Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:19:33
|
|
|
|
troubled
|
da sumiramo..... nećeš večeru nećeš poklone nećeš sex ... draga, suzila si nam izbor....jako...... a da mu napišeš pjesmu?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:20:09
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Tata Godišnjica je pravo vrijeme za krizu identiteta. Treba slaviti sve ostale dane kada ne znaš zašto slaviš. . . . . . evo još jednog demoralizirajučeg za nas koje volimo romantiku!!! dečki pa daj te vi recite kaj vas osim sexa i mašleka oko vrata mmože lijepo iznenaditi i da vas je fakat dirnulo!!!???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:20:20
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA e jesem mu plave patliđane smislit čemo mi nešto pa koliko nas ima valjda ti bumo bacile koju bubu u uho!!! ... ajde smisljajte!!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:22:47
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: troubled da sumiramo..... nećeš večeru nećeš poklone nećeš sex ... draga, suzila si nam izbor....jako...... a da mu napišeš pjesmu? ma cuj sve to jos dolazi u obzir volim ja sve od navedenog,a i ideja za pjesmu je dobra
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:22:50
|
|
|
|
FIONA
|
voli brodove... uplati mu štednju i položi onoliko koliko bi potrošila na pokon i iz to mu podmetni sliku neke jahte... jahte pa da i ti imaš od tog broda nekaj ... ne znam kak ti se to čini... teško mi je reč kad ne znam kak bi reagiral na to... mom bi to bilo lijepa gesta obzirom da je to trenutno nekaj kaj si nemre priuštiit!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:23:19
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA evo još jednog demoralizirajučeg za nas koje volimo romantiku!!! dečki pa daj te vi recite kaj vas osim sexa i mašleka oko vrata mmože lijepo iznenaditi i da vas je fakat dirnulo!!!??? a kaj misliš o sexu bez... mašleka...???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:25:26
|
|
|
|
FIONA
|
wow sve ti bolje ide moj sugrađanine!!! tak sam ponosna kaj mi purgeri imamo ovakav smisao za humor!!! sex bez mašleka nije sex!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:26:01
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA voli brodove... uplati mu štednju i položi onoliko koliko bi potrošila na pokon i iz to mu podmetni sliku neke jahte... jahte pa da i ti imaš od tog broda nekaj ... ne znam kak ti se to čini... teško mi je reč kad ne znam kak bi reagiral na to... mom bi to bilo lijepa gesta obzirom da je to trenutno nekaj kaj si nemre priuštiit!!! cuj draga on ima sve moguce stednje i osiguranja,aaaaa sad vidite kako mi je tesko
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:27:33
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA evo još jednog demoralizirajučeg za nas koje volimo romantiku!!! dečki pa daj te vi recite kaj vas osim sexa i mašleka oko vrata mmože lijepo iznenaditi i da vas je fakat dirnulo!!!??? a kaj misliš o sexu bez... mašleka...??? a daj stvarno dobro ti je pitanje fiona postavila,ajde fino se zamisli i reci sto bi tebe lijepo iznenadilo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:27:49
|
|
|
|
zg_cinik
|
sorry FIONA... al meni sex bez mašleka puno bolje zvuči neg slika jahte...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.9.2008 22:28:03 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:29:45
|
|
|
|
Tata
|
IZVORNA PORUKA: FIONA evo još jednog demoralizirajučeg za nas koje volimo romantiku!!! dečki pa daj te vi recite kaj vas osim sexa i mašleka oko vrata mmože lijepo iznenaditi i da vas je fakat dirnulo!!!??? Repić? Uši?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:30:33
|
|
|
|
troubled
|
Tata
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:30:46
|
|
|
|
FIONA
|
