Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:54:23
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik ma nemoj,ajde da cujemo jel znate???? cinice kako bi ti svoju zenu iznenadio?? kaj ti ja ličim na ovcu... pa draga mi ovo čita... kakvo bi to bilo iznenađenje... sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:55:25
|
|
|
|
mirna
|
Jos malo, pa ce nasa godisnjica. mislim da cu MM ovaj put iznenaditi s ruzinom tavom..
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:56:07
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mirna Jos malo, pa ce nasa godisnjica. mislim da cu MM ovaj put iznenaditi s ruzinom tavom.. blazena ruzina tava
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:56:27
|
|
|
|
FIONA
|
ne sudim po sebi nego po tvojim mašlekima!!! Da znam ko ti je žena poslalabi joj telegram žaljenja jer u tolikom nedostatku romantike mora biti bar malo depresivna... Kod vas dečki sve se svodi na isto.. vi se frajeri a mi kokoši kaj ne kužimo vas frajere...woooow svaka čast
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:57:16
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: zg_cinik ma nemoj,ajde da cujemo jel znate???? cinice kako bi ti svoju zenu iznenadio?? kaj ti ja ličim na ovcu... pa draga mi ovo čita... kakvo bi to bilo iznenađenje... sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao je... u pravu si... žmiri pred monitorom...i smije se vicu kaj je jučer čula...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:59:08
|
|
|
|
FIONA
|
pa prije bi tome povjerovala!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:59:34
|
|
|
|
mlada mama
|
pa dobro onda ti napisi sto bih ti volio za iznenadjenje,pa te mozda iznenadi,(osim masne)a kad je vec tu pitaj ti nju ima li ona kakav prijedlog za iznenadjenje
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:00:23
|
|
|
|
troubled
|
mene moj dragi svakodnevno iznenađuje.... redovno ugodno.... pravi je romantičar....mada ponekad ne djeluje tako.... zbog mene je počeo pisati poeziju.... osobitu.... već se skupilo dovoljno materijala za zbirku.... i nije mu teško ujutro izjuriti iz kreveta do prve pekarnice po lisnato s čokoladom... zna koji omekšivač koristim.... zna gdje mu stoji veš... kuha bolje od mene...nije mu teško... odlično masira kad god zatreba...i češće.... .... da nastavim?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:00:52
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama pa dobro onda ti napisi sto bih ti volio za iznenadjenje,pa te mozda iznenadi,(osim masne)a kad je vec tu pitaj ti nju ima li ona kakav prijedlog za iznenadjenje ma ne smije ju pitati jer bi onda pokvarilo to njegovo iznenađenje... kak i ti niš ne kužiš!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:02:18
|
|
|
|
FIONA
|
troubled ne moraš nastaviti nego reci takvog perfekcionistu sigurno nije lako iznenaditi za godišnjicu???!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:02:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:02:55
|
|
|
|
mlada mama
|
nastavi... mozda ja nesto pokupim od njega,u biti vec jesam pjesma, MASAZA!!!!kako mi to nije palo na pamet,u biti je ja sam njemu htjela uplatiti masazu,ali on to ne zeli,ali kad bih to ja odradila mmmm
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:03:16
|
|
|
|
Tata
|
.
< Poruku je uredio Tata -- 9.9.2008 23:04:15 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:00
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: FIONA troubled ne moraš nastaviti nego reci takvog perfekcionistu sigurno nije lako iznenaditi za godišnjicu???!!! lako je....ali ne smijem napisati....da ne pokvarim iznenađenje...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:13
|
|
|
|
koka
|
Fiona još nisi skužila?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:14
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: mlada mama sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao e mlada mama, čita, čita svakodnevno nisi mu valjda ti zena???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:47
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: mlada mama sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao e mlada mama, čita, čita svakodnevno nisi mu valjda ti zena??? Ovo je za riknut od smijeha
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:49
|
|
|
|
Tata
|
IZVORNA PORUKA: troubled mene moj dragi svakodnevno iznenađuje.... redovno ugodno.... pravi je romantičar....mada ponekad ne djeluje tako.... zbog mene je počeo pisati poeziju.... osobitu.... već se skupilo dovoljno materijala za zbirku.... i nije mu teško ujutro izjuriti iz kreveta do prve pekarnice po lisnato s čokoladom... zna koji omekšivač koristim.... zna gdje mu stoji veš... kuha bolje od mene...nije mu teško... odlično masira kad god zatreba...i češće.... .... da nastavim? ovo ću dati mojoj ženi kao spisak njenih dnevnih zaduženja. hvala!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:04:53
|
|
|
|
FIONA
|
ma ne stara...sad se ja povlačim... na kraju budu cinik i tata pobijedili u debati... opet se vračamo na mašleč...neeenneeeehheeeeee... neću se tak igrati!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:05:58
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Tata IZVORNA PORUKA: troubled mene moj dragi svakodnevno iznenađuje.... redovno ugodno.... pravi je romantičar....mada ponekad ne djeluje tako.... zbog mene je počeo pisati poeziju.... osobitu.... već se skupilo dovoljno materijala za zbirku.... i nije mu teško ujutro izjuriti iz kreveta do prve pekarnice po lisnato s čokoladom... zna koji omekšivač koristim.... zna gdje mu stoji veš... kuha bolje od mene...nije mu teško... odlično masira kad god zatreba...i češće.... .... da nastavim? ovo ću dati mojoj ženi kao spisak njenih dnevnih zaduženja. hvala! a ne bi ti nekaj od toga preuzel!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:07:11
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Tata IZVORNA PORUKA: troubled mene moj dragi svakodnevno iznenađuje.... redovno ugodno.... pravi je romantičar....mada ponekad ne djeluje tako.... zbog mene je počeo pisati poeziju.... osobitu.... već se skupilo dovoljno materijala za zbirku.... i nije mu teško ujutro izjuriti iz kreveta do prve pekarnice po lisnato s čokoladom... zna koji omekšivač koristim.... zna gdje mu stoji veš... kuha bolje od mene...nije mu teško... odlično masira kad god zatreba...i češće.... .... da nastavim? ovo ću dati mojoj ženi kao spisak njenih dnevnih zaduženja. hvala! vidis da ne mora imati masnu,rep i usi!!!! koka pomozi nam malo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:07:15
|
|
|
|
Tata
|
FIONA: a ne bi ti nekaj od toga preuzel!!! lisnato kad ga donese iz pekarnice da ju ne bole ruke
< Poruku je uredio Tata -- 9.9.2008 23:08:22 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:08:01
|
|
|
|
zg_cinik
|
jbt... ni to sve istina kaj piše... (još me buju bigamistom proglasili...a ja vjeran...)
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:08:40
|
|
|
|
FIONA
|
palim se sporo ko i moj kom zadnja dva dana.... ja definitivno odustajem!!! ŽIVIO MAŠLEK I JEFTINA BOCA VINA... MOŽDA REPIĆ ALI NIJE NUŽNO!!!... J...Š romantiku ko još to danas upražnjava!!! ovo je težak udarac za mene!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:09:56
|
|
|
|
FIONA
|
ma ne zaslužuješ ni mrvice sa poda nakon kaj ti žena pojede lisnato...!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!