim vjestinama
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:34:07
|
|
|
|
njanja
|
Iva, Iva..... Fiona i mlada mama....ipak zovite Poirota
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:35:04
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: njanja Iva, Iva..... Fiona i mlada mama....ipak zovite Poirota mislis da je potrebno???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:35:47
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam največa plavuša... tek sam sada vidla kaj mi je kriplo napisal!!!! Ma skarem te ja da znaš, sorry draga Iva Piva!!! Možda slabo palim ali kad se zapalim bolje da te nema...imaš sreće što mo kompu ...sutra ti i ja jedan na jedan u maksaću kod čimpaza u pola dva ...da si tamo!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:37:29
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Tata hočeš još jednu vidim da ti paše!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:38:17
|
|
|
|
mlada mama
|
fiona se stvarno nbrijala, samo draga pazi da ne slomis nokat nisi se valjda bez veze danas sredjivala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:38:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:39:48
|
|
|
|
zg_cinik
|
draga Iva-Piva... sorry kaj sam Ti priuštil ovaj urnebes...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:39:52
|
|
|
|
njanja
|
E, a da otkrijemo dragu od TATE????? DETEKTIVKE-u akciju!!!!
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:39:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama fiona se stvarno nbrijala, samo draga pazi da ne slomis nokat nisi se valjda bez veze danas sredjivala darling prekinula sam svoj wellnes zbog ove debate tak da nisam stigla zrašpati panđe do kraja!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:42:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik draga Iva-Piva... sorry kaj sam Ti priuštil ovaj urnebes... Meni ste priuštili URNEBES SMIJEHA!!!!Hvala.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!