ovaj tvoj fakat ima sve, divnu brižnu ženu, lijepo zdravo i pametno dijete, super mamu koja ga jaaaako voli i radi posao koji obožava... sad nek ja smišljam kak da ga iznenadiš... biti će teško, biti će teško... Daj mu napraviti majce u kojima dela obzirom da zna biti daleko na pučini sa tvojom slikom .... ja imam takvu još od kad smo hodali na kojoj piše moj dečko je najjači!!! .. znaš da je guba... ne nosim ju po Trgu Bana Jelačića ali ju volim obuć...sad mi više nije tak fora jer mi je škemba za nju prevelika i više mi nije dečko nego muž!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:30:57
|
|
|
|
zg_cinik
|
mlada mama.... kak sve, tak i mene... najviše iznenadi iznenađenje... kad bi ja izabral nebi bilo iznenađenja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 22:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:31:40
|
|
|
|
mlada mama
|
jao tata!!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:33:05
|
|
|
|
FIONA
|
joj kriplo ti niš ne kužiš i ne izvlačiš iz konteksta... mašlek bu došel na toj jahti kad se jednog dana kupi!!! a ti TATA!!! da ti ja ne bi "nabila" repić i "nategnula" uši!!! Pomozite bar jednom ženi u nevolji!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:35:15
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ovaj tvoj fakat ima sve, divnu brižnu ženu, lijepo zdravo i pametno dijete, super mamu koja ga jaaaako voli i radi posao koji obožava... sad nek ja smišljam kak da ga iznenadiš... biti će teško, biti će teško... Daj mu napraviti majce u kojima dela obzirom da zna biti daleko na pučini sa tvojom slikom .... ja imam takvu još od kad smo hodali na kojoj piše moj dečko je najjači!!! .. znaš da je guba... ne nosim ju po Trgu Bana Jelačića ali ju volim obuć...sad mi više nije tak fora jer mi je škemba za nju prevelika i više mi nije dečko nego muž!!! a da ja njemu unajmim striptizetu st o kazete tata i cinice bili to bilo dovoljno dobro??'ja sam nesto probala izvest,ali nisam ja bas za te stvari zezam se ja nista od striptizete,nista,ne dolazi u obzir osim,ako ja necu dobiti isti poklon,samo u muskom rodu
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:35:38
|
|
|
|
Tata
|
mlada mama i FIONA: rekla vam je Severina: boca vina, cura fina.. tim redoslijedom... ali s repićem, prosim lijepo!
< Poruku je uredio Tata -- 9.9.2008 22:37:16 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:35:47
|
|
|
|
FIONA
|
draga moja od ovih ne buš puno dobila savjeta!!! bolje se raspitaj u njegovom društvu jer ovi naši fakini jednostavno za........ Iva Piva, kaj je da je... ali dobro mi je napisal ko mi je kriv...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:36:40
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA joj kriplo ti niš ne kužiš i ne izvlačiš iz konteksta... mašlek bu došel na toj jahti kad se jednog dana kupi!!! a ti TATA!!! da ti ja ne bi "nabila" repić i "nategnula" uši!!! Pomozite bar jednom ženi u nevolji!!! fala na komplimentu... al ipak mislim da nisam ja onaj koji ne kuži...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:38:25
|
|
|
|
FIONA
|
Sevka je već stara i nije ni do koljena nama mladim ženama!!! neću da na ovo čujem niti jedan komentar... ja nisam trebala pumpat ćubu dabi me neki tajkun sa mašlekom na jahti!!! uz bocu vina naravno!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:39:45
|
|
|
|
Tata
|
offtopic: onaj henkel trocken s jahte je po 1,5 eura na akciji u austriji...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:40:19
|
|
|
|
mlada mama
|
ajme meni,kuda ovo vodi??? nista bit ce mi red opet kupit masnu i bok, iznenadit cu ja njega sa racunom od interneta,cini se meni
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:41:26
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ajme meni,kuda ovo vodi??? nista bit ce mi red opet kupit masnu i bok, iznenadit cu ja njega sa racunom od interneta,cini se meni vidiš, nije loša ideja....ako već nemate, nabavi mu (sebi) za godišnjicu flat rate
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!